Benedek, Krisztina Emőke (2016) Nagy hidrosztatikus nyomás hatása étkezési túró mikrobiológiai stabilitására és egyéb minőségmeghatározó tulajdonságaira. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Devenyine_Benedek_Krisztina_Emoke.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Devenyine_Benedek_Krisztina_Emoke.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ376041; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 47-50.; Mb. tanszéki jel; Ht. tanszéki jel; Túró; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Mikrobiológiai stabilitás; Mikrobiológiai vizsgálat; Tejsavó; Színmérés; Szárazanyag-tartalom; Biogén aminok; Érzékszervi vizsgálat; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 01 Dec 2023 13:54 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - Konzulens Kiskó, Gabriella - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3563 |