Bartos, Gina (2018) A laktózbontó enzimek régi és új generációja , optimális és gazdaságos felhasználásuk. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Bartos_Gina.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Bartos_Gina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (851kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389952; Budapest; Élelmiszermérnöki (BSc) szak, állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 37-38.; Ht. tanszéki jel; Tejipari technológia; Laktóz; Tejcukorérzékenység; Laktózmentes termékek; Laktózbontó enzimek; Enzimtechnológia; Naszálytej Rt.; |
Szakterület(ek): | Q Science QD Chemistry S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 07 Dec 2023 13:30 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Vigh, Éva - - Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3146 |