MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Értékes komponensek kinyerése cékla héjából alkoholos extrakcióval

Tábori, Dóra (2018) Értékes komponensek kinyerése cékla héjából alkoholos extrakcióval. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Tabori_Dora.pdf] Szöveg
Tabori_Dora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389712; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, Élelmiszeripari folyamattervezés specializáció; Bibliogr.: p. [47-51.]; Ég. tanszéki jel; Cékla; Céklakészítmények; Extrakció; Antioxidáns kapacitás; Színanyagok; Természetes színezékek;
Szakterület(ek): T Technology TP Chemical technology
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 01 Dec 2023 15:53
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Bánvölgyi, Szilvia
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1328
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése