Kállai, Zoltán (2021) Élesztők és aromák esszenciában. Diploma Tézis, MATE Szőlészeti és Borászati Intézet Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kallai_Zoltan.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kallai_Zoltan.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 29 Április 2026.
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibliogr.: p. 34-38; Szőlő- és borgazdasági szakmérnök; Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült diplomamunka; |
Kulcsszavak: | K1936; ENTZ440054; Bor. tanszéki jel;Tokaji szú; Aszúsodás; Aszúeszencia; Botritiszes nemesrothadás; Aromaanyagok; Élesztőgombák izolálása; Illó komponensek; Gázkromatográfia; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2021 |
Utolsó változtatás: | 13 Aug 2024 08:58 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nyitrainé Sárdy, Diána - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1235 |