MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Enzimkezelés hatása bodzalé értékes összetevőire

Nyéki, Flóra (2015) Enzimkezelés hatása bodzalé értékes összetevőire. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Nyeki_Flora.pdf] Szöveg
Nyeki_Flora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369352; Budapest; Biomérnök BSc szak, Környezetgazdálkodás szakirány; Bibliogr.: p. 44-46.; Ég. tanszéki jel; Kot. tanszéki jel; Bodzalé; Antioxidánsok; Pektinbontó enzimek; Membrán-szűrési eljárások; Enzimtechnológia;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 30 Nov 2023 10:20
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Bánvölgyi, Szilvia
-
-
Konzulens
Stégerné Máté, Mónika
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1304
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése