Ser, Henrietta Magdolna (2016) A hús-páclé arány és a pácolási időtartam hatásának vizsgálata a só diffúziójára aktív ultrahangos pácolás esetén. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Ser_Henrietta_Magdolna.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Ser_Henrietta_Magdolna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ382564; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Állatitermék technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 34-37.; Ht. tanszéki jel; Húspácolás; Páclé; Ultrahang alkalmazása; Sertéshús; Sótartalom; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) S Agriculture SF Animal culture T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 22 Jan 2024 13:01 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Jónás, Gábor - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2187 |