MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Élesztők és aromák esszenciában

Kállai, Zoltán (2021) Élesztők és aromák esszenciában. Diploma Tézis, MATE Szőlészeti és Borászati Intézet Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kallai_Zoltan.pdf] Szöveg
Kallai_Zoltan.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 29 Április 2026.

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Bibliogr.: p. 34-38; Szőlő- és borgazdasági szakmérnök; Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült diplomamunka;
Kulcsszavak: K1936; ENTZ440054; Bor. tanszéki jel;Tokaji szú; Aszúsodás; Aszúeszencia; Botritiszes nemesrothadás; Aromaanyagok; Élesztőgombák izolálása; Illó komponensek; Gázkromatográfia;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2021
Utolsó változtatás: 13 Aug 2024 08:58
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nyitrainé Sárdy, Diána
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1235
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése