Nagy, Petra (2020) Étrendünkben meghatározó szerepet betöltő teák polifenol tartalmának és antioxidáns kapacitásának összehasonlító vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Nagy_Petra_2020_2021_1.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Nagy_Petra_2020_2021_1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ430363; Budapest; Bibliogr.: fol [41-44.]; Gb. tanszéki jel; Tea; Teakészítés; Zöld teák; Fekete tea; Galagonya; Csipkebogyó; Polifenolok; Antioxidáns kapacitás; Spektrofotometria; |
Szakterület(ek): | R Medicine RS Pharmacy and materia medica R Medicine RV Botanic, Thomsonian, and eclectic medicine T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 15 Jan 2024 12:56 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1362 |