Varga, Anikó (2012) Eredetvédett meggy, mint pálinka alapanyag. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Osszefoglalo.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Osszefoglalo.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (94kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ332052; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 52-53.; Sör. tanszéki jel; Meggy; Pálinkafőzés; Pálinka; Meggypálinka; Gyümölcspálinka; |
Szakterület(ek): | T Technology T Technology (General) T Technology TP Chemical technology T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 01 Dec 2023 15:40 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Panyik, Gáborné - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1317 |