MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Étkezési paprikafajták objektív roncsolásmentes postharvest minőségvizsgálata

Mészáros, Péter (2019) Étkezési paprikafajták objektív roncsolásmentes postharvest minőségvizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Meszaros_Peter.pdf] Szöveg
Meszaros_Peter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ391641; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Árukezelési technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 42-45.; ÁÉ. tanszéki jel; Paprika; Postharvest technológia; Roncsolásmentes mérési módszerek; Klorofill fluoreszcenciás mérés; Akusztikus módszer; Minőségvizsgálat;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
S Agriculture SB Plant culture
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 01 Dec 2023 16:30
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Zsom, Tamás
-
-
Konzulens
Zsomné, Muha Viktória
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1352
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése