Tábori, Dóra (2018) Értékes komponensek kinyerése cékla héjából alkoholos extrakcióval. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Tabori_Dora.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Tabori_Dora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389712; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, Élelmiszeripari folyamattervezés specializáció; Bibliogr.: p. [47-51.]; Ég. tanszéki jel; Cékla; Céklakészítmények; Extrakció; Antioxidáns kapacitás; Színanyagok; Természetes színezékek; |
Szakterület(ek): | T Technology TP Chemical technology T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 01 Dec 2023 15:53 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Bánvölgyi, Szilvia - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1328 |