MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A malátaitaltermékkoncepciók kialakítása

Galkó, Anna (2019) A malátaitaltermékkoncepciók kialakítása. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Galko_Anna_QE.pdf] Szöveg
Galko_Anna_QE.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ411376; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 56-60.; Sör. tanszéki jel; Malátaital; Probiotikus élelmiszerek; Gyümölcskivonatok; Antioxidánsok; Fehérjealapú adalékok; Gyümölcslevek; Köles;
Szakterület(ek): H Social Sciences HF Commerce
S Agriculture S Agriculture (General)
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 26 Jan 2024 16:36
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun, Szilárd
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3339
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése