Galkó, Anna (2019) A malátaitaltermékkoncepciók kialakítása. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Galko_Anna_QE.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Galko_Anna_QE.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ411376; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 56-60.; Sör. tanszéki jel; Malátaital; Probiotikus élelmiszerek; Gyümölcskivonatok; Antioxidánsok; Fehérjealapú adalékok; Gyümölcslevek; Köles; |
Szakterület(ek): | H Social Sciences HF Commerce S Agriculture S Agriculture (General) |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 26 Jan 2024 16:36 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3339 |