Deák, Máté (2015) Rutintartalom növelési módszer kidolgozása a hajdinasör gyártása során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Deak_Mate.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Deak_Mate.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369723; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszer-biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 44-46.; Sör. tanszéki jel; Mb. tanszéki jel; Hajdinasör; Funkcionális élelmiszerek; Lisztérzékenység; Metabolitok; Rutintartalom; HPLC rendszer; Hajdinamaláta; Cefrézés; Söripari technológia; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 26 Jan 2024 14:51 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiss, Zsuzsanna - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4274 |