MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A laktózbontó enzimek régi és új generációja , optimális és gazdaságos felhasználásuk

Bartos, Gina (2018) A laktózbontó enzimek régi és új generációja , optimális és gazdaságos felhasználásuk. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Bartos_Gina.pdf] Szöveg
Bartos_Gina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (851kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389952; Budapest; Élelmiszermérnöki (BSc) szak, állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 37-38.; Ht. tanszéki jel; Tejipari technológia; Laktóz; Tejcukorérzékenység; Laktózmentes termékek; Laktózbontó enzimek; Enzimtechnológia; Naszálytej Rt.;
Szakterület(ek): Q Science QD Chemistry
S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 07 Dec 2023 13:30
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Vigh, Éva
-
-
Konzulens
Pásztorné, Huszár Klára
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3146
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése