Hassan, Lbekri (2019) Application of near infrared spectroscopy for detection of heat treatment effect on honey. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető |
Kulcsszavak: | ENTZ391866; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, élelmiszeripari folyamattervezés specializáció; Bibliogr.: p. 37-39.; Fi. tanszéki jel; NIRS; Méz; Hőkezelés; Hőkezelt élelmiszeripari termékek; Napraforgóméz; pH-érték; Szárazanyag-tartalom; Színvizsgálat; |
Szakterület(ek): | T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 08 Szep 2023 05:26 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kovács, Zoltán - - Konzulens Bodor, Zsanett - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/372 |