Stír, Petra (2024) Új PET palackozó sor HACCP rendszerének kialakítása. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
839473049.pdf
Letöltés (5MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
839473049_szdkivonat1.pdf
Letöltés (62kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 839473049; Műszaki Intézet; GODOLLOI_CAMPUS; Élelmiszerlánc minőségirányítás; szakirányú továbbképzés; S-GOD-L-HU-ELMII; 839473049.pdf; 839473049_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:43 |
Intézet: | GODOLLOI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Korzenszky, Péter Emőd G7WTZE - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/10062 |