Böngészés, Szakterület
- Library of Congress Subject Areas (26)
- S Agriculture (26)
- SF Animal culture (26)
- S Agriculture (26)
A
Andrási, Ilka (2021) A Bennett-kenguru tejsavbaktérium közösségének vizsgálata. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.
B
Bakaová, Noémi (2013) A sertésvertikum modellezése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Balogh, Nikolett (2018) Növényalkalmazás Kazincbarcikán, a beporzó állatok egyedszámainak növelése érdekében. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Bartha, Vivien (2018) A len (Linum usitatissimum L.) felhasználása és hatása állati takarmányként. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Bauer, Judit (2012) Tiltott állatgyógyászati antibiotikumok valamint kokcidiosztatikumok screening meghatározása UPLC-TOF módszerrel. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Bederna, Attila (2015) Takarmány báziselemeinek jellemzése és értékelése tojótyúkoknál a Gyermelyi Tojás Kft-ben. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Behán, Tamás (2016) Szárnyasok tartásának hatása a talaj gyommagkészletére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Beleznay, Vivien (2015) Túró tárolásának hatása a termék minőségére. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
D
Debreceni, Kitti (2015) Versenyképes sportló tenyésztés modulja kisgazdaságban. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
E
Elek, Róbert (2021) A szarvasmarha állomány alakulása Hazánkban és az Európai Unióban a 90-es évek elejétől napjainkig. Diploma Tézis, SZIE Élelmiszertudományi Kar Budapest.
F
Fürész, Adrienn (2017) Baromfitartás ökológiai gazdaságban permakultúrás alapelvek szerint. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
G
Görömbei, Mátyás József (2021) Új fejlesztésű takarmánykiegészítő adagolás hatásának vizsgálata a tojás beltartalmi jellemzőire. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.
H
Hackl, Dominika Anna (2012) A hazai baromfiágazat gazdasági helyzete és jövőbeli lehetőségei nemzetközi összehasonlításban. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Hajdú, László (2019) Sertéskábítás paramétereinek hatása a húsminőségre. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
K
Kopácsi, Szilárd (2015) ABCG5 és ABCG8 membránfehérjék kifejeztetése és tanulmányozása rovarsejt-bakulovírus rendszerben. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Kovács, Zsófia Adrienn (2013) A civil lakosság szerepe a Fővárosi Állat- és Növénykert állatmentő tevékenységében. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Káré, Edina Éva (2015) A hazai ökobaromfiágazat aktuális helyzete és javításának modellje. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
M
Mali, Katalin (2013) A hőmérséklet és napsütéses órák hatása őshonos tyúkfajtáink tojástermelésére. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
N
Nagy, Brigitta (2020) Tejelő szarvasmarha takarmányozás hatása a tej minőségére, összetételére. Diploma Tézis, SZIE Élelmiszertudományi Kar Budapest.
O
Oroszlány, Balázs Ferenc (2018) Az állattartás vége. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
R
Recskó, Dorina Éva (2019) Állattenyésztés : Az ágazat mögött rejlő történet. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Reményi, Bálint (2015) Értékőrző gyepgazdálkodás : a szürkemarha tartás egy aspektusa. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Rosta, Virág (2017) A holstein-fríz szarvasmarha kondíciója és egyes értékmérő tulajdonságai közötti összefüggés. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
S
Ser, Henrietta Magdolna (2016) A hús-páclé arány és a pácolási időtartam hatásának vizsgálata a só diffúziójára aktív ultrahangos pácolás esetén. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Szilágyi, Réka (2016) Szakszerűség és tévhitek a sportlovak takarmányozásában. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
T
Tálas, Zsuzsanna (2015) A húsvertikumok versenyképessége és az azt meghatározó tényezők Európában. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.