Böngészés, Intézmény
A
Adorján, Mirjam (2020) A kakukkfű (Thymus vulgaris L.), a citromfű (Melissa officinalis L.) és az oregánó (Origanum vulgare L.) antimikrobás hatásának és antioxidáns kapacitásának jellemzése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Almási, Petra (2020) Ehető fóliacsomagolás fejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Anka, Renáta (2020) A Holt-Tisza és Tiszakécske történeti városközpontjának kapcsolata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Antal, Dominika (2020) A házi kövirózsa, a kövér porcsin, a futó porcsinrózsa, a nagyvirágú porcsin és a porcsinfű antimikrobás hatásának és antioxidáns kapacitásának jellemzése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Apáthy, Csilla (2020) Vegán fehérjekészítmény tulajdonságainak változása tárolás során, különböző csomagolástechnológiák alkalmazása mellett. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Arjay S. Arnao, Zsanett (2020) Modelling of Solvent Extraction of Valuable Compounds from Tokaji Aszú Marc. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
B
Bacsó, Bence (2020) Malátatörköly-fehérjék extrahálhatóságának a vizsgálata élelmiszeripari enzimkészítmények felhasználásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Bacza, Roland (2020) A teff és az amaránt söripari alkalmazhatóságának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Bakó, Máté (2020) Alkoholtartalmú tejes fagylaltok fejlesztés. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Balog, Zoltán (2020) A pálinka előállítást bemutató vendégház kialakítása és attrakcióként Szilvásvárad turisztikai kínálatába illesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Balogh, Dóra Anett (2020) Pleurotus ostreatus fajtajelöltek összehasonlítása aminosav összetételük és FT-NIR spektrumuk alapján. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Balázs, Luca (2020) A 2015-ös évjáratú vörösborok polifenol összetételének meghatározása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Bartha, Margaréta (2020) A vágás előtti stressz hatása a marhahús minőségére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Bartus, Boglárka (2020) Uradalmi tájértékek és tájgazdálkodás a Somssich család somogysárdi és kivadári birtokán. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Bartókné Fehér, Katalin (2020) Paradicsom tájfajták összehasonlító vizsgálata ökológiai gazdálkodásban. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Baráth, Anna (2020) Hőkezelt magvak őrleményeiből fejlesztett száraztészta modellek kémiai és érzékszervi minősítése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Beke, Andor (2020) Magas minőségű lekvárfélék gyártástechnológiájának tervezése, kisüzem beépítése vegyes vertikumú mezőgazdasági üzembe. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Beke, Gabriella (2020) Fűszeres szilvalekvárok összehasonlító vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Beke, Gabriella (2020) Fűszeres szilvalekvárok összehasonlító vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Benei, Klaudia (2020) Probiotikus Bifidobacterium törzsek prebiotikum felhasználásának és életképességének vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Benkó, Anna (2020) A citromsav-adagolás és a nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatása tojáslevek technofunkcionális tulajdonságaira. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Benkő, Julianna (2020) Élesztőgomba minták SEC-ICP-MS technikával történő cinkspeciációs mérési módszerének validálása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Bertok, Richard (2020) Sör ozmotikus desztillációval történő alkoholmentesítésének számítógépes modellezése. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Bielisz, Éva (2020) Szőlőmag őrleménnyel dúsított gluténmentes snack termék fejlesztése és tárolása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Bihari, Edina (2020) Almatörköly antimikrobás tulajdonságának mikrobiológiai vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Birinyi, Ilona (2020) Hidrokultúra a növényházi dísznövények hazai termesztésénél, forgalmazásánál és alkalmazásánál. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Birta, Gyöngyi Andrea (2020) Felhagyott sportlétesítmények vizsgálata tájépítészeti szempontból. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Biró, István Miklós (2020) A ménfőcsanaki Őrplatánok. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Biró, Matild (2020) Évelő szegfűk növényházi cserepes termesztéstechnológiájának fejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Blakaj, Denis (2020) Investigation of fruit mash fermentation process by using different nutrients. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Blakaj, Denis (2020) Investigation of fruit mash fermentation process by using different nutrients. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Blaski, Lili Anett (2020) A Fertő-tó térség települési hálózatának és fejlesztési lehetőségeinek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Blaskó, Eszter Lubica (2020) Hibrid élesztők összehasonlító vizsgálata a gyümölcscefre erjesztése során. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Blinszki, Zsófia (2020) Tata városi zöldfelületi rendszereinek vizsgálata és fejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Boda, Boglárka (2020) Különböző probiotikus aktivitású Lactobacillus bulgaricus törzsek növekedésének nyomonkövetése fiziko-kémiai tulajdonságok segítségével. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Bodó, Péter (2020) Innováció és lehetőségek a gyorsfagyasztás területén. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Bognár, Bianka (2020) Növényi és rovar eredetű rosttal dúsított gyúrt omlós keksz állományváltozásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Bognár, Kitti Annamária (2020) Az akasztói szikiponty és brokkoli köret in vitro emésztésének vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Borda, Fruzsina (2020) Élelmiszeripari melléktermék vagy antioxidáns forrás? A céklalevél értékes komponenseinek kinyerése extrakcióval. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Botár, Flóra (2020) Reformulált élelmiszerek bemutatása, és szerepük az egészség megőrzésében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Bozsokiné Barta, Edit (2020) A szentesi olimpiai tölgy teljeskörű favizsgálata és ápolási javaslata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Bozzay, Balázs (2020) A tömördi Chernel-kastély parkjában álló Ginkgo biloba vizsgálata, értékelése és a faápolási javaslatok megfogalmazása. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Bugya, Zoltán (2020) A fák életterének javítási lehetőségei egy nagyvárosi park burkolataiban. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Bukovszki, Bianka (2020) Aztékzsályamag felhasználásával készített gyümölcsjoghurtok előállításának lehetősége és vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Buzás-Lipót, Ágnes (2020) Klorofill-fluoreszcencia vizsgálat és alkalmazási lehetőségei kertészeti termékek postharvest állapotváltozásainak nyomonkövetésére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Bánhidai, András (2020) Tájterhelhetőségen alapuló tájhasználat kialakítása a Keszthelyi-hegységben. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Bánlaki, Anikó (2020) Fekete bodza törköly felhasználásával antioxidáns tulajdonságú sütőipari termék fejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Bányai-Németh, Noémi (2020) Lipémiás minták kezelése LipoClear reagens használatával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Bártfay, Krisztina Zsófia (2020) Szolnoki várkerület, délnyugati bástya környezetének örökség alapú tájépítészeti fejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Bátori, Gergely (2020) A fahéjalkohol glikozidok termelésének serkentése Rhodiola rosea növényekben. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Békési, Péter (2020) A városi fák nyújtotta ökológiai szolgáltatások számszerűsítésének vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Békési, Szilvia (2020) Étkezési paradicsom érettségi állapotának meghatározása roncsolásmentes módszerekkel a tárolás során. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Bíró, Borbála (2020) A berkeszi Vay-kastély kerttörténeti kutatása és fejlesztési lehetőségei. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Bíró, Krisztián (2020) A BBQ technológia és az előkezelés hatása a sertéshús egyes minőségjellemzőir. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
C
Chen, Haimei (2020) Preliminary evaluation of heavy metal in dust deposition and translocation in urban trees in Budapest. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Csala, Dorina Annamária (2020) Nedves pácolással készített bőrös karaj fehérjéinek vizsgálata pácolás és érlelés során. Diploma Tézis, Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar Budapest.
Cseh, András (2020) Gyökereztető hormonok hatása a futómuskátli (Pelargonium peltatum) szaporításában. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Csekő, Zoltán (2020) Méhlegelő fák és cserjék telepítésének lehetősége a település fásításban az urbanizáció beporzó rovarokra gyakorolt ökológiai hatásának mérséklésére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Csepeliné Óvári, Rebeka Eszter (2020) Jógahelyszínek tájvizsgálata : Nandafalva és Pilisszentlélek példáján. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Csercser, Balázs Péter (2020) A Budapest I. kerületi Anjou-sétány fasorának állapotfelmérése és faérték számítása. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Csergő, Eszter (2020) Sárgarépa mikrohullámú vákuumszárításának fejlesztése. Diploma Tézis, SZIE Élelmiszertudományi Kar Budapest.
Csikós, Flóra Zsuzsanna (2020) Alkoholtartalmú fagylaltok állományának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Csiszár, Sára Luca (2020) Rooibos teával dúsított fehér csokoládé készítése, antioxidáns vizsgálata és fogyasztói megítélése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Csukás, Nikolett (2020) Zöldtetők, zöldhomlokzatok szerepe Józsefváros zöldinfrastruktúra hálózatában : A Losonci negyed példáján. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Csécsi, Marcell (2020) Sertéshúsok tartósításának fejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Csík, Balázs Márton (2020) Kecskemét város egyközpontúságának vizsgálata : Szétterülő város központi helyeinek kialakítása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Csóka, Eszter (2020) A Montessori oktatás megjelenése az iskolakertben a Bethlen Gábor Általános Iskola és Gimnázium Montessori Tagiskolájának példáján. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
D
Dancs, Vivien (2020) Műanyag palackokban képződött biofilmek és azok eltávolítási módszereinek összehasonlítása. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Dani, Tamás (2020) A paradicsom és a passzírhulladék beltartalmi értékeinek összehasonlítása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Dani-Nemes, Veronika (2020) A sütési mód és körülmények hatása a sajtos pogácsa fizikai és érzékszervi tulajdonságaira. Diploma Tézis, SZIE Élelmiszertudományi Kar Budapest.
Dein, Erika Alexandra (2020) Vecsés város szerkezeti vizsgálata és elemzése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Deres, Máté (2020) A koronavírus megjelenésének hatása a hazai élelmiszerkereskedelmi intézkedésekre. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Dienes, Dorottya (2020) A visegrádi Bertényi Miklós Füvészkert komplex tájvizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Dobronyi, Andrea (2020) Cukorral és almasűrítménnyel készült gyümölcsbefőttek előállítása, valamint fizikai tulajdonságainak és beltartalmi értékeinek összehasonlító elemzése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Donáczi, Szilárd (2020) A Jászapáti Tölgyes Strand villámsújtotta tölgyének vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Dorkó, Annamária (2020) Household food waste measurement in Hungary - a primary research. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Dredhëza Selimaj, Szabolcs (2020) The effect of sugar polymerization degree in thermal and rheological behavior of lipid-sugar systems. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Dubai, Éva (2020) Meggy pálinkák érzékszervi profilanalízise. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Dávid, Dóra (2020) Sertéshús olajokban, zsírokban történő hőkezelésének a vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
E
Ebora, Russ-Uzi Mayenne Astillo (2020) Genotyping at the MdMYB10 and self-incompatibility loci of red-fleshed apple hybrids. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Egyed, Ádám (2020) Mikrokapszulázás hatékonyságának vizsgálata membrános és keverős emulzifikálás alkalmazásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Erdmann, Kata Anna (2020) A vadátkelők fontossága és hatása a vadállatok életére és az autós forgalomra. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Erdélyi, Bence (2020) Az iparosodás hatása a budapesti városszerkezet alakulására : Csepel Művek (Weiss Manfréd Acél-és Fémművek) esettanulmány. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Erdélyi, Regina (2020) Klímaadaptációs városfejlesztési alternatívák Kecskemét példáján : A kecskeméti „zöld folyosó” kondicionáló potenciáljának erősítése tájépítészeti eszközökkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Erdős, Norbert Ferenc (2020) Törökszentmiklós zöldfelületi infrastruktúrájának fejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Eszterbauer, Edina (2020) Yarrowia törzsek pigment termelésének vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
F
Farkas, Dóra (2020) A Bowiea volubilis in vitro szaporítása és akklimatizálása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Farkas, Viktória Ildikó (2020) A Badacsonyi Borvidék borainak helyi jellegét kiemelő élesztő starterkultúrák borra gyakorolt hatásvizsgálata Kéknyelű és Generosa fajták esetében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Farkas, Zsuzsanna (2020) Különböző évelő élőmulcs keverékek szerepe az ökológiai csemegekukorica termesztésében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Farkas, Zsuzsanna (2020) A kolozsvári Malomárok szabadtér-építészeti revitalizációja. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Fazekas, Mihály Imre (2020) Rákosmente ízesülésének vizsgálata Budapest városi hálózatába. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Fekete, Sándor (2020) Marhavágóhíd, húsérlelő és beef jerky előállító üzem tervezése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Figeczki, Fanni (2020) A termékfejlesztés aspektusai a sörgyártásban, különös tekintettel az alkoholmentes sörökre. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Fodor, Emese (2020) Komposzt teák hatása kertészeti növényekre. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Fodor, Mátyás (2020) A fák gyökérvédelmének lehetőségei, módszerei az útfelújítások, parképítések során. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Fodor, Rebeka (2020) Check-All-That-Apply és preferenciatérképezési módszerek összehasonlítása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Forgács, Regina (2020) Térben és időben elkülönített kombinált tartósító eljárások (hő-és hidrosztatikus nyomáskezelés) hatásának vizsgálata a csirkemell műszeresen mérhető érzékszervi tulajdonságaira. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Fullér, Fanni (2020) Zalakaroson tervezett glamping szabadtérépítészeti terve. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Furdi, Bianka (2020) Inulin prebiotikus hatásának vizsgálata gyümölcs alapú termékekben. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Füle, András László (2020) A tritikálé söripari hasznosíthatóságának kísérleti vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Fülep, Ádám (2020) Kakaós csiga gyártástechnológiai hibáinak, költségszerkezetének a vizsgálata-fogyasztó szemmel történő elemzése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Fülöp, Noémi (2020) A bogyós gyümölcsök feldolgozása során keletkező melléktermékek hasznosíthatósága. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Fülöp, Viktor Imre (2020) Két, lekérgezett Aesculus hippocastanum vizsgálata és ápolása Szentendrén. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
G
Galler, Zsófia (2020) Ökoturisztikai fejlesztések Tatabányán. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Gazsó, Alexandra (2020) Folyékony füst gyártástechnológiája. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Gazsó, Alexandra (2020) Folyékony füst gyártástechnológiája. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Genál, Csanád (2020) Alma fogyasztási szokások és befolyásoló tényezők Magyarországon. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Gerei, Kata Szidónia (2020) Három szamócafajta összehasonlítása ökológiai termesztési körülmények között. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Gerendeli, Dóra (2020) Laktóz- és gluténmentes ravioli fejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Ghdir Chiraz, Ronetta (2020) Application of electronic tongue for detection of heat treatment effect on honey. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Grigor, Zsuzsanna (2020) A Budapest XI. kerületi Villányi úti fasor dendrológiai értékelése a zöldsáv felújítási terve tükrében. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Grylls, Philippa Victoria (2020) The effect of high hydrostatic pressure processing on colour, total phenolic content and antioxidant activity of Tenebrio molitor and Zophobas morio. MSC Diploma Tézis, Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar Budapest.
Gulyás, Adrienn (2020) Gázkromatográfiás validálás az élelmiszeriparban és a gyógyszeriparban. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Gulyás, Viktor Soma (2020) Négy fa vizsgálata az ELMŰ lakóház belső udvarában. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Gyuricza, Fruzsina (2020) Székesfehérvár településszegélyeivel kapcsolatos tájépítészeti feladatok. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Gyökeres, Fanni (2020) Különböző almafajtákból ciderek előállítása és minősítése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Gyöngyösi, Kevin (2020) Csapadékvíz visszatartásának, hasznosításának vizsgálata és fejlesztési lehetőségei a Szépvölgyi úti mintaterület példáján. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Gábosi, Andrea (2020) Eltérő pörkölésű szemeskávék vizsgálata FT-NIR spektroszkópia alkalmazásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Gáspár, Bettina (2020) Növényi rosttal és Tenebrio molitor kitinnel dúsított kelt tészta összehasonlító vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
H
Hadházi, Tamara (2020) Ökoturisztikai fejlesztések Orfűn. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Hadiné Turcsik, Kinga (2020) Meggyfajták beltartalmi értékeinek vizsgálata és összehasonlító elemzése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Halek, Mátyás (2020) Száraz sózással és starterkultúrás pácolással készült sonka minőségi jellemzőinek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Halász, Dóra (2020) Termesztett és vadgomba minták fehérje- és szerves-anyag tartalmának FT-NIR technikára kialakított becslési függvényei és ezek validálása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Hauser, Nikolett (2020) Biatorbágy zöldinfrastruktúrájának fejlesztése zöldút létrehozásával. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült diplomamunka.
Homoki, Eszter (2020) Rovarliszttel dúsított zabliszt bázisú száraztészta minták fizikai és kémiai paramétereinek nyomon követése, valamint tárolási kísérletei. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Horváth, Evelin (2020) Élelmiszer-tartósítási technológiák : Szárítás és vízelvonás. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Horváth, Márk Imre (2020) A fruktóz térhódítása az élelmiszeriparban és annak gazdasági, élettani hatásai. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Horváth, Márk Imre (2020) A fruktóz térhódítása az élelmiszeriparban és annak gazdasági, élettani hatásai. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Horváth, Zoltán Balázs (2020) Az optimális fakataszter adattartalma a budafok-tétényi Városház tér példáján keresztül, faérték-számítással, fasor értékeléssel. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Horváth, Ádám Lukács (2020) Csökkentett energiatartalmú almabefőttek előállítása és összehasonlító elemzése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Hubayné Horváth, Nóra (2020) A kertkultúra mint a tájszépítés eszköze. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Huszti, Márk (2020) Érlelés folyamatának tanulmányozása különböző tósztolású tölgyfa chipsekkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Hóbor, Patrícia (2020) Környezetben előforduló mikroorganizmusok tömegspektrometrián alapuló azonosítása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
I
Ihászi, Dániel (2020) Kivonatolási módszerek befolyása a desztillált gin aromaprofiljára. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Illés, Eszter Zsófia (2020) Budafok-Tétényi Duna-part és barnamezős területeinek tájvizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Illés, Klaudia (2020) Méz és étcsokoládé kölcsönhatásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Illés, Tibor (2020) Különböző technológiák összehasonlítása a birs pálinka készítésekor. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
J
Jelencsik, Anna (2020) Ehető és lebomló csomagolások fogyasztói megítélése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Jordan, Ambrus (2020) Bakteriális cellulóz/polianilin/titánium-dioxid nanokompozit alapú bioanód létrehozása és működtetése a mikrobiális üzemanyag cellában. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Juhász, Adrienn (2020) Fehér szőlőlé érzékszervi tulajdonságainak változása kíméletes kezelések hatására. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Juhász, Dániel (2020) Télálló Agave, Yucca taxonok alkalmazási lehetőségei, faj - és fajtaválasztéka Magyarországon. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Jurecska, Judit Laura (2020) Biológiai szennyvíztisztítás. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Jámbrik-Tóth, Fanni (2020) Újhullámos sörök lepárlása különböző módszerekkel, összehasonlításuk analitikai mérésekkel és érzékszervi bírálatuk. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Jánvári, Richárd (2020) A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság városi fákat, fasorokat érintő tevékenysége. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Jánvári, Richárd (2020) A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság városi fákat, fasorokat érintő tevékenysége. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Járási, Henrietta (2020) Hidrolizált kollagén, mint állati eredetű alapanyag felhasználása étrendkiegészítő termékek gyártásánál. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Jávor, Anita (2020) A tatabányai Radnóti Miklós utcai tölgyek teljes körű vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Jékli, Boglárka (2020) Különböző kakaótartalmú tejcsokoládék színmaszkolása spektrálisan szabályozható fénykabinban. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Józsa, Sára Réka (2020) Az érdi Fundoklia-völgy ökoturisztikai fejlesztésének megalapozása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
K
Kajdi, Kristóf (2020) Pu’er és wulong teák mikrobiológiai vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kapuszta, Klára (2020) Őszi búza fajták összehasonlító vizsgálata a Galga-mentén. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Karádi, Bálint (2020) Alternatív gabonákból kísérleti sörök készítése félüzemi sörfőzéssel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Katona, Lili (2020) Bioszén hatása a talajok „élelmiszerminőség és -biztonság” szempontjából kiemelt jelentőségű baktériumainak túlélőképességére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Katona, Nóra (2020) Teahibrid rózsák fejlődésének összehasonlítása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kelemen, Tamara (2020) Nedves és száraz pácolással készült hús minőségi és mikróbiológiai jellemzőinek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kemecsei, Máté (2020) Szacharóz folyamatos visszaszorulásával a mesterséges édesítőszerek elterjedése, hatásainak vizsgálata a biológiai rendszerekben. Diploma Tézis, Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar Budapest.
Kenyeresné Purcsel, Emese (2020) Malátás lisztek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kerekes, Dominika Yvett (2020) Különleges minőségű alkoholos cukorkák gyártástechnológiájának kifejlesztése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Keserű, Balázs (2020) Különböző halászati területekről származó tonhalkészítmények nehézfémtartalmának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Killmann, Balázs (2020) Rovarizolátumok helye és várható szerepe az élelmiszeriparban. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kincses, Zsombor (2020) Auchan Magyarország Kft. 2018 és 2019-es őszi “borvásár” promóciójának élelmiszerkereskedelmi elemzése és eredményeinek értékelése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kis, Anna (2020) Vízitúra útvonalak és megállóhelyek tájépítészeti szempontú vizsgálata és fejlesztésük, a Duna Visegrádtól Rómaipartig tartó szakaszán. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kiszter, István Balázs (2020) Szentendre Önkormányzati tulajdonú faállományának Tervszerű Megelőző Karbantartása. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Kleiber, Brigitta (2020) Édesburgonya (Ipomoea batatas) fajták összehasonlító vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kleiber, Brigitta (2020) Édesburgonya (Ipomoea batatas) fajták összehasonlító vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Klippan, Vivien (2020) Laktózmentes tejkaramella termékfejlesztése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Kléber, Wanda Anna (2020) AlterPestív : Belvárosi lakóutcák felületeinek funkcionális újraoszthatósági vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kohári, Szabolcs (2020) Polifenolos aktív hatóanyagok kinyerése alma-, és paradicsomtörkölyből. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kollár, Timea (2020) Sütőtök ízesítésű csokoládé termékfejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kormos, Csilla (2020) Mogyoró-mandula alapú krém előállítása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Korom, Kata Orsolya (2020) Nyomokban glutént tartalmaz – Glutént esetlegesen tartalmazó élelmiszerek analitikai vizsgálata és a hozzájuk kapcsolódó fogyasztói attitűdök felmérés. MSC Diploma Tézis, SZIE Élelmiszertudományi Kar Budapest.
Kosztka, Ernő (2020) Bálint György 130 éves tölgyfájának teljeskörű favizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Kovalcsik, György (2020) Hozzáadott cukor nélküli málnaszörp fejlesztése és fogyasztói preferencia vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Kovács, Anna Zsófia (2020) Szőlőtörköly extrahálásának optimalizálása. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Kovács, Barbara (2020) A szénsavas üdítők szén-dioxid tartalmának változása a palackok súlycsökkentésének hatására. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Kovács, Eszter (2020) A Soproni Erzsébet Oktató Kórház szabadtérépítészeti koncepciója. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Kovács, Imre (2020) Kisüzemi gyümölcs- és zöldség feldolgozó üzem létesítése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kovács, Kitti (2020) HHP-, hő- és kombinált kezelések hatása Salmonella és Listeria monocytogenes keverékkel beoltott, illetve beoltatlan szamócapürére. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Kovács, Marcell (2020) Budapest, III. kerület Mocsárosdűlő tájrendezési terve. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kovács, Martina (2020) Előkezelési módok hatása az almachips minőségére. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Kovács, Nikolett (2020) Élesztőgombák izolálása túróból és antagonista hatásuk vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kovács, Xénia (2020) Különböző típusú sertésfajták húsminőségének értékelése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kovács Mónika, Zita (2020) Természetes színezékekkel dúsított, gluténmentes palacsinta minták biokémiai és érzékszervi jellemzése tárolási kísérletek során. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kozma, Tímea (2020) Piroszekvenálás összehasonlítása más szekvenálási módszerekkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Koósz, Zsuzsanna (2020) Ultrahang és nagy hidrosztatikus nyomáskezelés kombinált hatásának vizsgálata pácolt hús minőségi jellemzőire. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Krammer, Dániel (2020) Szilva klónok azonosítása biokémiai és NIR módszerekkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kraskó, László Bence (2020) Lipolitikus élesztőgombák izolálása és jellemzése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Krisztián, Krisztina (2020) SmartFresh Propack Minőségi Rendszer alkalmazásának hatása szilván az eltérő szüretidő függvényében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kunszabó, Atilla (2020) Házi komposztálás és élelmiszerhulladék újrahasznosítás a magyar lakosság körében. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Kutasi, Andrea (2020) Kisvárda város zöldfelületeinek fejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Káposztás, Gergely Péter (2020) Az elősütés és a sózás hatása a kíméletesen hőkezelt fehérpecsenyére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kármán, Csaba (2020) Fonalas gomba eredetű L-aszparagináz enzim előállítása és tisztítása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kármán, Csaba (2020) Fonalas gomba eredetű L-aszparagináz enzim előállítása és tisztítása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kósa, Barbara (2020) Fertőtlenítőszer hatékonyság vizsgálat nem steril gyártású területekre vonatkozóan. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Költő, Enikő (2020) Szőlőtörköllyel dúsított pékáru termékfejlesztése és az eltarthatóságra gyakorolt hatásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Körmöndi, Máté (2020) Növelt antioxidáns tartalmú tejfehérje-sűrítmény előállítása membránszűrés és enzimes hidrolízis alkalmazásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar Budapest.
L
Laczkó, Kamilla Rebeka (2020) A kenyér minőségi paramétereinek változása sör hatására. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Lakatos, Márta Orsolya (2020) Az ásványvizek és a vezetékes ivóvizek összetételének elemzése és összehasonlítása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Leel-Őssy, Gábor (2020) A fainjektálási és fapermetezési technológiák összehasonlítása környezetvédelmi szempontok alapján. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Lei, Csongor Máté (2020) Brettanomyces élesztők mono- és kevert kultúrás erjesztésének vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Lendvai, Barbara (2020) A borszőlő rezisztencianemesítése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Lengyel, Marcell (2020) Egészségügyileg aggályos vegyületek összefüggése a sütőtechnológiával, körülményekkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Lipcsei, Dániel (2020) Göd komplex fejlesztése különös tekintettel a zöldfelületi és turisztikai elemekre. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Lippai, Laura (2020) Oolong teával dúsított étcsokoládé elkészítése, antioxidáns tartalmának vizsgálata és fogyasztói megítélése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Liziczai, Sándor (2020) Múlt és jövő közötti kapocs : fekete nyárfa vizsgálata a kőbányai Opera Műhelyház területén. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Lovas, Vilmos (2020) Budapest XIII. kerület, Jász utca 90/A előtt álló Platanus × hispanica vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Lugosi-Horváth, Zsófia (2020) Szeletelt batáta szárítmány készítése mikrohullámú-vákuum szárítással. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Lukács, Brigitta (2020) Frukto-oligoszacharidot (FOS) tartalmazó fánk töltelék előállítása és reológiai vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Lukács, Brigitta (2020) Frukto-oligoszacharidot (FOS) tartalmazó fánk töltelék előállítása és reológiai vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Lukács, Mátyás (2020) Turisztikai igények és potenciálok vizsgálata a Nagy-Gete példáján. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Lévay, Lilla (2020) Tojásfehérje alapú tejtermék-analógok érzékszervi tulajdonságainak és prebiotikus hatásának kialakítása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Lőkös, Lívia Rebeka (2020) Enzimaktivitás mérés, mint a talaj minőségének lehetséges indikátora ökológiai gazdálkodásban. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Lőrinczi, Regina Paula (2020) Egy lakótelep anatómiája : Az Újpest-városközponti lakótelepek vizsgálata, elemzése, szabadtér-értelmezése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
M
Madarász, Melinda (2020) Sporttáplálkozási élelmiszerek nedvességtartalmának meghatározására alkalmas FT-NIR módszer fejlesztése és validálása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Magassy, Erik (2020) A Madas László Erdészeti Erdei Iskola területén található, hat Quercus petraea vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Magyar, Balázs (2020) A pálinkatermékek jelölésére, címkézésére vonatkozó előírások. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Magó, Zsófia Eszter (2020) Tököl zöldfelületi rendszerének vizsgálata, fejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Majercsik, Nándor (2020) Multikomponenses módszerfejlesztés 243 peszticid hatóanyag vizsgálatára növényi mintákban. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Malaczkov, Antal Dávid (2020) Söripari szennyvíz kezelése membránszűréssel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Maller, László (2020) Különböző lepárló berendezéseken desztillált kajszibarack párlatok összehasonlító vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Mardokic, Ana (2020) Assessment of the effect of storage parameters on the rheological properties of bakery products using a controlled climate chamber. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Markotics, Dorottya (2020) Előkezelés hatása mikrohullámú-vákuumszárított batáta kockák minőségére. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Marosszéky, Soma (2020) Analysing a new soft drink (Bubee) from marketing point of view according to the consumer needs. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Marschall, Dénes Andor (2020) Maláta ital kifejlesztése különböző gabonák felhasználásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Matkovics, Fruzsina (2020) Jász-Nagykun-Szolnok megye égetett szesz kultúrájának képe. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Matáncsi, János (2020) A lakosság felé irányuló információcsere jelentősége a faápolásban. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Mayer, Mónika (2020) A kritikus gyártási paraméterek (CPP) meghatározása az étrend-kiegészítő tabletták bliszter csomagolása esetén. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Mazzag, Dorina (2020) Szőlőtörköllyel dúsított sütőipari termék fejlesztése és tárolási vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Megyesi, Tünde (2020) A tatabányai Tulipános ház kertjében álló „Öreg tölgy” (Quercus robur) vizuális és műszeres favizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Mentusz, Ádám (2020) Friss és fagyasztott alapanyagú nyers húsok minőségének alakulása nagy hidrosztatikus technológia alkalmazása során. Diploma Tézis, SZIE Élelmiszertudományi Kar Budapest.
Metzinger, Anikó (2020) Átadással és megmaradással foglalkozó tanulmányok : Transfer and Persistence Studies könyvfejezet fordítása. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Metzinger, Zoltán (2020) Baja ismertségének növelése, turisztikai attrakció fejlesztésével. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Michels, Bori Judit (2020) Kertségek vizsgálata hazánk ökofalvaiban. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Mikes, Bernadett (2020) A szőlőtörköly hasznosíthatóságának élelmiszeripari lehetőségei. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Mikulás, Csenge (2020) Különböző takaróanyagok hatása három szamócafajta beltartalmi értékeire ökológiai termesztésben. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Milankov, Teodóra (2020) A Budai Arborétum Salicaceae családba tartozó fáinak dendrológiai felmérése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Minus, Annamária (2020) Pseudomonas alcaligenes alkalmazhatósága diclofenac eltávolítására. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Mladoniczki, István (2020) Az alszeszben macerált aszalt és nyers gyümölcsök hatása a végső pálinka profiljára ezeknek érzékszervi minősítése, gázkromatográfiás méréssel elemezve. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Molnár, Brigitta (2020) Zöld, kova és vörös mikroalgák oldószeres extrakciója, a pigmentkivonatok koncentrációjának mérése és stabilitásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Molnár, Csillag (2020) Tritikálé felhasználásának vizsgálata a sörcefrézés során, valamint annak hatása a sörlé és a sör minőségére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Molnár, Evelin (2020) Kitinporral és magas fehérjetartalmú rovarpéppel dúsított virsli termékfejlesztése és eltarthatóságának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Molnár, Jennifer (2020) Sófogyasztás vizsgálata a gyermekközétkeztetésbe. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Molnár, Miklós (2020) Chiloschista nemzetség jelentősége a magyarországi orchideagyűjtők növényállományában. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Monostori, Bettina (2020) Idegenhonos fásszárú növények Magyarkanizsán. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Montero, Daniela Carolina Rubio (2020) Development of non-alcoholic beer using alternative cereals as adjuncts and different types of yeast. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Mácsai, Judit (2020) Paprika módosított atmoszférájú csomagolása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Mágori, Tibor Péter (2020) Tölgy csipkéspoloska kártételének vizsgálata különböző tölgyfajok vonatkozásában. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Márkus, Barbora (2020) Toxinmentesített takarmányok hatása a brojler csirke húsminőségi jellemzőire. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Márton, Huba Zoltán (2020) A délegyházi vackorfa. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Mátrai, Dóra (2020) The Garden Jungle. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Mátyus, Viktória (2020) Darált sertéshús minőségének vizsgálata hűtőtárolás során. MSC Diploma Tézis, Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar Budapest.
Mátyás, Anita (2020) Diókrém termékfejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Máté, Liliána (2020) Etnobotanikán alapuló növényalkalmazás skanzenek területén : A Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum erdélyi tájegységének példáján. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Mészáros-Komáromy, Dénes (2020) Gin vivőalkohol változtatásának hatása a kialakuló íz illat- és aromatikai összetevőkre. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Mózes, Dániel (2020) Csökkentett allergéntartalmú tejtermék számítógépes modellezése és összehasonlítása a tradicionális technológiával SuperPro Designer program alkalmazásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Mühlbacher, Renáta (2020) Az ecseri Széchenyi utca platán fasorainak állapotfelmérése és 3 éves fenntartási javaslata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
N
Nagy, Andrea (2020) Kiemelt jelentőségű, egységes fasorok kialakításának szempontjai a csepeli Mansfeld Péter utca példáján. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Nagy, Balázs Levente (2020) Analysis of DNA polymorphisms in maturity date associated NAC gene of diploid and polyploid Prunus species. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Nagy, Borbála (2020) Passzív módosított atmoszférás csomagolás hatása alma tulajdonságaira. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Nagy, Brigitta (2020) Tejelő szarvasmarha takarmányozás hatása a tej minőségére, összetételére. Diploma Tézis, SZIE Élelmiszertudományi Kar Budapest.
Nagy, Bálint (2020) Favédelmi szakfelügyelet egy parkoló felújítása és bővítése példáján. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Nagy, Dorina (2020) A 2020. augusztus 29-i viharkár Dunakeszin : esettanulmány vis maior káresemény eljárás során. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Nagy, István (2020) IV-es típusú szekréciós rendszer biodiverzitása és evolúciója. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Nagy, Judit (2020) A magánfőzés szabályai az Európai Unió tagállamaiban és a csatlakozásra váró országokban. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Nagy, Katalin (2020) Multikomponenses polifenol meghatározás nagyhatékonyságú UHPLC-MS/MS módszerrel. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Nagy, Kristóf Dominik (2020) Világszinten elismert nemzeti italok (skót whisky, lengyel vodka, tequila, cognac) és érdekvédelmi szervezeteiknek bemutatása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Nagy, Petra (2020) Étrendünkben meghatározó szerepet betöltő teák polifenol tartalmának és antioxidáns kapacitásának összehasonlító vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Nagy, Pál (2020) A legismertebb svédországi faértékszámítási modell az „Alnarpsmodellen 2.2” (Alnarpi modell) ismertetése. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Nagy, Viktória (2020) A H5-ös HÉV agglomeráció térség szakaszának, tömegközlekedési csomópontjainak zöldfelületi fejlesztési terve. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Nagyné Szaksz, Gabriella (2020) A mikrohullámú vákuumtechnológia ipari alkalmazása a zöldség és gyümölcs szárítás vonatkozásában. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Neczpál, Réka (2020) 3D nyomtatott termék tervezése, alkalmazása az élelmiszeriparban. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Nemcsák, László (2020) Diófeldolgozó üzem tervezése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Nguyen, Thi Thuy Dung (2020) Trópusi gyümölcslevek fermentálhatóságának vizsgálata probiotikus Lactobacillus törzsekkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Niebling, Dóra (2020) A különböző magyarországi ivóvíz-előállítási- és tisztítási módszerek és azok költségeinek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Nora Namoni, Denis (2020) Investigation of the Thermal, Rheological and Textural Behaviour of Sucrose Substitution with Maltitol and Stevia on Sugar - Lipid System. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Nágel-Fischer, Márta (2020) Fasor telepítés tervezése városi környezetben favédelmi előkészítés. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Németh, János (2020) Titán-aszkorbát hatásának vizsgálata in vitro nevelt Spathiphyllum ’Cupido compacto’ akklimatizálása során. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Németh, Kristóf Ferenc (2020) Favizsgálati szempontok alkalmazása a fás legelők fáinak vizsgálata során a monoszlói Délő-legelő példáján. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Németh, Péter (2020) Veresegyházi Malom-tó idős fáinak vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Németh, Zsófia (2020) Tejsavó porok hőstabilitásának vizsgálata speciális gyógyászati célra szánt élelmiszerek fejlesztésében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
O
Oláh, Marcell (2020) A PH-érték csökkentésének hatása tojáslevek színére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Orosz, Ildikó (2020) Budapest Főváros III. ker. Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata Fás szárú növények védelméről szóló 23/2018 (VI.26) rendeletének alkalmazása és gyakorlati tapasztalatai. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
P
Padla Lászlóné, Lilla (2020) Új évelő dísznövények kezdeti fejlődése és díszítőértékük alakulása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Pallagi, Gábor (2020) A Bertényi Miklós Füvészkert három fájának teljeskörű vizsgálata és ápolási javaslata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Palotai, Csaba (2020) Húsos som fajtajelöltek és egy természetes populáció genetikai diverzitásának felmérése SSR markerekkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Palotai, Csaba (2020) Húsos som fajtajelöltek és egy természetes populáció genetikai diverzitásának felmérése SSR markerekkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Papp, Fruzsina (2020) Söripari élesztő autolízisének optimalizálása értékes anyagok kinyerése céljából. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Papp, Zsuzsanna (2020) Lisztkeverékek vizsgálata és elkülönítése hiperspektrális képalkotással. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Papp, Ádám (2020) Instant italporok mikrobiológiai és analitikai kémiai vizsgálatai az egészségre gyakorolt pozitív hatásainak szempontjából. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Parcsami, Nóra (2020) Csökkentett energiatartalmú dzsemek előállítása. Diploma Tézis, SZIE Élelmiszertudományi Kar Budapest.
Pardi, Melinda (2020) Magyarországon előforduló idegenhonos, egyes esetekben invazív vízinövényfajok. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Patyi, Noémi (2020) Ada és Mohol területén a 2017-2018-as évekre kiültetett virágágyi dísznövények vizsgálata a Viola x wittrockiana, Begonia cucullata és rózsák példáján. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Pentz, Ádám (2020) Jeles fák múltja, jelene, jövője Magyarország legrégebbi japánkertjében. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Pesti, Richárd (2020) Tejalapú gélbe zárt gyümölcs szelet termékfejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Peti, Flóra (2020) Élni a XVI. kerület kertvárosában : Lakásformák és környezetük vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Pető, Gábor József (2020) A borzag pálinka. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Pinterics, Patrícia (2020) Édesítőszerek értékelése technológiai és egészségügyi jellemzőik alapján. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Pinterics, Patrícia (2020) Édesítőszerek értékelése technológiai és egészségügyi jellemzőik alapján. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Pintye, Zsófia (2020) A pilisi lovasturizmus fejlesztését megalapozó tájérték vizsgálat. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Piri, Emese (2020) Különböző vetőközegekről származó Callistephus chinensis és Tagetes patula állományok morfológiai vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Plánk, Fanni (2020) Városszéli zöldmezős beruházások. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Pottyondy, Flóra (2020) Darnózseli-Lipóti fasor értékelése. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Prekopa, Laura (2020) Vágott virágok tartósságát növelő készítmények hatása rózsa és Eustoma esetén, tűzött virágkötészeti készítményekben. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Priyanka, Priyanka (2020) Assessing the geneticdiversity of opium poppy (Papaver Somniferum L.) cultivars with microsatellite (SSR) markers. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Prohászka, Fanni (2020) Klímatudatos városfejlesztés Győrben tájépítészeti lehetőségekkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Propszt, Alexandra (2020) A tárolási hőmérséklet hatása módosított atmoszférás csomagolású halfilék eltarthatóságára. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Puha, Csilla Aida (2020) Szójatejből kinyert peptidek tanulmányozása enzimes és membrán alapú vizsgálatokkal. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Pálos, Veronika Teréz (2020) Olajos magvakról izolált mikrobák jellemzése és lipolitikus aktivitásának meghatározása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Pályi, Panka (2020) Hűtést nem igénylő, hűsító hatású szörp. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Pályi, Panka (2020) Hűtést nem igénylő, hűsító hatású szörp. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Pápai, Veronika (2020) Favédelmi és fakivágási tervlap elkészítését segítő rendszer kidolgozása az újpesti Görgey Artúr Ökopark példáján. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Péter, Bianka Dominika (2020) A hídfőtérségek : Víz és város kapcsolata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
R
Radich, Csenge (2020) Biostimulátorok hatásának vizsgálata a Potentilla fruticosa ‘Tilford Cream’gyökeres dugványain. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Rahman, Altafur (2020) The effect of the reactive aldehyde methylglyoxal on the early development of maize under chilling. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Rajandran, Thashwini (2020) Assessment of Four Tilia Species for Urban Planting against Urban/Drought Stress and Utilising the Ecosystem Services in Hungary. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Reiter, Szilvia (2020) A tokaji borok piaci újrapozícionálásának halaszthatatlan kérdései. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Remeczki, Rita (2020) Tervezési segédlet történeti kertek faállomány tervezéséhez. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Remete, Krisztina (2020) Észak-bácskai és bánsági körzet muskátli termesztése, kereskedelme, közterületi felhasználása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Reményi, László (2020) Az esztergomi régió, dorogi kistérség és Csolnok turisztikai potenciáljának elemzése, fejlesztési javaslatok különös tekintettel a pálinkára vonatkozó attrakciókra. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Rendes, Nikoletta (2020) A Prímás-sziget délnyugati részén egy fehér fűz teljes körű vizsgálata és ökoszisztéma szolgáltatásainak elemzése. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Repka, Péter György (2020) Folyékony nitrogénnel fagyasztott, tojást tartalmazó gyümölcsfagylalt fizikai és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Repka, Péter György (2020) Folyékony nitrogénnel fagyasztott, tojást tartalmazó gyümölcsfagylalt fizikai és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Rocskár, János (2020) Whisky-Termőföldtől az Asztalig : Kisüzemi Whiskygyártás Magyarországon gazdasági szempontból. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Rubint, Rella (2020) Labdarúgók táplálkozási szokásai. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Ruppert, Ignác Miklós (2020) Borkőstabilizálási eljárások, borkőstabilizálást elősegítő anyagok és egyéb borászati eljárások összehasonlítása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Ráfli, Imre (2020) Tészta reológiai vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Réti, Márton András (2020) Vegyszer- és roncsolásmentes módszer fejlesztése zöldkávék minőség-meghatározó beltartalmi jellemzőinek vizsgálatára. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
S
Sarf, György Szilárd (2020) A Velencei Polgármesteri Hivatal két idős kocsányos tölgyének vizsgálata és ápolási javaslata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Selymes, Sára Ajnácska (2020) A Nyakas-hegy komplex tájvizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Serfőző, Katalin (2020) Sűrű beépítésű területek zöldítési lehetőségei a VIII. kerület példáján. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Simon, Anetta (2020) Oriental hibrid liliomok bemutatása és vázatartósságának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Simon, Csilla (2020) Gombapástétom termékfejlesztése természetes állománykialakítókkal. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Sisak, Beáta (2020) Az olasz grappa és a magyar törkölypálinka eredetvédelmének, szabályozásának elemzése és összehasonlítása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Stefanics, Beáta (2020) A városi fahelyek kialakításának technológiai megoldásai. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Stelkovics, Péter (2020) Különböző lepárlással készült bodzapálinkák, -párlatok vizsgálata, elemzése. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Suhejla Hajdari, Lilian (2020) Effect of lipid characteristics in a sugar-lipid system. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Suhejla Hajdari, Lilian (2020) Effect of lipid characteristics in a sugar-lipid system. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Syafni Khairiyah, Szabolcs (2020) The Effect of Microwave Treatment and Solvents on the Colour Stability of Rosemary (Rosmarinus Officinalis L.) and its Application in Strawberry Juice. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Szablár, Dániel (2020) Mikroalga-alapú üzemanyagcella fejlesztésének lehetőségei. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Szabó, Gellért Vilmos (2020) Favédelmi tervek a gyakorlatban. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Szabó, Hanga (2020) Csokoládé vizsgálata elektronikus orral a feldolgozás során. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Szabó, Krisztián Ferenc (2020) Dinamikus érlelési portfolió felállítása, elemzése egy kereskedelmi pálinkafőzde tekintetében. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Szabó, Olivér (2020) Szarvasmarha motilin promóterében elhelyezkedő SNP kimutatása HRM módszer segítségével. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Szabó, Veronika Rita (2020) Gluténmentes keksz minták antioxidáns kapacitásának növelése ehető virágszirom kivonatokkal. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Szabó, Zsófia Bernadett (2020) Hőkezelés hatása különböző őrleménykeverékekből készült száraztészta minták beltartalmi értékeire. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Szakolczai, Regina (2020) A mozzarella konyhatechnológiai feldolgozásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Szakál, Beáta (2020) Laboratóriumi ülepítés leolvasásának automatizálása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Szakál, Dorina (2020) Szemkamerás mérések in-store környezetben. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Szalczgruber, Miklós (2020) Savanyított káposzta bemutatása és fermentációjának vizsgálata kontrollált hőmérsékleteken. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Szalonna, Evelin (2020) Alkoholtartalmú vizes fagylaltok eltarthatóságának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Szalontai, Boglárka (2020) Ökológiai hálózat fragmentálódásának elemzése térinformatikai eszközökkel : Különös tekintettel a nagyvadfajok élőhelyeinek vonalas elemekkel történő feldarabolódására. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Szaplonczay, Márta (2020) Politejsav-alapú bio-kompozitok előállítása erdészeti maradványok alkalmazásával és azok fiziko-kémiai tulajdonságainak vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Szaszák, Gabriella (2020) Folyóparti parkok faállományának tervezési és fenntartási aspektusai Nagymaros dunai szabadstrandjának példáján. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Szaszák, Gabriella (2020) Folyóparti parkok faállományának tervezési és fenntartási aspektusai Nagymaros dunai szabadstrandjának példáján. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Szatmári, Péter (2020) Települési együttműködés a budapesti agglomeráció határán : Inárcs-Kakucs. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Szatmári, Richárd (2020) A lassú fagyasztás hatása a tojásfehérjelé fehérjéire, technofunkcionális és mikrobiológiai tulajdonságaira. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Szeghő, Zsolt (2020) Különböző évjáratú gyümölcspárlatok összehasonlító vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Szekeres, Ágota (2020) Alkoholtartalmú vizes fagylaltok tárolási stabilitásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Szentgyörgyi, Kincső (2020) Karobpor felhasználásának lehetőségei vegán, gluténmentes, minőségi száraztészta és ostya fejlesztésénél. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Szepesi, Tibor (2020) A pálinka bérfőzés jelenlegi problémái és azok megoldási lehetőségei. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Szijj, Hajnalka (2020) Száraz és nedves pácolás hatásai bőrös sertéskaraj minőségi jellemzőire. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Szilvássy, Blanka Daniella (2020) Élelmiszerekkel érintkezésbe kerülő anyagok : belső dokumentáció és nyomon követés : Az északi országok által készített ellenőrzési lista az ipar és a kereskedelem számára. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Szinger, Dávid (2020) Yarrowia divulgata lipáz-kódoló génjének vizsgálata és molekuláris-klónozása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Szobonya, Szabolcs (2020) Probiotikus és nem probiotikus tejsav baktériumok vizsgálata elektronikus nyelvvel. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Szunyi, Ákos (2020) Gyökérképződést serkentő bioaktív anyagok alkalmazása Pelargonium zonale ’Victor Improved’ fajta termesztése során. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Szurgent, Judit Zsófia (2020) Sótartalom mérési módszerek összehasonlítása különböző élelmiszermátrixokból. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Szénás, Orsolya (2020) Vákuumszárítással előállított gyümölcsporok vizsgálata piros színű gyümölcsök esetében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Szóráth, Csongor (2020) Tejsavó hasznosíthatóságának vizsgálata a Kisteleki M+M Sajtgyártó Kft.-nél. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Szügyi, Sándor István (2020) A favédelmi feladatok elméleti és gyakorlati megvalósításának bemutatása egy öntözőhálózat kiépítésén keresztül. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Szőke, Bálint (2020) Kertvárosi vadontermők. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Szűcs, Beáta (2020) Rovarliszttel dúsított zabkekszek kémiai és érzékszervi vizsgálata, valamint tárolási kísérletei. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Sárközy, Szilvia (2020) Probiotikus tojásfehérje alapú ital fejlesztési lehetőségei. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Sőregi, Anna Piroska (2020) Gyógynövények alkalmazás a tájépítészetben a tihanyi Levendulamező példáján. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
T
Takács, Tamara Kata (2020) A gyorsfagyasztott pékáruk fogyasztói szokásainak vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Tamás, Petra (2020) Házi készítésű gyümölcslé tárolás közbeni romlási folyamatának nyomon követése mikrobiológiai és FT-NIR technikával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Tichy, Balázs (2020) A XVIII. kerületi Brassó Iskola egyik Populus alba egyedének állapotfelmérése, ápolási javaslatai. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Tivadar, Cecília Margit (2020) Örökerdő tanösvények állapotfelmérése és értékelése a Budai-hegyekben : A Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum erdélyi tájegységének példáján. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Tolvaj, Dóra (2020) A Budai Arborétum Juniperus communis L., Juniperus sabina L. és Juniperus × media van Melle taxonjainak dendrológiai felmérése és értékbecslésének lehetséges módszerei. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Tombor, Patrícia (2020) Különböző kémiai összetételű kézfertőtlenítő gél és oldat baktericid hatásának összehasonlítása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Tomkovics, Edina (2020) Söripari fémdobozok zárásának minőség-ellenőrzése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Trnka, Sarolta (2020) Sugárkárosodás vizsgálata Staphylococcus aureus esetén. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Tsunskaia, Anna Tsunskaia (2020) Effects of plant growth regulators on Prunus mahaleb in vitro culture. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Tsunskaia, Anna Tsunskaia (2020) Effects of plant growth regulators on Prunus mahaleb in vitro culture. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Tuza, Kristóf (2020) A világ borkereskedelmének hálózatelemzése 1986-tól 2018-ig. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Tóth, Adrienn Éva (2020) Az e-kiskereskedelem helyzete Magyarországon. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Tóth, Beáta Adrienn (2020) Ehető virágszirom kivonatokkal dúsított, gluténmentes ostyatermék fejlesztése, kémiai és érzékszervi minősítése, valamint tárolási kísérletei. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Tóth, Eszter (2020) Közvagyon károsítás : illegális és szakszerűtlen kezelés okozta fakár/vagyoni kár Prunus serrulata 'Kanzan' példáján keresztül. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Tóth, Eszter Boglárka (2020) Egy diófa teljeskörű vizsgálata és ápolási javaslata Nagytarcsán. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Tóth, Kitti Adrienn (2020) Gyümölcspürék fizikai és beltartalmi értékeinek összehasonlító vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Tóth, Krisztina (2020) A magyarországi kóser pálimkafőzés. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Tóth, Tamás Jenő (2020) A sertéshús érlelési technológia fejlesztése, fizikai és kémiai jellemzői változásának vizsgálata az érlelés során. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Tóth, Viktória (2020) Gluténmentes sörök alapanyagaival és technológiájával foglalkozó kutatások összefoglalása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Tölgyes, Ildikó (2020) Egy idős Acer campestre teljes körű favizsgálata Nagymaroson. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Török, Richárd (2020) A reggelizőpelyhek és tárolásuk minőségalakító hatása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Törőcsik, Bianka (2020) Fekete bodza (Sambucus nigra L.) törköly felhasználhatóságának kutatása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
U
Ugranyecz, Dóra (2020) Alga készítmények felhasználási lehetőségei gluténmentes, minőségi száraztészták fejlesztésében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Urbán, Erika (2020) Feldolgozott húsipari termékek minőségellenőrzésére szolgáló mikroorganizmusok kimutatása tenyésztéses eljárással. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Uzonyi, Marianna (2020) A szelénnel és cinkkel történő dúsítása hatása mungóbab csírák minőségére. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
V
Varga, Adrián (2020) A Gönci kajszibarackból készült cefre és párlat összetevőinek vizsgálata eltérő savazási módszer mellett. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Varga, Dániel (2020) Közcélú zöldfelület-felújítási és -fejlesztési beruházások hatása a meglévő faállomány értékére, Budapest XVI. kerület, Jókai Mór utcai lakótelep környezetének megújítása példáján keresztül. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Varnyu, Szabina (2020) HHP és kíméletes hőkezelés kombinációjának hatása élelmiszer patogén baktériumokra bogyós gyümölcsön. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Varró, Adrienn (2020) Fűszerkivonatok aktív komponenseinek és a nagy hidrosztatikus nyomás kombinálásának lehetősége csirkehús esetében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Varró, Adrienn (2020) Fűszerkivonatok aktív komponenseinek és a nagy hidrosztatikus nyomás kombinálásának lehetősége csirkehús esetében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Vaskó, Áron Dávid (2020) Agric-opportunitAgric-opportunities within the meat-supply chain of Ghana -focusing on beef production in North Gana, Tamaleies within the meat-supply chain of Ghana -focusing on beef production in North Gana, Tamale. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Veisz, Anett Rachel (2020) A tyúktojás és hús beltartalmi értékeinek változása polifenolos vegyületek hatására. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Veres, Beáta (2020) Sulyom- és gesztenyelisztből készült gluténmentes kekszek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Veres, Borbála (2020) A gödöllői Alsópark érték alapú fejlesztési programterve. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Vidu, Veronika (2020) Fészekvirágzatú évelők díszítőértéke a Budai Arborétumban. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Vidács, Gergely (2020) Friss babok gyártástechnológiájának bemutatása Edamame szójababbal végzett kísérlet alapján. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Vidács, Gergely (2020) Friss babok gyártástechnológiájának bemutatása Edamame szójababbal végzett kísérlet alapján. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Vig, Tamás László (2020) Források vizsgálata a Csarna-patak vízgyűjtőjének egy fokozottan védett mintaterületén. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Vig, Tamás László (2020) Források vizsgálata a Csarna-patak vízgyűjtőjének egy fokozottan védett mintaterületén. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Virág, Debóra (2020) Zöldinfrastruktúra fejlesztése Tiszavasváriban. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Vucskics, Alinka (2020) Az URBforDAN projekt II. kerületi mintaterületén található idős Castanea sativa teljes körű vizsgálata és ápolási javaslatai. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Váradi, Márk (2020) A salgótarjáni járás északnyugati részének fenntartható turizmusfejlesztési programja. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Várszegi, Fanni (2020) Városi tér a modernista városépítészetben. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Vásárhelyi, Szilárd (2020) Csipkebogyó (Rosa canina) párlatok valamint csipkebogyó és almafajták vegyes párlatainak a vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Völgyi, Tamás (2020) Gin előállításának lehetőségei különböző technológiákkal. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
W
Weisz, Etelka (2020) Burgonya - analóg köretek fejlesztése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Winismasari, Imtikhanna Dyanuar (2020) Testing the Efficiency of Molecular Markers Designed for Dark Flesh Colour of Sour Cherry. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Y
Yazici, Gizem (2020) Comparison of glycerol balance among Starmerella bacillaris (syn. C. zemplinina), Saccharomyces cerevisiae, and Saccharomyces bayanus var. uvarum in response to high sugar stress in must. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Z
Zajkás, Bálint (2020) Mogyorókrémek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Zanfelici, Luiz Fernando Gonçalves (2020) Surveying the genetic diversity in the Dysaphis devecta species-complex in Hungary. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Zelei, Regina (2020) Kőbányai Kékvirág lakótelep szabadtérépítészeti fejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Zsilinszky, Pál (2020) Nyárfasor vizsgálata Őrbottyán településen. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Á
Ábrám, Emese (2020) Kecskeágazati körkép hazánkban és a világban : Kistermelői kecskesajtok vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Által, Odett (2020) Ananászlé felhasználhatóságának vizsgálata húsok marinálására. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Ü
Üsztöke, Laura (2020) Drónfelvételek alkalmazása közepes felbontású zöldfelület-elemzések pontosítására. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.