MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Sárgarépa-gyümölcs koktél tejsavas erjesztése

Bak, Ágnes (2015) Sárgarépa-gyümölcs koktél tejsavas erjesztése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Bak_Agnes.pdf] Szöveg
Bak_Agnes.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ368264; Budapest; Biomérnök Bsc szak, Alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 56-68.; Sör. tanszéki jel; Gyümölcslégyártás; Koktélok; Tejsavbaktériumok; Probiotikus élelmiszerek; Birsalma; Kajszibarack; Sárgarépa; HPLC rendszer; Tejsavas erjesztés;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 21 Nov 2023 11:18
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Rezessyné Szabó, Judit
-
-
Konzulens
Bujna, Erika
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4406
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése