MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Sous-vide kezelés és a nagy hidrosztatikai nyomás kombinált alkalmazásának hatása a sertés karaj fizikai-kémiai és mikrobiológiai tulajdonságaira

Adu, Krisztián József (2016) Sous-vide kezelés és a nagy hidrosztatikai nyomás kombinált alkalmazásának hatása a sertés karaj fizikai-kémiai és mikrobiológiai tulajdonságaira. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Adu_Krisztian_Jozsef.pdf] Szöveg
Adu_Krisztian_Jozsef.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ375757; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 54-60.; Ht. tanszéki jel; Mb. tanszéki jel; Sous vide technológia; Sertéshús; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Mikrobiológiai vizsgálat;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 14 Nov 2023 09:03
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kiskó, Gabriella
-
-
Konzulens
Kenesei, György
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4496
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése