MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kereskedelmi élesztőkészítmények hatásának vizsgálata barack- és körtepárlatok készítésében

Agócs, Gergely Rudolf (2018) Kereskedelmi élesztőkészítmények hatásának vizsgálata barack- és körtepárlatok készítésében. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Agocs_Gergely_Rudolf.pdf] Szöveg
Agocs_Gergely_Rudolf.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ390100; Budapest; Biomérnöki (BSc) szak, alkalmazott biotechnológiai szakirány; Bibliogr.: p. [48-52].; Sör. tanszéki jel; Barackpálinka; Körtepálinkák; Italtechnológia; Liofilezés; Erjedésipari technológiák; Cefrézés; Cukortartalom; Alkoholtartalom; Élesztőgombák;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 14 Nov 2023 09:06
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nguyen, Duc Quang
-
-
Konzulens
Pham, Minh Tuan
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2541
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése