Király, Melitta (2015) Joghurt tárolási körülményeinek hatása a termék minőségére és eltarthatóságára. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kiraly_Melitta.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kiraly_Melitta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369824; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Árukezelési technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: 36.; ÁÉ. tanszéki jel; Ht. tanszéki jel; Joghurtok; Tejipari technológia; Tárolhatóság; Élelmiszerminőség; |
Szakterület(ek): | T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 16 Nov 2023 14:32 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - Konzulens Belák, Ágnes - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2421 |