MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Étkezési burgonya csomagolásfejlesztése : Hőkezelt konyhakész étkezési burgonya minőségváltozásának vizsgálata

Nagy, Dániel (2019) Étkezési burgonya csomagolásfejlesztése : Hőkezelt konyhakész étkezési burgonya minőségváltozásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Nagy_Daniel.pdf] Szöveg
Nagy_Daniel.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ391639; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Árukezelési technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 42-45.; Ht. tanszéki jel; Burgonya; Burgonya feldolgozása; Burgonyakészítmények; Zöldségnövények csomagolása; Módosított atmoszférás csomagolás; Vákuum-csomagolás; Hőkezelt élelmiszeripari termékek; Konyhakész zöldségek;
Szakterület(ek): T Technology T Technology (General)
T Technology TP Chemical technology
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 01 Dec 2023 16:23
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Zsom, Tamás
-
-
Konzulens
Hitka, Géza
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1348
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése