MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Sólé koncentrációjának és a sózás időtartamának hatása a sódiffúzióra sajt sózása során

Csiliga, Renáta (2015) Sólé koncentrációjának és a sózás időtartamának hatása a sódiffúzióra sajt sózása során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Csiliga_Renata.pdf] Szöveg
Csiliga_Renata.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370104; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 49-52.; Ht. tanszéki jel; Sajtgyártás; Sózás; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Trappista sajt; Sótartalom; Tárolási idő;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 26 Jan 2024 12:15
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pásztorné, Huszár Klára
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4462
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése