Csiliga, Renáta (2015) Sólé koncentrációjának és a sózás időtartamának hatása a sódiffúzióra sajt sózása során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Csiliga_Renata.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Csiliga_Renata.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370104; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 49-52.; Ht. tanszéki jel; Sajtgyártás; Sózás; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Trappista sajt; Sótartalom; Tárolási idő; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 26 Jan 2024 12:15 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4462 |