Mészáros, Péter (2019) Étkezési paprikafajták objektív roncsolásmentes postharvest minőségvizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Meszaros_Peter.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Meszaros_Peter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ391641; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Árukezelési technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 42-45.; ÁÉ. tanszéki jel; Paprika; Postharvest technológia; Roncsolásmentes mérési módszerek; Klorofill fluoreszcenciás mérés; Akusztikus módszer; Minőségvizsgálat; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) S Agriculture SB Plant culture T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 01 Dec 2023 16:30 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Zsom, Tamás - - Konzulens Zsomné, Muha Viktória - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1352 |