Items where Year is 2020

Group by: Item Type | Creators | No Grouping
Jump to: Thesis
Number of items: 428.

Thesis

Adorján, Mirjam (2020) A kakukkfű (Thymus vulgaris L.), a citromfű (Melissa officinalis L.) és az oregánó (Origanum vulgare L.) antimikrobás hatásának és antioxidáns kapacitásának jellemzése. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Almási, Petra (2020) Ehető fóliacsomagolás fejlesztése. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Anka, Renáta (2020) A Holt-Tisza és Tiszakécske történeti városközpontjának kapcsolata. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Antal, Dominika (2020) A házi kövirózsa, a kövér porcsin, a futó porcsinrózsa, a nagyvirágú porcsin és a porcsinfű antimikrobás hatásának és antioxidáns kapacitásának jellemzése. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Apáthy, Csilla (2020) Vegán fehérjekészítmény tulajdonságainak változása tárolás során, különböző csomagolástechnológiák alkalmazása mellett. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Arjay S. Arnao, Zsanett (2020) Modelling of Solvent Extraction of Valuable Compounds from Tokaji Aszú Marc. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Bacsó, Bence (2020) Malátatörköly-fehérjék extrahálhatóságának a vizsgálata élelmiszeripari enzimkészítmények felhasználásával. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Bacza, Roland (2020) A teff és az amaránt söripari alkalmazhatóságának vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Bakó, Máté (2020) Alkoholtartalmú tejes fagylaltok fejlesztés. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Balog, Zoltán (2020) A pálinka előállítást bemutató vendégház kialakítása és attrakcióként Szilvásvárad turisztikai kínálatába illesztése. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Balogh, Dóra Anett (2020) Pleurotus ostreatus fajtajelöltek összehasonlítása aminosav összetételük és FT-NIR spektrumuk alapján. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Balázs, Luca (2020) A 2015-ös évjáratú vörösborok polifenol összetételének meghatározása. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Bartha, Margaréta (2020) A vágás előtti stressz hatása a marhahús minőségére. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Bartus, Boglárka (2020) Uradalmi tájértékek és tájgazdálkodás a Somssich család somogysárdi és kivadári birtokán. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Bartókné Fehér, Katalin (2020) Paradicsom tájfajták összehasonlító vizsgálata ökológiai gazdálkodásban. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Baráth, Anna (2020) Hőkezelt magvak őrleményeiből fejlesztett száraztészta modellek kémiai és érzékszervi minősítése. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Beke, Andor (2020) Magas minőségű lekvárfélék gyártástechnológiájának tervezése, kisüzem beépítése vegyes vertikumú mezőgazdasági üzembe. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Beke, Gabriella (2020) Fűszeres szilvalekvárok összehasonlító vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Beke, Gabriella (2020) Fűszeres szilvalekvárok összehasonlító vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Benei, Klaudia (2020) Probiotikus Bifidobacterium törzsek prebiotikum felhasználásának és életképességének vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Benkó, Anna (2020) A citromsav-adagolás és a nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatása tojáslevek technofunkcionális tulajdonságaira. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Benkő, Julianna (2020) Élesztőgomba minták SEC-ICP-MS technikával történő cinkspeciációs mérési módszerének validálása. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Bertok, Richard (2020) Sör ozmotikus desztillációval történő alkoholmentesítésének számítógépes modellezése. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Bielisz, Éva (2020) Szőlőmag őrleménnyel dúsított gluténmentes snack termék fejlesztése és tárolása. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Bihari, Edina (2020) Almatörköly antimikrobás tulajdonságának mikrobiológiai vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Birinyi, Ilona (2020) Hidrokultúra a növényházi dísznövények hazai termesztésénél, forgalmazásánál és alkalmazásánál. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Birta, Gyöngyi Andrea (2020) Felhagyott sportlétesítmények vizsgálata tájépítészeti szempontból. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Biró, István Miklós (2020) A ménfőcsanaki Őrplatánok. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Biró, Matild (2020) Évelő szegfűk növényházi cserepes termesztéstechnológiájának fejlesztése. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Blakaj, Denis (2020) Investigation of fruit mash fermentation process by using different nutrients. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Blakaj, Denis (2020) Investigation of fruit mash fermentation process by using different nutrients. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Blaski, Lili Anett (2020) A Fertő-tó térség települési hálózatának és fejlesztési lehetőségeinek vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Blaskó, Eszter Lubica (2020) Hibrid élesztők összehasonlító vizsgálata a gyümölcscefre erjesztése során. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Blinszki, Zsófia (2020) Tata városi zöldfelületi rendszereinek vizsgálata és fejlesztése. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Boda, Boglárka (2020) Különböző probiotikus aktivitású Lactobacillus bulgaricus törzsek növekedésének nyomonkövetése fiziko-kémiai tulajdonságok segítségével. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Bodó, Péter (2020) Innováció és lehetőségek a gyorsfagyasztás területén. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Bognár, Bianka (2020) Növényi és rovar eredetű rosttal dúsított gyúrt omlós keksz állományváltozásának vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Bognár, Kitti Annamária (2020) Az akasztói szikiponty és brokkoli köret in vitro emésztésének vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Borda, Fruzsina (2020) Élelmiszeripari melléktermék vagy antioxidáns forrás? A céklalevél értékes komponenseinek kinyerése extrakcióval. Diploma thesis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Botár, Flóra (2020) Reformulált élelmiszerek bemutatása, és szerepük az egészség megőrzésében. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Bozsokiné Barta, Edit (2020) A szentesi olimpiai tölgy teljeskörű favizsgálata és ápolási javaslata. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Bozzay, Balázs (2020) A tömördi Chernel-kastély parkjában álló Ginkgo biloba vizsgálata, értékelése és a faápolási javaslatok megfogalmazása. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Bugya, Zoltán (2020) A fák életterének javítási lehetőségei egy nagyvárosi park burkolataiban. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Bukovszki, Bianka (2020) Aztékzsályamag felhasználásával készített gyümölcsjoghurtok előállításának lehetősége és vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Buzás-Lipót, Ágnes (2020) Klorofill-fluoreszcencia vizsgálat és alkalmazási lehetőségei kertészeti termékek postharvest állapotváltozásainak nyomonkövetésére. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Bánhidai, András (2020) Tájterhelhetőségen alapuló tájhasználat kialakítása a Keszthelyi-hegységben. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Bánlaki, Anikó (2020) Fekete bodza törköly felhasználásával antioxidáns tulajdonságú sütőipari termék fejlesztése. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Bányai-Németh, Noémi (2020) Lipémiás minták kezelése LipoClear reagens használatával. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Bártfay, Krisztina Zsófia (2020) Szolnoki várkerület, délnyugati bástya környezetének örökség alapú tájépítészeti fejlesztése. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Bátori, Gergely (2020) A fahéjalkohol glikozidok termelésének serkentése Rhodiola rosea növényekben. Diploma thesis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Békési, Péter (2020) A városi fák nyújtotta ökológiai szolgáltatások számszerűsítésének vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Békési, Szilvia (2020) Étkezési paradicsom érettségi állapotának meghatározása roncsolásmentes módszerekkel a tárolás során. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Bíró, Borbála (2020) A berkeszi Vay-kastély kerttörténeti kutatása és fejlesztési lehetőségei. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Bíró, Krisztián (2020) A BBQ technológia és az előkezelés hatása a sertéshús egyes minőségjellemzőir. Diploma thesis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Chen, Haimei (2020) Preliminary evaluation of heavy metal in dust deposition and translocation in urban trees in Budapest. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Csala, Dorina Annamária (2020) Nedves pácolással készített bőrös karaj fehérjéinek vizsgálata pácolás és érlelés során. Diploma thesis, Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar Budapest.

Cseh, András (2020) Gyökereztető hormonok hatása a futómuskátli (Pelargonium peltatum) szaporításában. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Csekő, Zoltán (2020) Méhlegelő fák és cserjék telepítésének lehetősége a település fásításban az urbanizáció beporzó rovarokra gyakorolt ökológiai hatásának mérséklésére. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Csepeliné Óvári, Rebeka Eszter (2020) Jógahelyszínek tájvizsgálata : Nandafalva és Pilisszentlélek példáján. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Csercser, Balázs Péter (2020) A Budapest I. kerületi Anjou-sétány fasorának állapotfelmérése és faérték számítása. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Csergő, Eszter (2020) Sárgarépa mikrohullámú vákuumszárításának fejlesztése. Diploma thesis, SZIE Élelmiszertudományi Kar Budapest.

Csikós, Flóra Zsuzsanna (2020) Alkoholtartalmú fagylaltok állományának vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Csiszár, Sára Luca (2020) Rooibos teával dúsított fehér csokoládé készítése, antioxidáns vizsgálata és fogyasztói megítélése. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Csukás, Nikolett (2020) Zöldtetők, zöldhomlokzatok szerepe Józsefváros zöldinfrastruktúra hálózatában : A Losonci negyed példáján. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Csécsi, Marcell (2020) Sertéshúsok tartósításának fejlesztése. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Csík, Balázs Márton (2020) Kecskemét város egyközpontúságának vizsgálata : Szétterülő város központi helyeinek kialakítása. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Csóka, Eszter (2020) A Montessori oktatás megjelenése az iskolakertben a Bethlen Gábor Általános Iskola és Gimnázium Montessori Tagiskolájának példáján. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Dancs, Vivien (2020) Műanyag palackokban képződött biofilmek és azok eltávolítási módszereinek összehasonlítása. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Dani, Tamás (2020) A paradicsom és a passzírhulladék beltartalmi értékeinek összehasonlítása. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Dani-Nemes, Veronika (2020) A sütési mód és körülmények hatása a sajtos pogácsa fizikai és érzékszervi tulajdonságaira. Diploma thesis, SZIE Élelmiszertudományi Kar Budapest.

Dein, Erika Alexandra (2020) Vecsés város szerkezeti vizsgálata és elemzése. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Deres, Máté (2020) A koronavírus megjelenésének hatása a hazai élelmiszerkereskedelmi intézkedésekre. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Dienes, Dorottya (2020) A visegrádi Bertényi Miklós Füvészkert komplex tájvizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Dobronyi, Andrea (2020) Cukorral és almasűrítménnyel készült gyümölcsbefőttek előállítása, valamint fizikai tulajdonságainak és beltartalmi értékeinek összehasonlító elemzése. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Donáczi, Szilárd (2020) A Jászapáti Tölgyes Strand villámsújtotta tölgyének vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Dorkó, Annamária (2020) Household food waste measurement in Hungary - a primary research. Diploma thesis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Dredhëza Selimaj, Szabolcs (2020) The effect of sugar polymerization degree in thermal and rheological behavior of lipid-sugar systems. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Dubai, Éva (2020) Meggy pálinkák érzékszervi profilanalízise. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Dávid, Dóra (2020) Sertéshús olajokban, zsírokban történő hőkezelésének a vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Ebora, Russ-Uzi Mayenne Astillo (2020) Genotyping at the MdMYB10 and self-incompatibility loci of red-fleshed apple hybrids. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Egyed, Ádám (2020) Mikrokapszulázás hatékonyságának vizsgálata membrános és keverős emulzifikálás alkalmazásával. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Erdmann, Kata Anna (2020) A vadátkelők fontossága és hatása a vadállatok életére és az autós forgalomra. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Erdélyi, Bence (2020) Az iparosodás hatása a budapesti városszerkezet alakulására : Csepel Művek (Weiss Manfréd Acél-és Fémművek) esettanulmány. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Erdélyi, Regina (2020) Klímaadaptációs városfejlesztési alternatívák Kecskemét példáján : A kecskeméti „zöld folyosó” kondicionáló potenciáljának erősítése tájépítészeti eszközökkel. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Erdős, Norbert Ferenc (2020) Törökszentmiklós zöldfelületi infrastruktúrájának fejlesztése. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Eszterbauer, Edina (2020) Yarrowia törzsek pigment termelésének vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Farkas, Dóra (2020) A Bowiea volubilis in vitro szaporítása és akklimatizálása. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Farkas, Viktória Ildikó (2020) A Badacsonyi Borvidék borainak helyi jellegét kiemelő élesztő starterkultúrák borra gyakorolt hatásvizsgálata Kéknyelű és Generosa fajták esetében. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Farkas, Zsuzsanna (2020) Különböző évelő élőmulcs keverékek szerepe az ökológiai csemegekukorica termesztésében. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Farkas, Zsuzsanna (2020) A kolozsvári Malomárok szabadtér-építészeti revitalizációja. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Fazekas, Mihály Imre (2020) Rákosmente ízesülésének vizsgálata Budapest városi hálózatába. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Fekete, Sándor (2020) Marhavágóhíd, húsérlelő és beef jerky előállító üzem tervezése. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Figeczki, Fanni (2020) A termékfejlesztés aspektusai a sörgyártásban, különös tekintettel az alkoholmentes sörökre. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Fodor, Emese (2020) Komposzt teák hatása kertészeti növényekre. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Fodor, Mátyás (2020) A fák gyökérvédelmének lehetőségei, módszerei az útfelújítások, parképítések során. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Fodor, Rebeka (2020) Check-All-That-Apply és preferenciatérképezési módszerek összehasonlítása. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Forgács, Regina (2020) Térben és időben elkülönített kombinált tartósító eljárások (hő-és hidrosztatikus nyomáskezelés) hatásának vizsgálata a csirkemell műszeresen mérhető érzékszervi tulajdonságaira. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Fullér, Fanni (2020) Zalakaroson tervezett glamping szabadtérépítészeti terve. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Furdi, Bianka (2020) Inulin prebiotikus hatásának vizsgálata gyümölcs alapú termékekben. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Füle, András László (2020) A tritikálé söripari hasznosíthatóságának kísérleti vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Fülep, Ádám (2020) Kakaós csiga gyártástechnológiai hibáinak, költségszerkezetének a vizsgálata-fogyasztó szemmel történő elemzése. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Fülöp, Noémi (2020) A bogyós gyümölcsök feldolgozása során keletkező melléktermékek hasznosíthatósága. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Fülöp, Viktor Imre (2020) Két, lekérgezett Aesculus hippocastanum vizsgálata és ápolása Szentendrén. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Galler, Zsófia (2020) Ökoturisztikai fejlesztések Tatabányán. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Gazsó, Alexandra (2020) Folyékony füst gyártástechnológiája. Diploma thesis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Gazsó, Alexandra (2020) Folyékony füst gyártástechnológiája. Diploma thesis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Genál, Csanád (2020) Alma fogyasztási szokások és befolyásoló tényezők Magyarországon. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Gerei, Kata Szidónia (2020) Három szamócafajta összehasonlítása ökológiai termesztési körülmények között. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Gerendeli, Dóra (2020) Laktóz- és gluténmentes ravioli fejlesztése. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Ghdir Chiraz, Ronetta (2020) Application of electronic tongue for detection of heat treatment effect on honey. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Grigor, Zsuzsanna (2020) A Budapest XI. kerületi Villányi úti fasor dendrológiai értékelése a zöldsáv felújítási terve tükrében. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Grylls, Philippa Victoria (2020) The effect of high hydrostatic pressure processing on colour, total phenolic content and antioxidant activity of Tenebrio molitor and Zophobas morio. Masters thesis, Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar Budapest.

Gulyás, Adrienn (2020) Gázkromatográfiás validálás az élelmiszeriparban és a gyógyszeriparban. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Gulyás, Viktor Soma (2020) Négy fa vizsgálata az ELMŰ lakóház belső udvarában. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Gyuricza, Fruzsina (2020) Székesfehérvár településszegélyeivel kapcsolatos tájépítészeti feladatok. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Gyökeres, Fanni (2020) Különböző almafajtákból ciderek előállítása és minősítése. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Gyöngyösi, Kevin (2020) Csapadékvíz visszatartásának, hasznosításának vizsgálata és fejlesztési lehetőségei a Szépvölgyi úti mintaterület példáján. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Gábosi, Andrea (2020) Eltérő pörkölésű szemeskávék vizsgálata FT-NIR spektroszkópia alkalmazásával. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Gáspár, Bettina (2020) Növényi rosttal és Tenebrio molitor kitinnel dúsított kelt tészta összehasonlító vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Hadházi, Tamara (2020) Ökoturisztikai fejlesztések Orfűn. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Hadiné Turcsik, Kinga (2020) Meggyfajták beltartalmi értékeinek vizsgálata és összehasonlító elemzése. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Halek, Mátyás (2020) Száraz sózással és starterkultúrás pácolással készült sonka minőségi jellemzőinek vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Halász, Dóra (2020) Termesztett és vadgomba minták fehérje- és szerves-anyag tartalmának FT-NIR technikára kialakított becslési függvényei és ezek validálása. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Hauser, Nikolett (2020) Biatorbágy zöldinfrastruktúrájának fejlesztése zöldút létrehozásával. Diploma thesis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült diplomamunka.

Homoki, Eszter (2020) Rovarliszttel dúsított zabliszt bázisú száraztészta minták fizikai és kémiai paramétereinek nyomon követése, valamint tárolási kísérletei. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Horváth, Evelin (2020) Élelmiszer-tartósítási technológiák : Szárítás és vízelvonás. Diploma thesis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Horváth, Márk Imre (2020) A fruktóz térhódítása az élelmiszeriparban és annak gazdasági, élettani hatásai. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Horváth, Márk Imre (2020) A fruktóz térhódítása az élelmiszeriparban és annak gazdasági, élettani hatásai. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Horváth, Zoltán Balázs (2020) Az optimális fakataszter adattartalma a budafok-tétényi Városház tér példáján keresztül, faérték-számítással, fasor értékeléssel. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Horváth, Ádám Lukács (2020) Csökkentett energiatartalmú almabefőttek előállítása és összehasonlító elemzése. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Hubayné Horváth, Nóra (2020) A kertkultúra mint a tájszépítés eszköze. Diploma thesis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Huszti, Márk (2020) Érlelés folyamatának tanulmányozása különböző tósztolású tölgyfa chipsekkel. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Hóbor, Patrícia (2020) Környezetben előforduló mikroorganizmusok tömegspektrometrián alapuló azonosítása. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Ihászi, Dániel (2020) Kivonatolási módszerek befolyása a desztillált gin aromaprofiljára. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Illés, Eszter Zsófia (2020) Budafok-Tétényi Duna-part és barnamezős területeinek tájvizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Illés, Klaudia (2020) Méz és étcsokoládé kölcsönhatásának vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Illés, Tibor (2020) Különböző technológiák összehasonlítása a birs pálinka készítésekor. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Jelencsik, Anna (2020) Ehető és lebomló csomagolások fogyasztói megítélése. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Jordan, Ambrus (2020) Bakteriális cellulóz/polianilin/titánium-dioxid nanokompozit alapú bioanód létrehozása és működtetése a mikrobiális üzemanyag cellában. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Juhász, Adrienn (2020) Fehér szőlőlé érzékszervi tulajdonságainak változása kíméletes kezelések hatására. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Juhász, Dániel (2020) Télálló Agave, Yucca taxonok alkalmazási lehetőségei, faj - és fajtaválasztéka Magyarországon. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Jurecska, Judit Laura (2020) Biológiai szennyvíztisztítás. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Jámbrik-Tóth, Fanni (2020) Újhullámos sörök lepárlása különböző módszerekkel, összehasonlításuk analitikai mérésekkel és érzékszervi bírálatuk. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Jánvári, Richárd (2020) A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság városi fákat, fasorokat érintő tevékenysége. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Jánvári, Richárd (2020) A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság városi fákat, fasorokat érintő tevékenysége. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Járási, Henrietta (2020) Hidrolizált kollagén, mint állati eredetű alapanyag felhasználása étrendkiegészítő termékek gyártásánál. Diploma thesis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Jávor, Anita (2020) A tatabányai Radnóti Miklós utcai tölgyek teljes körű vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Jékli, Boglárka (2020) Különböző kakaótartalmú tejcsokoládék színmaszkolása spektrálisan szabályozható fénykabinban. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Józsa, Sára Réka (2020) Az érdi Fundoklia-völgy ökoturisztikai fejlesztésének megalapozása. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Kajdi, Kristóf (2020) Pu’er és wulong teák mikrobiológiai vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Kapuszta, Klára (2020) Őszi búza fajták összehasonlító vizsgálata a Galga-mentén. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Karádi, Bálint (2020) Alternatív gabonákból kísérleti sörök készítése félüzemi sörfőzéssel. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Katona, Lili (2020) Bioszén hatása a talajok „élelmiszerminőség és -biztonság” szempontjából kiemelt jelentőségű baktériumainak túlélőképességére. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Katona, Nóra (2020) Teahibrid rózsák fejlődésének összehasonlítása. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Kelemen, Tamara (2020) Nedves és száraz pácolással készült hús minőségi és mikróbiológiai jellemzőinek vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Kemecsei, Máté (2020) Szacharóz folyamatos visszaszorulásával a mesterséges édesítőszerek elterjedése, hatásainak vizsgálata a biológiai rendszerekben. Diploma thesis, Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar Budapest.

Kenyeresné Purcsel, Emese (2020) Malátás lisztek vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Kerekes, Dominika Yvett (2020) Különleges minőségű alkoholos cukorkák gyártástechnológiájának kifejlesztése. Diploma thesis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Keserű, Balázs (2020) Különböző halászati területekről származó tonhalkészítmények nehézfémtartalmának vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Killmann, Balázs (2020) Rovarizolátumok helye és várható szerepe az élelmiszeriparban. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Kincses, Zsombor (2020) Auchan Magyarország Kft. 2018 és 2019-es őszi “borvásár” promóciójának élelmiszerkereskedelmi elemzése és eredményeinek értékelése. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Kis, Anna (2020) Vízitúra útvonalak és megállóhelyek tájépítészeti szempontú vizsgálata és fejlesztésük, a Duna Visegrádtól Rómaipartig tartó szakaszán. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Kiszter, István Balázs (2020) Szentendre Önkormányzati tulajdonú faállományának Tervszerű Megelőző Karbantartása. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Kleiber, Brigitta (2020) Édesburgonya (Ipomoea batatas) fajták összehasonlító vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Kleiber, Brigitta (2020) Édesburgonya (Ipomoea batatas) fajták összehasonlító vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Klippan, Vivien (2020) Laktózmentes tejkaramella termékfejlesztése. Diploma thesis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Kléber, Wanda Anna (2020) AlterPestív : Belvárosi lakóutcák felületeinek funkcionális újraoszthatósági vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Kohári, Szabolcs (2020) Polifenolos aktív hatóanyagok kinyerése alma-, és paradicsomtörkölyből. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Kollár, Timea (2020) Sütőtök ízesítésű csokoládé termékfejlesztése. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Kormos, Csilla (2020) Mogyoró-mandula alapú krém előállítása. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Korom, Kata Orsolya (2020) Nyomokban glutént tartalmaz – Glutént esetlegesen tartalmazó élelmiszerek analitikai vizsgálata és a hozzájuk kapcsolódó fogyasztói attitűdök felmérés. Masters thesis, SZIE Élelmiszertudományi Kar Budapest.

Kosztka, Ernő (2020) Bálint György 130 éves tölgyfájának teljeskörű favizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Kovalcsik, György (2020) Hozzáadott cukor nélküli málnaszörp fejlesztése és fogyasztói preferencia vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Kovács, Anna Zsófia (2020) Szőlőtörköly extrahálásának optimalizálása. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Kovács, Barbara (2020) A szénsavas üdítők szén-dioxid tartalmának változása a palackok súlycsökkentésének hatására. Diploma thesis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Kovács, Eszter (2020) A Soproni Erzsébet Oktató Kórház szabadtérépítészeti koncepciója. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Kovács, Imre (2020) Kisüzemi gyümölcs- és zöldség feldolgozó üzem létesítése. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Kovács, Kitti (2020) HHP-, hő- és kombinált kezelések hatása Salmonella és Listeria monocytogenes keverékkel beoltott, illetve beoltatlan szamócapürére. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Kovács, Marcell (2020) Budapest, III. kerület Mocsárosdűlő tájrendezési terve. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Kovács, Martina (2020) Előkezelési módok hatása az almachips minőségére. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Kovács, Nikolett (2020) Élesztőgombák izolálása túróból és antagonista hatásuk vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Kovács, Xénia (2020) Különböző típusú sertésfajták húsminőségének értékelése. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Kovács Mónika, Zita (2020) Természetes színezékekkel dúsított, gluténmentes palacsinta minták biokémiai és érzékszervi jellemzése tárolási kísérletek során. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Kozma, Tímea (2020) Piroszekvenálás összehasonlítása más szekvenálási módszerekkel. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Koósz, Zsuzsanna (2020) Ultrahang és nagy hidrosztatikus nyomáskezelés kombinált hatásának vizsgálata pácolt hús minőségi jellemzőire. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Krammer, Dániel (2020) Szilva klónok azonosítása biokémiai és NIR módszerekkel. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Kraskó, László Bence (2020) Lipolitikus élesztőgombák izolálása és jellemzése. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Krisztián, Krisztina (2020) SmartFresh Propack Minőségi Rendszer alkalmazásának hatása szilván az eltérő szüretidő függvényében. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Kunszabó, Atilla (2020) Házi komposztálás és élelmiszerhulladék újrahasznosítás a magyar lakosság körében. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Kutasi, Andrea (2020) Kisvárda város zöldfelületeinek fejlesztése. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Káposztás, Gergely Péter (2020) Az elősütés és a sózás hatása a kíméletesen hőkezelt fehérpecsenyére. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Kármán, Csaba (2020) Fonalas gomba eredetű L-aszparagináz enzim előállítása és tisztítása. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Kármán, Csaba (2020) Fonalas gomba eredetű L-aszparagináz enzim előállítása és tisztítása. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Kósa, Barbara (2020) Fertőtlenítőszer hatékonyság vizsgálat nem steril gyártású területekre vonatkozóan. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Költő, Enikő (2020) Szőlőtörköllyel dúsított pékáru termékfejlesztése és az eltarthatóságra gyakorolt hatásának vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Körmöndi, Máté (2020) Növelt antioxidáns tartalmú tejfehérje-sűrítmény előállítása membránszűrés és enzimes hidrolízis alkalmazásával. Diploma thesis, Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar Budapest.

Laczkó, Kamilla Rebeka (2020) A kenyér minőségi paramétereinek változása sör hatására. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Lakatos, Márta Orsolya (2020) Az ásványvizek és a vezetékes ivóvizek összetételének elemzése és összehasonlítása. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Leel-Őssy, Gábor (2020) A fainjektálási és fapermetezési technológiák összehasonlítása környezetvédelmi szempontok alapján. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Lei, Csongor Máté (2020) Brettanomyces élesztők mono- és kevert kultúrás erjesztésének vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Lendvai, Barbara (2020) A borszőlő rezisztencianemesítése. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Lengyel, Marcell (2020) Egészségügyileg aggályos vegyületek összefüggése a sütőtechnológiával, körülményekkel. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Lipcsei, Dániel (2020) Göd komplex fejlesztése különös tekintettel a zöldfelületi és turisztikai elemekre. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Lippai, Laura (2020) Oolong teával dúsított étcsokoládé elkészítése, antioxidáns tartalmának vizsgálata és fogyasztói megítélése. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Liziczai, Sándor (2020) Múlt és jövő közötti kapocs : fekete nyárfa vizsgálata a kőbányai Opera Műhelyház területén. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Lovas, Vilmos (2020) Budapest XIII. kerület, Jász utca 90/A előtt álló Platanus × hispanica vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Lugosi-Horváth, Zsófia (2020) Szeletelt batáta szárítmány készítése mikrohullámú-vákuum szárítással. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Lukács, Brigitta (2020) Frukto-oligoszacharidot (FOS) tartalmazó fánk töltelék előállítása és reológiai vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Lukács, Brigitta (2020) Frukto-oligoszacharidot (FOS) tartalmazó fánk töltelék előállítása és reológiai vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Lukács, Mátyás (2020) Turisztikai igények és potenciálok vizsgálata a Nagy-Gete példáján. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Lévay, Lilla (2020) Tojásfehérje alapú tejtermék-analógok érzékszervi tulajdonságainak és prebiotikus hatásának kialakítása. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Lőkös, Lívia Rebeka (2020) Enzimaktivitás mérés, mint a talaj minőségének lehetséges indikátora ökológiai gazdálkodásban. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Lőrinczi, Regina Paula (2020) Egy lakótelep anatómiája : Az Újpest-városközponti lakótelepek vizsgálata, elemzése, szabadtér-értelmezése. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Madarász, Melinda (2020) Sporttáplálkozási élelmiszerek nedvességtartalmának meghatározására alkalmas FT-NIR módszer fejlesztése és validálása. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Magassy, Erik (2020) A Madas László Erdészeti Erdei Iskola területén található, hat Quercus petraea vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Magyar, Balázs (2020) A pálinkatermékek jelölésére, címkézésére vonatkozó előírások. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Magó, Zsófia Eszter (2020) Tököl zöldfelületi rendszerének vizsgálata, fejlesztése. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Majercsik, Nándor (2020) Multikomponenses módszerfejlesztés 243 peszticid hatóanyag vizsgálatára növényi mintákban. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Malaczkov, Antal Dávid (2020) Söripari szennyvíz kezelése membránszűréssel. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Maller, László (2020) Különböző lepárló berendezéseken desztillált kajszibarack párlatok összehasonlító vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Mardokic, Ana (2020) Assessment of the effect of storage parameters on the rheological properties of bakery products using a controlled climate chamber. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Markotics, Dorottya (2020) Előkezelés hatása mikrohullámú-vákuumszárított batáta kockák minőségére. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Marosszéky, Soma (2020) Analysing a new soft drink (Bubee) from marketing point of view according to the consumer needs. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Marschall, Dénes Andor (2020) Maláta ital kifejlesztése különböző gabonák felhasználásával. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Matkovics, Fruzsina (2020) Jász-Nagykun-Szolnok megye égetett szesz kultúrájának képe. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Matáncsi, János (2020) A lakosság felé irányuló információcsere jelentősége a faápolásban. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Mayer, Mónika (2020) A kritikus gyártási paraméterek (CPP) meghatározása az étrend-kiegészítő tabletták bliszter csomagolása esetén. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Mazzag, Dorina (2020) Szőlőtörköllyel dúsított sütőipari termék fejlesztése és tárolási vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Megyesi, Tünde (2020) A tatabányai Tulipános ház kertjében álló „Öreg tölgy” (Quercus robur) vizuális és műszeres favizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Mentusz, Ádám (2020) Friss és fagyasztott alapanyagú nyers húsok minőségének alakulása nagy hidrosztatikus technológia alkalmazása során. Diploma thesis, SZIE Élelmiszertudományi Kar Budapest.

Metzinger, Anikó (2020) Átadással és megmaradással foglalkozó tanulmányok : Transfer and Persistence Studies könyvfejezet fordítása. Diploma thesis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Metzinger, Zoltán (2020) Baja ismertségének növelése, turisztikai attrakció fejlesztésével. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Michels, Bori Judit (2020) Kertségek vizsgálata hazánk ökofalvaiban. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Mikes, Bernadett (2020) A szőlőtörköly hasznosíthatóságának élelmiszeripari lehetőségei. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Mikulás, Csenge (2020) Különböző takaróanyagok hatása három szamócafajta beltartalmi értékeire ökológiai termesztésben. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Milankov, Teodóra (2020) A Budai Arborétum Salicaceae családba tartozó fáinak dendrológiai felmérése. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Minus, Annamária (2020) Pseudomonas alcaligenes alkalmazhatósága diclofenac eltávolítására. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Mladoniczki, István (2020) Az alszeszben macerált aszalt és nyers gyümölcsök hatása a végső pálinka profiljára ezeknek érzékszervi minősítése, gázkromatográfiás méréssel elemezve. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Molnár, Brigitta (2020) Zöld, kova és vörös mikroalgák oldószeres extrakciója, a pigmentkivonatok koncentrációjának mérése és stabilitásának vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Molnár, Csillag (2020) Tritikálé felhasználásának vizsgálata a sörcefrézés során, valamint annak hatása a sörlé és a sör minőségére. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Molnár, Evelin (2020) Kitinporral és magas fehérjetartalmú rovarpéppel dúsított virsli termékfejlesztése és eltarthatóságának vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Molnár, Jennifer (2020) Sófogyasztás vizsgálata a gyermekközétkeztetésbe. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Molnár, Miklós (2020) Chiloschista nemzetség jelentősége a magyarországi orchideagyűjtők növényállományában. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Monostori, Bettina (2020) Idegenhonos fásszárú növények Magyarkanizsán. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Montero, Daniela Carolina Rubio (2020) Development of non-alcoholic beer using alternative cereals as adjuncts and different types of yeast. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Mácsai, Judit (2020) Paprika módosított atmoszférájú csomagolása. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Mágori, Tibor Péter (2020) Tölgy csipkéspoloska kártételének vizsgálata különböző tölgyfajok vonatkozásában. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Márkus, Barbora (2020) Toxinmentesített takarmányok hatása a brojler csirke húsminőségi jellemzőire. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Márton, Huba Zoltán (2020) A délegyházi vackorfa. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Mátrai, Dóra (2020) The Garden Jungle. Diploma thesis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Mátyus, Viktória (2020) Darált sertéshús minőségének vizsgálata hűtőtárolás során. Masters thesis, Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar Budapest.

Mátyás, Anita (2020) Diókrém termékfejlesztése. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Máté, Liliána (2020) Etnobotanikán alapuló növényalkalmazás skanzenek területén : A Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum erdélyi tájegységének példáján. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Mészáros-Komáromy, Dénes (2020) Gin vivőalkohol változtatásának hatása a kialakuló íz illat- és aromatikai összetevőkre. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Mózes, Dániel (2020) Csökkentett allergéntartalmú tejtermék számítógépes modellezése és összehasonlítása a tradicionális technológiával SuperPro Designer program alkalmazásával. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Mühlbacher, Renáta (2020) Az ecseri Széchenyi utca platán fasorainak állapotfelmérése és 3 éves fenntartási javaslata. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Nagy, Andrea (2020) Kiemelt jelentőségű, egységes fasorok kialakításának szempontjai a csepeli Mansfeld Péter utca példáján. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Nagy, Balázs Levente (2020) Analysis of DNA polymorphisms in maturity date associated NAC gene of diploid and polyploid Prunus species. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Nagy, Borbála (2020) Passzív módosított atmoszférás csomagolás hatása alma tulajdonságaira. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Nagy, Brigitta (2020) Tejelő szarvasmarha takarmányozás hatása a tej minőségére, összetételére. Diploma thesis, SZIE Élelmiszertudományi Kar Budapest.

Nagy, Bálint (2020) Favédelmi szakfelügyelet egy parkoló felújítása és bővítése példáján. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Nagy, Dorina (2020) A 2020. augusztus 29-i viharkár Dunakeszin : esettanulmány vis maior káresemény eljárás során. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Nagy, István (2020) IV-es típusú szekréciós rendszer biodiverzitása és evolúciója. Diploma thesis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Nagy, Judit (2020) A magánfőzés szabályai az Európai Unió tagállamaiban és a csatlakozásra váró országokban. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Nagy, Katalin (2020) Multikomponenses polifenol meghatározás nagyhatékonyságú UHPLC-MS/MS módszerrel. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Nagy, Kristóf Dominik (2020) Világszinten elismert nemzeti italok (skót whisky, lengyel vodka, tequila, cognac) és érdekvédelmi szervezeteiknek bemutatása. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Nagy, Petra (2020) Étrendünkben meghatározó szerepet betöltő teák polifenol tartalmának és antioxidáns kapacitásának összehasonlító vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Nagy, Pál (2020) A legismertebb svédországi faértékszámítási modell az „Alnarpsmodellen 2.2” (Alnarpi modell) ismertetése. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Nagy, Viktória (2020) A H5-ös HÉV agglomeráció térség szakaszának, tömegközlekedési csomópontjainak zöldfelületi fejlesztési terve. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Nagyné Szaksz, Gabriella (2020) A mikrohullámú vákuumtechnológia ipari alkalmazása a zöldség és gyümölcs szárítás vonatkozásában. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Neczpál, Réka (2020) 3D nyomtatott termék tervezése, alkalmazása az élelmiszeriparban. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Nemcsák, László (2020) Diófeldolgozó üzem tervezése. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Nguyen, Thi Thuy Dung (2020) Trópusi gyümölcslevek fermentálhatóságának vizsgálata probiotikus Lactobacillus törzsekkel. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Niebling, Dóra (2020) A különböző magyarországi ivóvíz-előállítási- és tisztítási módszerek és azok költségeinek vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Nora Namoni, Denis (2020) Investigation of the Thermal, Rheological and Textural Behaviour of Sucrose Substitution with Maltitol and Stevia on Sugar - Lipid System. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Nágel-Fischer, Márta (2020) Fasor telepítés tervezése városi környezetben favédelmi előkészítés. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Németh, János (2020) Titán-aszkorbát hatásának vizsgálata in vitro nevelt Spathiphyllum ’Cupido compacto’ akklimatizálása során. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Németh, Kristóf Ferenc (2020) Favizsgálati szempontok alkalmazása a fás legelők fáinak vizsgálata során a monoszlói Délő-legelő példáján. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Németh, Péter (2020) Veresegyházi Malom-tó idős fáinak vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Németh, Zsófia (2020) Tejsavó porok hőstabilitásának vizsgálata speciális gyógyászati célra szánt élelmiszerek fejlesztésében. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Oláh, Marcell (2020) A PH-érték csökkentésének hatása tojáslevek színére. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Orosz, Ildikó (2020) Budapest Főváros III. ker. Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata Fás szárú növények védelméről szóló 23/2018 (VI.26) rendeletének alkalmazása és gyakorlati tapasztalatai. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Padla Lászlóné, Lilla (2020) Új évelő dísznövények kezdeti fejlődése és díszítőértékük alakulása. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Pallagi, Gábor (2020) A Bertényi Miklós Füvészkert három fájának teljeskörű vizsgálata és ápolási javaslata. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Palotai, Csaba (2020) Húsos som fajtajelöltek és egy természetes populáció genetikai diverzitásának felmérése SSR markerekkel. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Palotai, Csaba (2020) Húsos som fajtajelöltek és egy természetes populáció genetikai diverzitásának felmérése SSR markerekkel. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Papp, Fruzsina (2020) Söripari élesztő autolízisének optimalizálása értékes anyagok kinyerése céljából. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Papp, Zsuzsanna (2020) Lisztkeverékek vizsgálata és elkülönítése hiperspektrális képalkotással. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Papp, Ádám (2020) Instant italporok mikrobiológiai és analitikai kémiai vizsgálatai az egészségre gyakorolt pozitív hatásainak szempontjából. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Parcsami, Nóra (2020) Csökkentett energiatartalmú dzsemek előállítása. Diploma thesis, SZIE Élelmiszertudományi Kar Budapest.

Pardi, Melinda (2020) Magyarországon előforduló idegenhonos, egyes esetekben invazív vízinövényfajok. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Patyi, Noémi (2020) Ada és Mohol területén a 2017-2018-as évekre kiültetett virágágyi dísznövények vizsgálata a Viola x wittrockiana, Begonia cucullata és rózsák példáján. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Pentz, Ádám (2020) Jeles fák múltja, jelene, jövője Magyarország legrégebbi japánkertjében. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Pesti, Richárd (2020) Tejalapú gélbe zárt gyümölcs szelet termékfejlesztése. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Peti, Flóra (2020) Élni a XVI. kerület kertvárosában : Lakásformák és környezetük vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Pető, Gábor József (2020) A borzag pálinka. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Pinterics, Patrícia (2020) Édesítőszerek értékelése technológiai és egészségügyi jellemzőik alapján. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Pinterics, Patrícia (2020) Édesítőszerek értékelése technológiai és egészségügyi jellemzőik alapján. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Pintye, Zsófia (2020) A pilisi lovasturizmus fejlesztését megalapozó tájérték vizsgálat. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Piri, Emese (2020) Különböző vetőközegekről származó Callistephus chinensis és Tagetes patula állományok morfológiai vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Plánk, Fanni (2020) Városszéli zöldmezős beruházások. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Pottyondy, Flóra (2020) Darnózseli-Lipóti fasor értékelése. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Prekopa, Laura (2020) Vágott virágok tartósságát növelő készítmények hatása rózsa és Eustoma esetén, tűzött virágkötészeti készítményekben. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Priyanka, Priyanka (2020) Assessing the geneticdiversity of opium poppy (Papaver Somniferum L.) cultivars with microsatellite (SSR) markers. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Prohászka, Fanni (2020) Klímatudatos városfejlesztés Győrben tájépítészeti lehetőségekkel. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Propszt, Alexandra (2020) A tárolási hőmérséklet hatása módosított atmoszférás csomagolású halfilék eltarthatóságára. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Puha, Csilla Aida (2020) Szójatejből kinyert peptidek tanulmányozása enzimes és membrán alapú vizsgálatokkal. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Pálos, Veronika Teréz (2020) Olajos magvakról izolált mikrobák jellemzése és lipolitikus aktivitásának meghatározása. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Pályi, Panka (2020) Hűtést nem igénylő, hűsító hatású szörp. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Pályi, Panka (2020) Hűtést nem igénylő, hűsító hatású szörp. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Pápai, Veronika (2020) Favédelmi és fakivágási tervlap elkészítését segítő rendszer kidolgozása az újpesti Görgey Artúr Ökopark példáján. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Péter, Bianka Dominika (2020) A hídfőtérségek : Víz és város kapcsolata. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Radich, Csenge (2020) Biostimulátorok hatásának vizsgálata a Potentilla fruticosa ‘Tilford Cream’gyökeres dugványain. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Rahman, Altafur (2020) The effect of the reactive aldehyde methylglyoxal on the early development of maize under chilling. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Rajandran, Thashwini (2020) Assessment of Four Tilia Species for Urban Planting against Urban/Drought Stress and Utilising the Ecosystem Services in Hungary. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Reiter, Szilvia (2020) A tokaji borok piaci újrapozícionálásának halaszthatatlan kérdései. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Remeczki, Rita (2020) Tervezési segédlet történeti kertek faállomány tervezéséhez. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Remete, Krisztina (2020) Észak-bácskai és bánsági körzet muskátli termesztése, kereskedelme, közterületi felhasználása. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Reményi, László (2020) Az esztergomi régió, dorogi kistérség és Csolnok turisztikai potenciáljának elemzése, fejlesztési javaslatok különös tekintettel a pálinkára vonatkozó attrakciókra. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Rendes, Nikoletta (2020) A Prímás-sziget délnyugati részén egy fehér fűz teljes körű vizsgálata és ökoszisztéma szolgáltatásainak elemzése. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Repka, Péter György (2020) Folyékony nitrogénnel fagyasztott, tojást tartalmazó gyümölcsfagylalt fizikai és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Repka, Péter György (2020) Folyékony nitrogénnel fagyasztott, tojást tartalmazó gyümölcsfagylalt fizikai és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Rocskár, János (2020) Whisky-Termőföldtől az Asztalig : Kisüzemi Whiskygyártás Magyarországon gazdasági szempontból. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Rubint, Rella (2020) Labdarúgók táplálkozási szokásai. Diploma thesis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Ruppert, Ignác Miklós (2020) Borkőstabilizálási eljárások, borkőstabilizálást elősegítő anyagok és egyéb borászati eljárások összehasonlítása. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Ráfli, Imre (2020) Tészta reológiai vizsgálata. Diploma thesis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Réti, Márton András (2020) Vegyszer- és roncsolásmentes módszer fejlesztése zöldkávék minőség-meghatározó beltartalmi jellemzőinek vizsgálatára. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Sarf, György Szilárd (2020) A Velencei Polgármesteri Hivatal két idős kocsányos tölgyének vizsgálata és ápolási javaslata. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Selymes, Sára Ajnácska (2020) A Nyakas-hegy komplex tájvizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Serfőző, Katalin (2020) Sűrű beépítésű területek zöldítési lehetőségei a VIII. kerület példáján. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Simon, Anetta (2020) Oriental hibrid liliomok bemutatása és vázatartósságának vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Simon, Csilla (2020) Gombapástétom termékfejlesztése természetes állománykialakítókkal. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Sisak, Beáta (2020) Az olasz grappa és a magyar törkölypálinka eredetvédelmének, szabályozásának elemzése és összehasonlítása. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Stefanics, Beáta (2020) A városi fahelyek kialakításának technológiai megoldásai. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Stelkovics, Péter (2020) Különböző lepárlással készült bodzapálinkák, -párlatok vizsgálata, elemzése. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Suhejla Hajdari, Lilian (2020) Effect of lipid characteristics in a sugar-lipid system. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Suhejla Hajdari, Lilian (2020) Effect of lipid characteristics in a sugar-lipid system. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Syafni Khairiyah, Szabolcs (2020) The Effect of Microwave Treatment and Solvents on the Colour Stability of Rosemary (Rosmarinus Officinalis L.) and its Application in Strawberry Juice. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Szablár, Dániel (2020) Mikroalga-alapú üzemanyagcella fejlesztésének lehetőségei. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Szabó, Gellért Vilmos (2020) Favédelmi tervek a gyakorlatban. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Szabó, Hanga (2020) Csokoládé vizsgálata elektronikus orral a feldolgozás során. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Szabó, Krisztián Ferenc (2020) Dinamikus érlelési portfolió felállítása, elemzése egy kereskedelmi pálinkafőzde tekintetében. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Szabó, Olivér (2020) Szarvasmarha motilin promóterében elhelyezkedő SNP kimutatása HRM módszer segítségével. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Szabó, Veronika Rita (2020) Gluténmentes keksz minták antioxidáns kapacitásának növelése ehető virágszirom kivonatokkal. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Szabó, Zsófia Bernadett (2020) Hőkezelés hatása különböző őrleménykeverékekből készült száraztészta minták beltartalmi értékeire. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Szakolczai, Regina (2020) A mozzarella konyhatechnológiai feldolgozásának vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Szakál, Beáta (2020) Laboratóriumi ülepítés leolvasásának automatizálása. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Szakál, Dorina (2020) Szemkamerás mérések in-store környezetben. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Szalczgruber, Miklós (2020) Savanyított káposzta bemutatása és fermentációjának vizsgálata kontrollált hőmérsékleteken. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Szalonna, Evelin (2020) Alkoholtartalmú vizes fagylaltok eltarthatóságának vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Szalontai, Boglárka (2020) Ökológiai hálózat fragmentálódásának elemzése térinformatikai eszközökkel : Különös tekintettel a nagyvadfajok élőhelyeinek vonalas elemekkel történő feldarabolódására. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Szaplonczay, Márta (2020) Politejsav-alapú bio-kompozitok előállítása erdészeti maradványok alkalmazásával és azok fiziko-kémiai tulajdonságainak vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Szaszák, Gabriella (2020) Folyóparti parkok faállományának tervezési és fenntartási aspektusai Nagymaros dunai szabadstrandjának példáján. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Szaszák, Gabriella (2020) Folyóparti parkok faállományának tervezési és fenntartási aspektusai Nagymaros dunai szabadstrandjának példáján. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Szatmári, Péter (2020) Települési együttműködés a budapesti agglomeráció határán : Inárcs-Kakucs. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Szatmári, Richárd (2020) A lassú fagyasztás hatása a tojásfehérjelé fehérjéire, technofunkcionális és mikrobiológiai tulajdonságaira. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Szeghő, Zsolt (2020) Különböző évjáratú gyümölcspárlatok összehasonlító vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Szekeres, Ágota (2020) Alkoholtartalmú vizes fagylaltok tárolási stabilitásának vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Szentgyörgyi, Kincső (2020) Karobpor felhasználásának lehetőségei vegán, gluténmentes, minőségi száraztészta és ostya fejlesztésénél. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Szepesi, Tibor (2020) A pálinka bérfőzés jelenlegi problémái és azok megoldási lehetőségei. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Szijj, Hajnalka (2020) Száraz és nedves pácolás hatásai bőrös sertéskaraj minőségi jellemzőire. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Szilvássy, Blanka Daniella (2020) Élelmiszerekkel érintkezésbe kerülő anyagok : belső dokumentáció és nyomon követés : Az északi országok által készített ellenőrzési lista az ipar és a kereskedelem számára. Diploma thesis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Szinger, Dávid (2020) Yarrowia divulgata lipáz-kódoló génjének vizsgálata és molekuláris-klónozása. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Szobonya, Szabolcs (2020) Probiotikus és nem probiotikus tejsav baktériumok vizsgálata elektronikus nyelvvel. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Szunyi, Ákos (2020) Gyökérképződést serkentő bioaktív anyagok alkalmazása Pelargonium zonale ’Victor Improved’ fajta termesztése során. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Szurgent, Judit Zsófia (2020) Sótartalom mérési módszerek összehasonlítása különböző élelmiszermátrixokból. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Szénás, Orsolya (2020) Vákuumszárítással előállított gyümölcsporok vizsgálata piros színű gyümölcsök esetében. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Szóráth, Csongor (2020) Tejsavó hasznosíthatóságának vizsgálata a Kisteleki M+M Sajtgyártó Kft.-nél. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Szügyi, Sándor István (2020) A favédelmi feladatok elméleti és gyakorlati megvalósításának bemutatása egy öntözőhálózat kiépítésén keresztül. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Szőke, Bálint (2020) Kertvárosi vadontermők. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Szűcs, Beáta (2020) Rovarliszttel dúsított zabkekszek kémiai és érzékszervi vizsgálata, valamint tárolási kísérletei. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Sárközy, Szilvia (2020) Probiotikus tojásfehérje alapú ital fejlesztési lehetőségei. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Sőregi, Anna Piroska (2020) Gyógynövények alkalmazás a tájépítészetben a tihanyi Levendulamező példáján. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Takács, Tamara Kata (2020) A gyorsfagyasztott pékáruk fogyasztói szokásainak vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Tamás, Petra (2020) Házi készítésű gyümölcslé tárolás közbeni romlási folyamatának nyomon követése mikrobiológiai és FT-NIR technikával. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Tichy, Balázs (2020) A XVIII. kerületi Brassó Iskola egyik Populus alba egyedének állapotfelmérése, ápolási javaslatai. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Tivadar, Cecília Margit (2020) Örökerdő tanösvények állapotfelmérése és értékelése a Budai-hegyekben : A Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum erdélyi tájegységének példáján. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Tolvaj, Dóra (2020) A Budai Arborétum Juniperus communis L., Juniperus sabina L. és Juniperus × media van Melle taxonjainak dendrológiai felmérése és értékbecslésének lehetséges módszerei. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Tombor, Patrícia (2020) Különböző kémiai összetételű kézfertőtlenítő gél és oldat baktericid hatásának összehasonlítása. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Tomkovics, Edina (2020) Söripari fémdobozok zárásának minőség-ellenőrzése. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Trnka, Sarolta (2020) Sugárkárosodás vizsgálata Staphylococcus aureus esetén. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Tsunskaia, Anna Tsunskaia (2020) Effects of plant growth regulators on Prunus mahaleb in vitro culture. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Tsunskaia, Anna Tsunskaia (2020) Effects of plant growth regulators on Prunus mahaleb in vitro culture. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Tuza, Kristóf (2020) A világ borkereskedelmének hálózatelemzése 1986-tól 2018-ig. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Tóth, Adrienn Éva (2020) Az e-kiskereskedelem helyzete Magyarországon. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Tóth, Beáta Adrienn (2020) Ehető virágszirom kivonatokkal dúsított, gluténmentes ostyatermék fejlesztése, kémiai és érzékszervi minősítése, valamint tárolási kísérletei. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Tóth, Eszter (2020) Közvagyon károsítás : illegális és szakszerűtlen kezelés okozta fakár/vagyoni kár Prunus serrulata 'Kanzan' példáján keresztül. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Tóth, Eszter Boglárka (2020) Egy diófa teljeskörű vizsgálata és ápolási javaslata Nagytarcsán. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Tóth, Kitti Adrienn (2020) Gyümölcspürék fizikai és beltartalmi értékeinek összehasonlító vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Tóth, Krisztina (2020) A magyarországi kóser pálimkafőzés. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Tóth, Tamás Jenő (2020) A sertéshús érlelési technológia fejlesztése, fizikai és kémiai jellemzői változásának vizsgálata az érlelés során. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Tóth, Viktória (2020) Gluténmentes sörök alapanyagaival és technológiájával foglalkozó kutatások összefoglalása. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Tölgyes, Ildikó (2020) Egy idős Acer campestre teljes körű favizsgálata Nagymaroson. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Török, Richárd (2020) A reggelizőpelyhek és tárolásuk minőségalakító hatása. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Törőcsik, Bianka (2020) Fekete bodza (Sambucus nigra L.) törköly felhasználhatóságának kutatása. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Ugranyecz, Dóra (2020) Alga készítmények felhasználási lehetőségei gluténmentes, minőségi száraztészták fejlesztésében. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Urbán, Erika (2020) Feldolgozott húsipari termékek minőségellenőrzésére szolgáló mikroorganizmusok kimutatása tenyésztéses eljárással. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Uzonyi, Marianna (2020) A szelénnel és cinkkel történő dúsítása hatása mungóbab csírák minőségére. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Varga, Adrián (2020) A Gönci kajszibarackból készült cefre és párlat összetevőinek vizsgálata eltérő savazási módszer mellett. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Varga, Dániel (2020) Közcélú zöldfelület-felújítási és -fejlesztési beruházások hatása a meglévő faállomány értékére, Budapest XVI. kerület, Jókai Mór utcai lakótelep környezetének megújítása példáján keresztül. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Varnyu, Szabina (2020) HHP és kíméletes hőkezelés kombinációjának hatása élelmiszer patogén baktériumokra bogyós gyümölcsön. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Varró, Adrienn (2020) Fűszerkivonatok aktív komponenseinek és a nagy hidrosztatikus nyomás kombinálásának lehetősége csirkehús esetében. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Varró, Adrienn (2020) Fűszerkivonatok aktív komponenseinek és a nagy hidrosztatikus nyomás kombinálásának lehetősége csirkehús esetében. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Vaskó, Áron Dávid (2020) Agric-opportunitAgric-opportunities within the meat-supply chain of Ghana -focusing on beef production in North Gana, Tamaleies within the meat-supply chain of Ghana -focusing on beef production in North Gana, Tamale. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Veisz, Anett Rachel (2020) A tyúktojás és hús beltartalmi értékeinek változása polifenolos vegyületek hatására. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Veres, Beáta (2020) Sulyom- és gesztenyelisztből készült gluténmentes kekszek vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Veres, Borbála (2020) A gödöllői Alsópark érték alapú fejlesztési programterve. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Vidu, Veronika (2020) Fészekvirágzatú évelők díszítőértéke a Budai Arborétumban. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Vidács, Gergely (2020) Friss babok gyártástechnológiájának bemutatása Edamame szójababbal végzett kísérlet alapján. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Vidács, Gergely (2020) Friss babok gyártástechnológiájának bemutatása Edamame szójababbal végzett kísérlet alapján. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Vig, Tamás László (2020) Források vizsgálata a Csarna-patak vízgyűjtőjének egy fokozottan védett mintaterületén. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Vig, Tamás László (2020) Források vizsgálata a Csarna-patak vízgyűjtőjének egy fokozottan védett mintaterületén. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Virág, Debóra (2020) Zöldinfrastruktúra fejlesztése Tiszavasváriban. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Vucskics, Alinka (2020) Az URBforDAN projekt II. kerületi mintaterületén található idős Castanea sativa teljes körű vizsgálata és ápolási javaslatai. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Váradi, Márk (2020) A salgótarjáni járás északnyugati részének fenntartható turizmusfejlesztési programja. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Várszegi, Fanni (2020) Városi tér a modernista városépítészetben. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Vásárhelyi, Szilárd (2020) Csipkebogyó (Rosa canina) párlatok valamint csipkebogyó és almafajták vegyes párlatainak a vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Völgyi, Tamás (2020) Gin előállításának lehetőségei különböző technológiákkal. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Weisz, Etelka (2020) Burgonya - analóg köretek fejlesztése. Diploma thesis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Winismasari, Imtikhanna Dyanuar (2020) Testing the Efficiency of Molecular Markers Designed for Dark Flesh Colour of Sour Cherry. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Yazici, Gizem (2020) Comparison of glycerol balance among Starmerella bacillaris (syn. C. zemplinina), Saccharomyces cerevisiae, and Saccharomyces bayanus var. uvarum in response to high sugar stress in must. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Zajkás, Bálint (2020) Mogyorókrémek vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetem.

Zanfelici, Luiz Fernando Gonçalves (2020) Surveying the genetic diversity in the Dysaphis devecta species-complex in Hungary. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Zelei, Regina (2020) Kőbányai Kékvirág lakótelep szabadtérépítészeti fejlesztése. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Zsilinszky, Pál (2020) Nyárfasor vizsgálata Őrbottyán településen. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Ábrám, Emese (2020) Kecskeágazati körkép hazánkban és a világban : Kistermelői kecskesajtok vizsgálata. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Által, Odett (2020) Ananászlé felhasználhatóságának vizsgálata húsok marinálására. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Üsztöke, Laura (2020) Drónfelvételek alkalmazása közepes felbontású zöldfelület-elemzések pontosítására. Diploma thesis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

This list was generated on Fri Nov 7 15:42:26 2025 CET.