Beliczai, Zsolt Sándor (2019) Különböző kajszibarack fajtákból készített lekvárok összehasonlító vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Teljes szöveg![[thumbnail of Beliczai_Zsolt_Sandor_i3.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Beliczai_Zsolt_Sandor_i3.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ398352; Budapest; Gyümölcs-zöldség feldolgozó szakmérnök szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. [41-42.]; Kot. tanszéki jel; Lekvár; Kajszibarack; Gyümölcstartósítás; Betakarítási idő; Reológiai vizsgálatok; |
Szakterület(ek): | S Agriculture SB Plant culture T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 01 Dec 2023 13:47 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szabó-Nótin, Beatrix - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3013 |