MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Édesipari kávékrém komplett receptúrájának kidolgozása

Szabó, Bernadett (2012) Édesipari kávékrém komplett receptúrájának kidolgozása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szabo_Bernadett.pdf] Szöveg
Szabo_Bernadett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (936kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326690; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: édes- és zsiradékipari technológiák; Bibliogr.: p. 42.; Gb. tanszéki jel; Édesipari krémek; Kávé; Édesipari termékek;
Szakterület(ek): T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 25 Okt 2023 13:18
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Soós, Anita
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1048
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése