MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Almatörköly élelmiszeripari mikroorganizmusokra gyakorolt hatása

Tóth, Orsolya (2011) Almatörköly élelmiszeripari mikroorganizmusokra gyakorolt hatása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Toth_Orsolya.pdf] Szöveg
Toth_Orsolya.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ332602; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 39-41.; Kot. tanszéki jel; Almatörköly; Polifenolok; Antimikrobás hatás;
Szakterület(ek): T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2011
Utolsó változtatás: 07 Szep 2023 11:57
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szabó-Nótin, Beatrix
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/315
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése