MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Reformulált élelmiszerek bemutatása, és szerepük az egészség megőrzésében

Botár, Flóra (2020) Reformulált élelmiszerek bemutatása, és szerepük az egészség megőrzésében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Botar_Flora.pdf] Szöveg
Botar_Flora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ426395; Budapest; Bibliogr.: p.44-47.; Ék. tanszéki jel; Egészséges táplálkozás; Elhízás; Egészségmegőrzés; Alternatív táplálkozás; Szénhidráttartalom; Kakaó; Chips; Kekszek; Jégkrémek; Sajtok; Tápérték;
Szakterület(ek): R Medicine RZ Other systems of medicine
S Agriculture S Agriculture (General)
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 26 Jan 2024 10:37
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Mednyánszky, Zsuzsanna
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4197
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése