MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Joghurt tárolási körülményeinek hatása a termék minőségére és eltarthatóságára

Király, Melitta (2015) Joghurt tárolási körülményeinek hatása a termék minőségére és eltarthatóságára. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kiraly_Melitta.pdf] Szöveg
Kiraly_Melitta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369824; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Árukezelési technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: 36.; ÁÉ. tanszéki jel; Ht. tanszéki jel; Joghurtok; Tejipari technológia; Tárolhatóság; Élelmiszerminőség;
Szakterület(ek): T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 16 Nov 2023 14:32
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pásztorné, Huszár Klára
-
-
Konzulens
Belák, Ágnes
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2421
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése