Schmidt, Eszter (2019) Energiacsökkentési lehetőségek a csokoládé esetében és termékpiaci trendek. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Schmidt_Eszter.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Schmidt_Eszter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ391713; Budapest; Csokoládé-, kávé-, teakészítő mester szakmérnök/szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. [43-47.]; Gb. tanszéki jel; Csokoládégyártás; Energiaszegény élelmiszerek; Édesítőszerek; Kakaóvaj; Kakaóvaj-alternatívák; Elektronikus kereskedelem; Áruházláncok; Tejsavó; |
Szakterület(ek): | H Social Sciences HF Commerce T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 30 Nov 2023 08:38 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1292 |