MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Enzimkezelés és szárítás hatása almatörköly extraktumok polifenol tartalmára

Sümegi, Zsófia (2012) Enzimkezelés és szárítás hatása almatörköly extraktumok polifenol tartalmára. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Sumegi_Zsofia.pdf] Szöveg
Sumegi_Zsofia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ332223; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszertechnológia és termékfejlesztés; Bibliogr.: p. 44-48.; Kot. tanszéki jel; Almatörköly; Polifenolok; Extrakttartalom; Szárítás;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 30 Nov 2023 10:19
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szabó-Nótin, Beatrix
-
-
Konzulens
Juhász, Réka
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1303
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése