Adorján, Zsanett (2018) Kíméletes hőkezelésű fehérpecsenye minőségének vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Adorjan_Zsanett.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Adorjan_Zsanett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ390113; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 47-51.; Ht. tanszéki jel; Marhahús; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Sous vide technológia; NIR/NIT spektroszkópia; Tartósítás. hőkezelés; Tömegmeghatározás; Színmérés; Húsminőség; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 14 Nov 2023 09:00 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Dalmadi, István - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2615 |