Bak, Ágnes (2015) Sárgarépa-gyümölcs koktél tejsavas erjesztése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Bak_Agnes.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Bak_Agnes.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ368264; Budapest; Biomérnök Bsc szak, Alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 56-68.; Sör. tanszéki jel; Gyümölcslégyártás; Koktélok; Tejsavbaktériumok; Probiotikus élelmiszerek; Birsalma; Kajszibarack; Sárgarépa; HPLC rendszer; Tejsavas erjesztés; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 21 Nov 2023 11:18 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Rezessyné Szabó, Judit - - Konzulens Bujna, Erika - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4406 |