MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Nagy hidrosztatikus nyomás hatása étkezési túró mikrobiológiai stabilitására és egyéb minőségmeghatározó tulajdonságaira

Benedek, Krisztina Emőke (2016) Nagy hidrosztatikus nyomás hatása étkezési túró mikrobiológiai stabilitására és egyéb minőségmeghatározó tulajdonságaira. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Devenyine_Benedek_Krisztina_Emoke.pdf] Szöveg
Devenyine_Benedek_Krisztina_Emoke.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ376041; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 47-50.; Mb. tanszéki jel; Ht. tanszéki jel; Túró; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Mikrobiológiai stabilitás; Mikrobiológiai vizsgálat; Tejsavó; Színmérés; Szárazanyag-tartalom; Biogén aminok; Érzékszervi vizsgálat;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 01 Dec 2023 13:54
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pásztorné, Huszár Klára
-
-
Konzulens
Kiskó, Gabriella
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3563
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése