MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Édes és keserű íz interakciójának vizsgálata kávékban, érzékszervi vizsgálatok alapján

Nusser, Kata (2015) Édes és keserű íz interakciójának vizsgálata kávékban, érzékszervi vizsgálatok alapján. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Nusser_Kata.pdf] Szöveg
Nusser_Kata.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370582; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édes- és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 39-40.; Gb. tanszéki jel; Kávé; Kávéfeldolgozás; Ízérzet; Édesítőszerek; Édesítés; Érzékszervi vizsgálat;
Szakterület(ek): T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 24 Okt 2023 14:25
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Soós, Anita
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1042
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése