Zöldy, András Benedek (2014) Enzimkezelések hatásának vizsgálata feketebodza színezék tartalmára. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Zoldy_Andras_Benedek.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Zoldy_Andras_Benedek.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369987; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 41-44.; Kot. tanszéki jel; Feketebodza; Élelmiszer-színezék; Antioxidáns kapacitás; Sűrítménygyártás; Enzimes folyamatok; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 30 Nov 2023 10:42 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stégerné Máté, Mónika - - Konzulens Szalóki-Dorkó, Lilla - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1306 |