Böngészés, Intézmény
A
Abonyi, Bonita (2019) Cink- és polifenolpótlásra fejlesztett takarmánykiegészítő alapanyagául szolgáló kétféle élesztő analitikai vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Albert, András (2019) Kereslet alapú termeléstervezés a FIRST Craft Beer Kft.-nél. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Amarsanaa, Amgalansaikhan (2019) Investigation on drying of sunflower seed oil gums. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Andrási, Norbert (2019) Hidegkomlózás során használt komló újrahasznosításának vizsgálata főzőházi felhasználás céljából. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Aouadi, Balkis (2019) Quantification of Multiple Adulterants in Beef Protein Powder by FT-NIR Spectroscopy a Siemens S7 1200 AC/DC/RLY PLC. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Apró, Erna Dóra (2019) Az édes íz pozitív megítélésének fiziológiai háttere. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Apró, Erna Dóra (2019) Az édes íz pozitív megítélésének fiziológiai háttere. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Apró, Fanni (2019) Sustainable active films loaded with α-tocopherol for food packaging applications. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
B
Bacsikné Szigeti, Gabriella (2019) Menopauza tüneteit enyhítő gyógynövények bemutatása, valamint kérdőíves kutatás menopauza témakörben. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Badacsonyi, Boglárka (2019) Édes almacider ízesítése gyógynövénykivonattal. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Badacsonyi, Boglárka (2019) Édes almacider ízesítése gyógynövénykivonattal. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Bajmóczi, Balázs (2019) A szőlőlombozat hőmérsékletének távérzékelése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Balog, Nikoletta (2019) Kávéfogyasztási szokások alakulása Magyarországon. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Balogh, Bálint Botond (2019) Liliomfajták időzítési lehetőségei egy családi kertészetben. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Balogh, Dóra (2019) Különböző származású moldvai sárkányfű ( Dracocephalum moldavica L.) taxonok összehasonlítása morfológiai és beltartalmi tulajdonságaik alapján. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Balogh, Zita (2019) Az élesztőbiota változása kék szőlő cefre hideg macerációja során, nem-Saccharomyces élesztő kultúra pre-fermentációs alkalmazásával, illetve anélkül. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Baló, Éva Borbála (2019) A Haraszthegyi-tanösvény élményalapú túrája mobil applikáció felhasználásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Barabás, Csenge (2019) Frukto-oligoszacharidok gyártásközi ellenőrzését támogató UV-Vis spektroszkópiai gyors módszer mikrobiológiai kontamináció kimutatására. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Barabás, Csenge (2019) Frukto-oligoszacharidok gyártásközi ellenőrzését támogató UV-Vis spektroszkópiai gyors módszer mikrobiológiai kontamináció kimutatására. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Bartók, Barbara (2019) Közfoglalkoztatás és tájgondozás Hangony példáján. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Bejczi, József (2019) A 2017-18-as évjáratok hatása a szőlő mennyiségére és minőségre a Zalai borvidéken. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Beliczai, Zsolt Sándor (2019) Különböző kajszibarack fajtákból készített lekvárok összehasonlító vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Bencsik, János (2019) A Neszmélyi borvidék borút fejlesztésének koncepcionális kérdései. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Benkó, Zsuzsanna (2019) Tea osztályozási és minősítési rendszerek. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Benkő, Dalma (2019) Hazai termesztésbe vont, új fekete bodza fajták beltartalmi jellemzőinek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Bereczky, Attila Szilveszter (2019) Lakott területi faápolás, fakivágás közben leggyakrabban előforduló védett gerinces állatfajok és védelmük lehetőségei. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Berente, Antal (2019) A nitrogénellátottság hatása a szármaradványok lebomlására. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Berente, Fanni (2019) Lítium-klorid és ribavirin hatásának vizsgálata a Rupestris faszöveti barázdáltság vírus eliminálására. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Bergmann, Csaba Zoltán (2019) A sörfőző víz ionösszetétele és kezelési lehetőségei. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Besenyei, Emőke (2019) Aszkorbinsavas kezelés hatása csomagolt almaszeletek minőségére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Bihari, Diána (2019) A fogyasztói magatartás vizsgálata a magyar és amerikai étrend-kiegészítők piacán. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Bodnár, Anna (2019) Probiotikumok mikrokapszulázása emulziós technológiával és életképességük vizsgálata élelmiszermátrixokban. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Bodor, Bence (2019) Politejsav és politejsav bázisú kompozitok műanyagipari alkalmazása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Bodzsár, József (2019) A Szarvasi Arborétumban található idős Sequoiadendron giganteum teljes körű vizsgálata és kezelési javaslatai. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Bognár, Balázs (2019) Petúniafajták a hazai kereskedelemben és közterületi felhasználásban. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Bohus, Veronika (2019) A csokoládé biológiailag aktív anyagainak élettani hatása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Bolyos, Laura (2019) Az egykori Nagy-Burma vasút kerékpárúttá alakítása. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Borbély, Tamara (2019) Lactobacillus törzsek stabilitása és tárolása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Borka, Viktor (2019) Favizsgálati és faápolási munkák a bajnai Sándor-Metternich-kastélyban a 2019. évben. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Bornemisza, Lídia (2019) Bevonómassza reológiája. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Borzási, Petra (2019) Tervezett sportközpont területén lévő faállomány felmérése, vizsgálata, faápolási- és favédelmi terve. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Botos, Renáta Barbara (2019) A teljes értékű növényi alapú táplálkozás előnyei és hátrányai. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Brándisz, Edit (2019) Hogyan lehet jelen a csokoládé az inzulinrezisztensek életében? Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Buday, Katalin (2019) Frissen préselt kajszibaracklé minőségi vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Buday, Katalin (2019) Frissen préselt kajszibaracklé minőségi vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Bádi, Gábor (2019) Konyak aromával ízesített instant cappuccino italpor gyártámnyfejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Bálint, András (2019) Phylazonit baktérium készítmények napraforgó szklerotínia fertőzésére gyakorolt hatása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Bálint, András Ferenc (2019) Biosörrel kapcsolatos elvárások, fogyasztói attitűd, és az azoknak való megfelelés : javaslatok a biosör termékek népszerűségének növeléséhez. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Bálint, Gergely (2019) Víz és település kapcsolata : A Duna és Baja. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Bányász, Bernadett (2019) Fagylaltok antioxidáns tartalmának növelési lehetőségei. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Bátor, Emese (2019) A Kápia fajtatípusú étkezési paprika eltarthatóságának és hidegkárosodásának vizsgálata objektív roncsolásmentes módszerekkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Bátori, Zsófia (2019) Efficiency of Research and Development resource allocation. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Bényi, Dóra (2019) HHP kezelt és vitaminokkal dúsított szárazáruk biogén amin összetételének vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Bérczi, Blanka (2019) Szamócaszeletek módosított atmoszférás csomagolása és tárolása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Béres, Attila (2019) A magas alkoholtartalmú sörök előállítása és piaca. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Bíró, Mátyás (2019) Akusztikus tomográf mérésnél választható geometriák adta mérési eredmények összehasonlítása. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Bíró, Zsófia (2019) Különböző technológiával készített gyümölcsös sörök antioxidáns-aktivitásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Bíró, Zsófia Anna (2019) Fekete bodza törköly teafű termékfejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Bósquez, Juan Pablo Aguinaga (2019) Design and Development of a prototype of Climate Chamber For Food Storing Under Specific Conditions of Humidity, Controlled a Siemens S7 1200 AC/DC/RLY PLC. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Bőgér, Zsófia (2019) Margarinok zsírsav-összetételének meghatározása. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
C
Csanaki, Péter (2019) Különböző termésbecslési módok összehasonlítása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Cserhalmi, Dória (2019) Bletilla striata magoncok stressztűrésének változása titán tartalmú biostimulátorok hatására. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Cserjés, László (2019) A hazai kisüzemi sörpiac kilátásainak felmérése Delphi módszerrel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Csirmaz, Alexandra (2019) Sörgyártás során keletkező melléktermékek és felhasználhatóságuk. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Csizmadia, György (2019) A Venyim Gyümölcse Kertészet gyümölcsfeldolgozó üzemének koncepciója. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Csuhaj, Zsuzsanna Kata (2019) Meggy ózonos tárolása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Czibik, Zsófia Leonóra (2019) A Római-part tájtörténete és üdülési lehetőségei. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Czinege, Ádám Sándor (2019) Talaj nitrát terhelésének és körforgásának vizsgálata mikrobiológiai és spektrofotometriai módszerekkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Czucik, Rebeka (2019) Lakótelepi zöldfelületek vizsgálata tatabányai mintaterületen. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
D
Dancs, Réka (2019) A tételazonosítás szerepe és elemzése a Bonduelle nagykőrösi üzemében. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Dancsó, Mária Rita (2019) Hónapos retek és petrezselyem gyökér pulton tarthatósági idejének vizsgálata különböző tárolástechnológiák mellett. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Dani, Renáta (2019) Szentendre Duna-parti területeinek fejlesztési lehetőségei. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Dely, Sára (2019) A termékfejlesztés folyamatának bemutatása két gyakorlati példán keresztül. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Denkovics, Nóra (2019) A nyomonkövethetőségi rendelet megvalósulásának kihívásai a hazai kiskereskedelmi üzletláncok működésében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Derzsy-Szűcs, Katalin (2019) Borturizmus napjainkban a Balaton borrégióban. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Dobos, Barbara Diána (2019) Különböző típusú sajtok egyes tulajdonságainak változása az érés alatt, különös tekintettel a szabad aminosav és biogén amin tartalomra. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Dobos, Éva (2019) A Pilis és a Budai hegység honos növényei a kertépítésben. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Dobó, Viktória (2019) Homoktövis extraktummal dúsított almalé tárolási kísérlete. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Dombai, Gergő (2019) Ingyenesen elérhető felszínborítási adatbázisok összehasonlítása és kiértékelése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Domián, Ildikó (2019) A globális dísznövény-kereskedelem fellendítésének lehetőségei és Génbankból származó Kalmia latifolia L. dísznövényként való alkalmazása : Growing the global market for ornamentals : Utilization of Kalmia latifolia L. germplasm as ornamentals. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Domonkos, Csaba András (2019) Vegyipari szennyvizek tisztítása membrán bioreaktorban : Irodalmi áttekintés és értékelés. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Domoszlai, Patrícia (2019) Gluténmentes kovászos kenyerek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Dusza, Eszter (2019) Aszútörköly értékes komponenseinek kinyerése extrakcióval és az extraktum oldószermentesítése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Duzsik, Márta (2019) Kristályos karamellakészítmény termékfejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Dávid, Ildikó (2019) Csepel Autógyár zöldfelületeinek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Dénes, Andrea (2019) Balassagyarmat város fasorainak hatása a helyi lakosságra. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
E
Ecsedy, Anna Lilla (2019) Különböző kapszulázási technikák alkalmazása Bifidobacterium lactis Bb-12 sejtek rögzítésére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Egervári, Krisztián (2019) A faápolási munkák meghatározásának szempontjai a történeti kertekben a füzérradványi „Rákóczi” platán komplex ápolásának példáján keresztül. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Ember, Lilla (2019) Narancslé hamisításának kimutatása közeli infravörös spektroszkópiával, reológiai tulajdonságainak vizsgálatával és impedanciájának mérésével. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Ember, Sándor (2019) Krémtöltő gép. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Enyedi-Kozma, Ábel (2019) Vallási épített és táji örökség Zsámbékon. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Erdei, Nóra Dorottya (2019) Élelmiszerellátás elemzése a szubszaharai Afrikában. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Erdélyi, Adrienn Bettina (2019) Élesztő törzsek alkalmazhatóságának vizsgálata papír-alapú szubsztrátumok biotisztításához. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Erdődi, Nóra (2019) A sterilezőből történő vízbeszívás fertőzési lehetőségeinek vizsgálata üveges zöldborsó termékeknél. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
F
Farkas, Flóra (2019) Növényi eredetű aktív komponensek antimikrobás hatása csirkehús minőségére és biztonságára. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Fazekas, Beáta (2019) Homoktövis (Hippophae rhamnoides L.) törköly szárításának optimalizálása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Fazekas, Károly (2019) Szőlőültetvény NDVI indexének elemzése távérzékeléssel a Balatonboglári borvidéken. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Fehér, Attila Károly (2019) Különböző földrajzi területről származó halhús megkülönböztetése közeli infravörös technikával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Fehér, Attila Károly (2019) Különböző földrajzi területről származó halhús megkülönböztetése közeli infravörös technikával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Fehér, Flóra (2019) A Lophophora williamsii populációinak védelme és gyógynövényként való felhasználhatósága. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Fehér, Máté József (2019) Tejsavó szubsztrátum alkalmazhatóságának vizsgálata a mikrobiális energiacellában. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Fekete, Dóra (2019) Kakaótermékek kozmetikai alkalmazásai. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Fonyódi, Gábor (2019) Alkoholszegény sörök előállításának technológiája házi sörfőzési körülmények között. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Forgács, Klára (2019) Gyógy- és festőnövények felhasználási lehetőségei a cukrászatban : Egészséges alternatíva a szintetikus színezőanyagok kiváltására. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Forró, Szilvia (2019) Színes püré termékek fejlesztése gyümölcsök és zöldségek kombinálásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Fórizs, Diána (2019) Tokaji Borvidék borágazati fejlődése : múlt, jelen, jövő. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Földházi, Kristóf Zsolt (2019) Hedonizmus a táplálkozásban. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
G
Galkó, Anna (2019) A malátaitaltermékkoncepciók kialakítása. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Gerendai, Péter (2019) Intenzív meggy ültetvény különböző alanyokon és térállásban. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Gergely, Dóra (2019) Hagyományos fagyasztás tojássárgájalé különböző tulajdonságaira gyakorolt hatásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Germán, Fruzsina (2019) Azonos termőhelyen termesztett különböző kölesfajták biokémiai jellemzőinek nyomon követése egyéves tárolás és hőkezelés után. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Gligor, Terézia (2019) Egy idős tölgyfa vizsgálata és ápolási javaslata a szegedi Erzsébet Ligetben. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Gombos, Nóra (2019) Achillea fajok morfológiai és fenológiai különbségeinek vizsgálata eltérő szaporítási módok hatására. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Gulyás, György (2019) Lekvárkészítés projekt egy gyümölcstermesztő vállalkozásnál. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Gunzinám, Liza Regina (2019) A Nehru part történeti fejlődése és környezetének zöldfelületi fejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Gyana, György (2019) Akrilamid csökkentésének stratégiái élelmiszerekben. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Gyivi, Ildikó (2019) Étkezési körtefajták postharvest érésmenetének nyomonkövetése roncsolásmentes optikai módszerekkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Gyulai, Eszter (2019) Tactical urbanism : A taktikus urbanizmus példái, és alkalmazási lehetősége kisebb városokban. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Gyurgyik, Barbara Evelyn (2019) A kedvezőtlenül alacsony tárolási hőmérséklet élettani hatásai zöldségek, és gyümölcsök esetében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Gyuris, Attila (2019) Hazai termesztésű vágott rózsa fajták összehasonlítása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Györgyjakab, Benedek (2019) Budapest idős fasorainak vizsgálata, javaslat a faállomány kezelésére, cseréjére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Gáspár, József Pál (2019) Élhető város a XXI. században : Élhető közterületek az V. kerületben. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Géczi, Dorottya (2019) Pásztó város történeti és tájhasználati összefüggései. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Gönczi, Imre (2019) Sör – Maláta ital. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
H
Hadamcsik, Emőke (2019) Vecsés és a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér kapcsolata és fejlesztési lehetőségei. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Hajdu, Anna Eszter (2019) Plum Pox virus törzsek kevert fertőzéseinek vizsgálata különböző gazdanövényeken. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Hajdu, Martin Armand (2019) Két új nemesítésű szőlőfajta pedigréjének részleges validálása mikroszatellit markerekkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Hajdú, László (2019) Sertéskábítás paramétereinek hatása a húsminőségre. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Halasi, Bence (2019) Padlizsán alapú szendvicskrémek termékfejlesztése és reológiai vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Haljárszky, Dávid (2019) Kajszifajták beltartalmi értékeinek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Halmi, Zsuzsanna (2019) A fanyilvántartás-készítés B2B lehetőségei. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Hamar, Eszter Ágnes (2019) Növelt fehérjetartalmú fánktöltelék fejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Hanzl, Patrik (2019) Hungarikum törvény és hatásai. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Hanzl, Patrik (2019) Hungarikum törvény és hatásai. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Haraszti, Anna (2019) Aztékzsályamag felhasználásának lehetősége zöldségkrémek esetében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Hargitay, Anna (2019) Citrusfélék antioxidáns kapacitásának és fungicid hatásának vizsgálata élelmiszerromlást okozó Zygosaccharomyces bailii élesztőgombára. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Harmat, Bence (2019) A szőlő guignardiás betegsége : a bogyófertőzés vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Harsányiné Szakács, Renáta (2019) Feldolgozás hatása a meggy (Prunus cerasus L.) beltartalmi értékére. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Hasani, Endrit (2019) A comparative study of the susceptibility of Listeria species biofilms to different stress conditions. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Hassan, Lbekri (2019) Application of near infrared spectroscopy for detection of heat treatment effect on honey. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Hasznos, Vince (2019) Tokaj-hegyaljai alapfajták és Furmint klónok generatív teljesítményének vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Hegedűs, Deme Zsolt (2019) Lekvárok készítése és gyártóvonaluk tervezésének, kivitelezésének szempontjai. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Hegyi, András (2019) Az M1-es autópálya szélesítésével kapcsolatos tájépítészeti feladatok. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Herbert, Gyula (2019) Hazánkban termesztett külföldi őszibarackfajták cukorösszetételének vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Herbszt, Ágnes Éva (2019) Szigetszentmiklós és a környező települések, mint élhető „városháló“ Budapest vonzásában. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Herczeg, Csilla (2019) A hő- és HHP kezelés hatása tojáslevek fehérjeszerkezetére és technofunkcionális tulajdonságaira. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Herr, Hajnalka (2019) A fák és a környezettervezés kapcsolata, faszemléletű tervezési megoldások. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Hoffmann-né Kiss, Gabriella (2019) Hasonló életkorú fasorok vizsgálata Pécsett, eltérő élőhelyi adottságú városrészekben. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Holopovics, Zoltán (2019) Lombtrágya dózisok és kijuttatási időpontok hatása a szója virágzására, terméseredményére és a rhizobium gyökérgümők kialakulására. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Homolya, Szabolcs (2019) A kakaóvaj és a sheavaj fizikai, kémiai és technológiai tulajdonságainak összehasonlítása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Horváth, Evelin (2019) Zselatin alapú ehető bevonatok fejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Horváth, Tibor (2019) Baktérium készítmények vizsgálata őszi búzában. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Hosszú, Bernadett (2019) Szörpök érzékszervi színelmaszkolása spektrálisan hangolható mérőállomással. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Hudra, Milán (2019) Ingyenes térinformatikai adatbázisok összehasonlítása a Szekszárdi-dombság példáján. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Hunyadvári, Péter (2019) A Cégénydányádi Kastélypark fakataszterének elkészítése. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Hyross, Balázs (2019) Besűrítéses vízelvonással történő tartósítás fejlődése : Bucher Unipektin. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Házi, András (2019) Solymár zöldfelületi rendszer fejlesztési koncepciója. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
I
Illés, Zsófia (2019) Sajtok és sajt analógok konyhatechnológiai szempontú felhasználhatóságának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Iski, Flóra (2019) Rakamaz turisztikai fejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Ivacs, Vince (2019) Magyarországon nemesített és termesztett gabonák söripari alkalmazhatóságának vizsgálata, a maláták minősítése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
J
Jakab, Ivett (2019) Alternatív fehérjeforrások vizsgálata ostyakészítés során. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Jakob, Mercédesz Andrea (2019) Békés város turisztikai fejlesztési lehetőségei. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Joó, Bence Péter (2019) A környezeti paraméterek hatása a Shewanella xiamenensis növekedésére és riboflavin termelésére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Jáger, Dóra (2019) Fagylaltok tápértékének vizsgálata a cukorösszetevők függvényében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Jánosi, Regina (2019) Fogyasztói magatartás : Impulzusvásárlás vizsgálata különböző korosztályok tekintetében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Jánvári, Zita (2019) Perspektivikus vadon termő orvosi kamilla (Matricaria recutita L.) populáció szelektált utódtörzseinek értékelése morfológiai és beltartalmi tulajdonságaik alapján. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
K
Kailo, Geremew Geidare (2019) Antioxidant and antibacterial peptide from soybean milk by enzymatic and membrane based process. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Kajdácsi, Gergő (2019) Pomázi kajszi ültetvényben előforduló PPV izolátumok jellemzése. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Kalmár, Zsófia (2019) A Sila Kft. új logisztikai központjának kialakítása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kapás, Enikő (2019) A Fiumei úti sírkert fasor-rekonstrukciója a Fő út példája alapján. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Karácsony, Máté (2019) Sör érzékszervi bírálók kiválasztási tesztjeinek informatikai támogatása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Karácsonyi, Tímea (2019) A Brewie automata sörfőzőgépek marketingpolitikájának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kaszab, László (2019) Faápolók Dendrológiája I. : lombhullatók. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Katona, Réka (2019) Rumex crispus L. génbanki anyagok értékelése morfológiai és fenológiai bélyegeik, valamint hatóanyag tartalmuk alapján. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kattra, István (2019) Ökológiai kiegyenlítő felület hatása a Kékfrankos vegetatív és generatív teljesítményére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kecskés, Ádám Attila (2019) A kávévásárlói típusok meghatározása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kenyeres, Krisztina (2019) Csepel : egy kerület a nagyvárosban : a helyi identitás változása és az újrafogalmazás lehetősége. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Keres, Attila (2019) Kínai díszkörte (Pyrus calleryana) fajták állapotának felmérése Budapest négy helyszínén. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kertes, Tamás (2019) Településkép változása a XX. századtól napjainkig : Gyula város példáján. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kertes, Tamás (2019) Településkép változása a XX. századtól napjainkig : Gyula város példáján. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kertesi, Ildikó (2019) Famatuzsálemek és faóriások dendrológiai felmérése Budapesten. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kind, Antónia Mária (2019) Házi készítésű fermentált tejtermékek biogén amin tartalmának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Király, Andrea (2019) Egynyári dísznövény fajtaújdonságok alkalmazási lehetőségei közterületi kiültetésekben. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kis, Eszter (2019) A hőmérséklet szenzoros RFID tag-ek hűtőláncban történő alkalmazásának költségvizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kiss, Balázs (2019) Magas Omega-3 zsírsavtartalmú olajok hőstabilitásának vizsgálata hőstabil olajok jelenlétében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kiss, Dániel (2019) Fermentált tejtermék textúrájának vizsgálata transzglutamináz enzim alkalmazásával kombinált technológiával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kiss, Marcell Loránd (2019) Fenntarthatóság és mezőgazdaság : a közösségek bevonásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Kiss, Noémi (2019) A Paeonia officinalis subsp. banatica egyes populációinak felmérése és szaporításbiológiai vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kiss, Zsuzsanna (2019) Antioxidáns tulajdonságokkal rendelkező sütőipari termék fejlesztése homoktövis törköly felhasználásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Klink, Vanessza (2019) Homoktövis törköly teafű termékfejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Komlósi, Petra (2019) Tájkarakter vizsgálata Tolcsván : borturizmus fellendítésének lehetősége. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Koncz, Fanni (2019) Vác központi térrendszerének és kapcsolódó Duna-partjának fejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Koncz, Petra Zsuzsanna (2019) A monori térség szőlészeti, borászati, turisztikai bemutatása és értékelése a helyi eredetvédelem tükrében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Konkoly, Balázs (2019) Rum előállítási lehetőségeinek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Koppány, Lili (2019) Településképi tervezés tájvédelmi megalapozása Paloznak területén. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Koppány, Lili (2019) Településképi tervezés tájvédelmi megalapozása Paloznak területén. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Kordisz, Kíra (2019) Fogyasztói szükségletek felmérése : lisztérzékenységgel küzdő társadalmi szegmens igényeihez igazodó új termék bevezetése : kereskedelemi és marketing szempontok szerint. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kovács, Andor (2019) A fény hatása a Hosta 'Francee' fejlődésére szabadföldön és konténerben. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kovács, Annamária (2019) A kajszi termésében és levelében mért endogén komponensek közötti összefüggések feltárása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kovács, Bernadett (2019) Gyorsfagyasztott magozott meggy magtartalmának elemzése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kovács, Claudia (2019) Pseudomonas syringae pv. glycinea előfordulása Szombathelyen. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Kovács, Eszter (2019) Áfonyalikőr fejlesztése likőripari kivonat felhasználásáv. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kovács, Laura (2019) Alulról jövő városfejlesztési kezdeményezések Budapesten. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kovács, Péter (2019) A fitoterápia alkalmazásának lehetőségei a prosztata betegségeiben. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kovács, Rebeka (2019) Néhány mediátor hatása a kétkamrás mikrobiális energiacella működésére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kovács, Rebeka (2019) Sajmeggy alanyok optimális szedési időpontjának meghatározása a fásdugványozással történő eredményes szaporításhoz. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kovács, Regő Kevin (2019) Egy település tájba illeszkedése Piliscsév mintaterületen. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kovács, Zsófia (2019) Gépek és technológiák a precíziós szőlőtermesztés szolgálatában a fenntarthatóság jegyében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kovács, Ágnes (2019) SmartFreshSM Minőségi Rendszer alkalmazása ’Braeburn’ almán. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kovács, Éva (2019) A speciális gyógyászati célra szánt tápszerfejlesztés lehetőségei. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kozma, Péter (2019) A Budai Arborétum AbiesAbies, CedrusCedrus, Larix és Metasequoia fajainak, fajtáinak dendrológiai felmérése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kuborczik, Barbara (2019) A klímaváltozás hatása a kávé minőségére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kárpáti, Zsóka (2019) Szemes kávé földrajzi eredet meghatározása Fourier-transzformációs közeli infravörös technikával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kónya, Dániel (2019) Az RFID chiptechnológia alkalmazása a fakataszteri rendszerekben. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Kószó, Kitti (2019) Pinot noir klónok összehasonlító elemezése a 2018-as és a 2019-es évjáratban. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kürek, Egemen (2019) Effects of chitosan on deinking in pretreatment of waste papers for ethanol production. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Kürek, Egemen (2019) Effects of chitosan on deinking in pretreatment of waste papers for ethanol production. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Kőnig, Ágoston (2019) Kevert élesztőkultúrák alkalmazása a cefrézésnél. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
L
Lagler, Eszter (2019) A lovasberényi Cziráky-kastély és a település kapcsolata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Lajkó, Péter (2019) Zöldség és gyümölcs áruterítésének logisztikája a magyarországi szabályozások tükrében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Lajtos, Domonkos (2019) Fonalasgombák L-aszparagináz enzimtermelésének vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Lajtos, Domonkos (2019) Fonalasgombák L-aszparagináz enzimtermelésének vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Lavaj, Flóra Réka (2019) Glutén- és cukormentes kekszek termékfejlesztés Acheta domesticus hozzáadásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Ledzényi, Lilla (2019) Jaminai bányatavak tájrehabilitációs terve és rekreációs célú fejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Lengyel, Laura (2019) Multikomponenses GC-MS mérési módszer kidolgozása növényvédő szerek meghatározására növényi eredetű mintákból. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Lengyel, Loretta (2019) Friss meggy eltarthatóságának vizsgálata ózonos mosással. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Lengyel, Loretta (2019) Friss meggy eltarthatóságának vizsgálata ózonos mosással. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Leé, Andrea (2019) Növényolajok sütési stabilitásának elemzése antioxidáns összetevők és olajsav összetétel függvényében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Lipcsei, József (2019) Gyógynövénytermesztéssel kombinált agrár-erdészeti rendszer Tiszadorogmán. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Louw, Paula (2019) Evolution of folate during the malting and roasting of barley malt. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Lovas, Viktória (2019) Kávécseresznye-pasztával töltött csokoládé termékfejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Lugosi, Dániel (2019) A különböző régiók whiskyjeinek bemutatása, gyártástechnológiája és érzékszervi vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Lámfalusy, Tamás (2019) Boszkalid és piraklostrobin fungicid hatóanyagok metabolomikai vizsgálata almában HPLC-MS módszerekkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
László, Zoltán (2019) A mustár és felhasználása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Lévai, Linda (2019) Cukorcsökkentés lehetőségei őszibarack- és meggynektárok esetében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Lőrincz, Norbert (2019) Likőrgyártás és forgalmazás vizsgálata Magyarországon az elmúlt 30 évben. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
M
Magyar, Dóra (2019) Egyes sütőipari termékek nyomon követése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Magyar, Nándor Dávid (2019) Malátás kekszek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Magyarics, Ágnes (2019) Salmonella és Escherichia coli túlélésének vizsgálata kamillatea készítése során. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Major, Eszter Flóra (2019) Soroksári Duna- ág menti terület integrálása a városszövetbe. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Major, Luca (2019) A zsírmigráció vizsgálata töltött bonbonok esetében, gyorsított tárolási kísérlettel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Manosso, Letícia Maria Alves (2019) Characterization of decision-makers’ skills in Biotechnology Start-ups. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Martinovics, Ákos (2019) A teljes körű favizsgálat alkalmazásának lehetősége, jelentősége a Magyar Közút Nonprofit Zrt. növényzetgazdálkodási gyakorlatában. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Marzea-Mezei, Róbert (2019) A mikrohullámú vákuumszárítás alkalmazásának lehetősége meggyfajták szárítása során. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Matyika, Lilla (2019) A citromfű, a körömvirág és a dió antioxidáns kapacitásának és antimikrobás hatásának jellemzése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Mazár, Júlia (2019) Mechanikai sérülés, mint postharvest tárolástechnológiai probléma vizsgálata kertészeti termékek esetében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Mekler Lászlóné, Liza (2019) Dél-Amerika kávékultúrája. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Miklovicz, Anna (2019) Nagy antioxidáns tartalmú bodzatörköly kivonat fejlesztése és szárításának optimalizálása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Miklós, Ferenc Róbert (2019) Élelmiszeripari alapanyagok minőségi átvételét gyorsító nedvesség tartalom meghatározására szolgáló módszer fejlesztése FT-NIR készülékkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Miklósi, Szabina (2019) A Soroksári Botanikus Kert kiszáradó láprétjén élő Ophioglossum vulgatum L. populációbiológiai vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Mitter, Hedvig (2019) A nagy hidrosztatikus nyomáskezelés Tenebrio molitor fehérjékre kifejtett hatásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Molnár, Attila (2019) A levélfelület-index mérési módszerének gyakorlati tapasztalatai a Budapest 13. kerületében található Debrecen park fáinál. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Molnár, Miklós (2019) Fröccs öntő gép tervezése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Molnár, Miklós (2019) Fröccs öntő gép tervezése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Molnár, Tibor (2019) Nyárfák termésképződésének injektálással történő megakadályozása. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Molnár, Xénia (2019) Barna kalapos csiperkegomba fajtajelöltek klasszikus és infravörös spektroszkópiai összehasonlítása. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Molnár, Zsolt (2019) Az egri borvidék borkultúrája, történelme, jelenlegi helyzete, saját borai. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Monori, Anett (2019) Borok forgalomba hozatali engedélyének bemutatása a Bottle Life - Make Tokaj Great Again boron keresztül. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Murnyák, Stefánia (2019) Fűszerpaprika őrlemény érzékszervi minősítésének lehetőségei. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Murnyák, Stefánia (2019) Fűszerpaprika őrlemény érzékszervi minősítésének lehetőségei. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Májer, Géza (2019) Közepes kapacitású fagyasztóüzem tervezése egy meggytermesztéssel foglalkozó családi vállalkozásban. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Máthé, László (2019) A liofilizálás eredményeként keletkező szárítmány és kondenzvíz felhasználási lehetőségeinek vizsgálata csokoládé- és teakészítéshez. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Mátyási, Roland (2019) A Ménesi Borbár rentábilis működése az erősödő budapesti HORECA szegmensben. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Máté, Viktória (2019) Nagyüzemi és kézműves technológiával készült gomolya sajtok összehasonlítása műszeres analitikai, reológiai és mikrobiológiai vizsgálatokkal. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Mészáros, Péter (2019) Étkezési paprikafajták objektív roncsolásmentes postharvest minőségvizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Müller, György Gergely (2019) A 432/2012.(XII.29.) Kormányrendeletben meghatározott területek fakataszteri felmérésének vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
N
Naghi, Zsolt (2019) Nyílt forráskódú térinformatikai szoftverek jellegzetességei különös tekintettel a QGIS szoftverre. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Nagy, Bernadett (2019) Víztisztítási módszerek bemutatása a gyógyszeriparban. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Nagy, Dániel (2019) Étkezési burgonya csomagolásfejlesztése : Hőkezelt konyhakész étkezési burgonya minőségváltozásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Nagy, Enikő (2019) Probiotikus Lactobacillus törzsek extracelluláris ß-galaktozidáz enzim termelésének vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Nagy, Erika (2019) Csokoládé és omega 3 zsírok. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Nagy, Eszter (2019) Low FODMAP (Fermentable Oligo-Di-Monosaccharides and Polyols) diétába illeszthető, emelt antioxidáns tartalmú, minőségi száraztészta fejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Nagy, Imre (2019) A csokoládé szemcsemérete és a fogyasztói érzet összefüggéseinek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Nagy, Míra Júlia (2019) Mandula alapú melléktermék felhasználásával készült szelet beltartalmi jellemzőinek javítása fekete áfonya por hozzáadásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Nagy, Rebeka Eszter (2019) Meggy termésében és levelében mért endogén komponensek közötti összefüggések feltárása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Nagy, Simon (2019) Borkészítés 8000 éve agyagedényben (Qvevri) Georgiában : saját tapasztalat. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Nagy, Tamás (2019) A Botrytis cinerea látens fertőzése Tokaj-Hegyalján. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Nagy, Zsófia (2019) SmartFreshTM kezelés hatása az étkezési paradicsom postharvest minőségére és eltarthatóságára. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Nemeth, Monika Anne (2019) Study on the Effects of Developmental Phases on Yields and Active Compounds of Lavandula spp. Varieties. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Nyerges, Barbara (2019) Probiotikus baktériumok mucin hasznosításának tanulmányozása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Nyitrai, Eszter Annamária (2019) A Bioeel Hungária Kft. marketingstratégiai elemzése és fejlesztési lehetőségei a Bioeel fenyőrügy szirupok kapcsán. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Nyitrai, Mark (2019) Antioxidáns kölcsönhatás vizsgálata különböző kakaó és áfonyapor esetén. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Nyitrainé Floderer, Mónika Ildikó (2019) Budakeszi város szerkezeti vizsgálata : A települési infrastruktúra fejlesztésének lehetőségei. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Németh, Laura (2019) Bio élelmiszerek megítélése a vizsgált fogyasztók körében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Németh, Péter (2019) Veresegyházi álomhegyi-tározó turisztikai fejlesztési koncepcióterve. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Németh, Viktória (2019) Élesztőtápanyagok befolyásoló szerepének feltérképezése a gyümölcspárlat minőségére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
O
Oláh, Bettina Kinga (2019) Branding szerepe a városfejlesztésben : Barnamezős területek rehabilitációjára kifejtett hatása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Orosz, Erzsébet (2019) A Bonduelle Central Europe Kft. higiéniai gyakorlatának felülvizsgálata a vállalat nyírszőlösi telephelyén. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Orosz, Gabriella (2019) Talajeredetű baktériumok kölcsönhatásának tesztelése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Orosz, László Tamás (2019) Felületfertőtlenítő szerek hatásosságának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
P
Pajor, Attila (2019) A Tokaji borvidék története, különös tekintettel a rendszerváltozástól napjainkig és tovább. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Palkó, Dénes (2019) A Thuja occidentalis fajtáinak jelentősége Magyarországon. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Pallai, Orsolya (2019) Előrecsomagolt élelmiszerek glutén- és laktóztartalmának vizsgálata ELISA és HPLC-RID módszerekkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Palágyi, Zsuzsanna (2019) Feketebodza tejsav- és színanyag tartalmának alakulása a szüreti szezonban. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Palásti, Gréta (2019) A zsendülés utáni lelevelezés hatása a Rajnai rizling rothadásérzékenységére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Papp, Ferenc (2019) A tea eredetvizsgálatának analitikai lehetőségei. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Papp, Rebeka Fanni (2019) Különböző típusú Camembert sajtok érési folyamatának összehasonlítása kémiai és fizikai paraméterek alapján. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Paróczai, Csaba (2019) Az alapanyag (hagyományos és rezisztens alma) és a környezeti tényezők hatása az alma sűrítmény minőségére. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Pauleczki, Antal Alex (2019) A Furmint és a Sárga muskotály fajták szőlészeti munkaszervezésének összehasonlító vizsgálata különböző ültetvény térállás és tőkeművelésmód mellett Tokaj-Hegyalján. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Pauleczki, Antal Alex (2019) A Furmint és a Sárga muskotály fajták szőlészeti munkaszervezésének összehasonlító vizsgálata különböző ültetvény térállás és tőkeművelésmód mellett Tokaj-Hegyalján. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Paál, Virág (2019) Mikrobiális talajoltás hatása a rizoszféra összetételére borsó kísérletben. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Pecznyik, Csilla (2019) Csokoládé, kávé és tea termékek jelölésén önkéntesen feltüntethető állítások jelölési útmutatója. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Penzer, Panna Cecília (2019) Margarin helyettesítése magas olajsavtartalmú napraforgóolajjal túróspogácsa esetében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Pete, Éva (2019) Gyümölcsteák profilanalitikus érzékszervi vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Petelei-Ambrus, Bíborka (2019) A Bözödi-tó turisztikai fejlesztési terve. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Petényi, Judit Lilla (2019) Felsőpetény turisztikai fejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Pinczés, Gyöngyi (2019) Probiotikus Lactobacillus törzsek biogén amin termelésének tanulmányozása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Pisák, Flóra Magdolna (2019) Különböző idejű fürtritkítás hatása az Itália csemegeszőlő-fajta generatív teljesítményére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Pisák, Flóra Magdolna (2019) Különböző idejű fürtritkítás hatása az Itália csemegeszőlő-fajta generatív teljesítményére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Polgári, Petra (2019) Kápia típusú étkezési paprikafajta postharvest eltarthatóságának növelése, minőségváltozásának nyomon követése roncsolásmentes módszerekkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Polyákovity, Éva (2019) Szőlőmagliszttel történő dúsítás hatásának vizsgálata a szalagos fánk tulajdonságaira. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Polányi, Ágnes Viktória (2019) A rubincsokoládé megjelenése a magyar piacon a fogyasztó aspektusából. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Posta, Blanka Boróka (2019) Kadarka minőségjavítása környezetkímélő módszerekkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Prohászka, Borbála (2019) Citromaroma kifejlesztése kávétermékekben : A citromaroma kifejlődését befolyásoló tényezők tanulmányozása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Puchner, Tamás (2019) Fermentált tejtermékben allergenitást csökkentő enzim hatására bekövetkező minőségbeli változások vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Puskás, Katalin Ildikó (2019) A budapesti Szilágyi Erzsébet fasor idős Aesculus hippocastanum egyedeinek vizuális és műszeres favizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Pálvölgyi, Viktor (2019) Hibrid élesztők anyagcsere-tevékenységének tanulmányozása gyümölcscefre erjesztése során. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Pásztor, Ákos (2019) Az elektrolizált víz, a tejsav és a lizozim kombinált kezelésének a hatása a ponty hús minőségére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Pór, Janka Veronika (2019) A magyar dió kereskedelmét befolyásoló főbb tényezők vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
R
Radics, Barnabás (2019) Az Angyal Borászatban alkalmazott borászati technológiák. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Recskó, Dorina Éva (2019) Állattenyésztés : Az ágazat mögött rejlő történet. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Reitz, Angéla (2019) Mezőgazdasági tájrendezés Tápió-vidéki mintaterületen. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Rieger, Alexandra (2019) Az őshonos szürke szarvasmarha tartási jellemzői, termékeinek sajátosságai és termékfeldolgozási lehetőségei a Vajdaságban. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Rizmajer, András József (2019) Élvezeti cikkek (kávé, pálinka, sör) fogyasztói szokásainak összehasonlítása. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Rutka, Gabriella (2019) Jászárokszállás tájhasználatának változásai és jövőbeli fejlesztési lehetőségei. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Rácskai, Fanni (2019) Különböző gyümölccsel készült sörök antioxidáns aktivitásának a vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
S
Sadiku, Valentina (2019) Effect of sugar replacement on the texture and sensory characteristics of cake. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Sadiku, Valentina (2019) Effect of sugar replacement on the texture and sensory characteristics of cake. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Salihi, Arbnora (2019) Effect of sugar reduction on different textural and sensory characteristics of cake. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Salihi, Arbnora (2019) Effect of sugar reduction on different textural and sensory characteristics of cake. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Schmidt, Eszter (2019) Energiacsökkentési lehetőségek a csokoládé esetében és termékpiaci trendek. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Schnell, Imre (2019) Alma-szamóca gyümölcslé fizikai tulajdonságainak és beltartalmi értékeinek változása a tárolás során. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Silva, Lectícia Bose (2019) Influence of malt composition on the quality of India Pale Ale beer. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Sipiczki, Gizella (2019) Yarrowia élesztőgomba lipáz termelésének fokozása Fourier-transzformációs közeli infravörös technikával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Sipos, Mária Anna (2019) Tücsökőrleménnyel dúsított zabkekszek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Soltész, Viktória (2019) A csepeli Radnóti Miklós Művelődési Ház nyárfájának vizsgálata és ápolási javaslata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Somogyi, Anita (2019) Pozitív interakciók és egymásrautaltság a növényközösségekben. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Somogyi, Renáta (2019) A csokoládé és gesztenye szorbetek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Somogyi, Tamás (2019) Aztékzsályamagot tartalmazó gyümölcsitalok termékfejlesztési lehetősége. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Spekker, Kinga Réka (2019) Elnéptelenedett falvak tájalakulása Kisújbánya, Megyer és Nagyecsér példáján. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Streck, Alexandra (2019) Soroksári, egykori sváb temetők utóhasznosítása : kegyeleti emlékpark létesítése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Sturm, Dóra (2019) Rizspárlat előállításának vizsgálata Koji kultúra alkalmazásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Styaszny, Janka Fanni (2019) A vitatott őrlés utáni pihentetési szakasz vizsgálata különböző búzafajtákon keresztül. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Sun, Weizhe (2019) Optimization of fermentation and distillation conditions of apple spirits and quality analysis. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Szabó, Andrea (2019) Cukorbetegség kiegészítő kezelésére alkalmas gyógynövények. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Szabó, Bernadett (2019) Szőlőfajták uvometriai értékelése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Szabó, Dorina (2019) Növényi fehérjét tartalmazó édesipari termék fejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Szabó, Gergő (2019) Élősertések beszállításának mennyiségi és minőségi prognosztizációja statisztikai módszerekkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Szabó, Katalin (2019) A membránkristályosítás művelete és alkalmazásai. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Szabó, Máté (2019) Az M2-es metró hatása az Örs Vezér terére és környezetére : A metró végállomás, illetve az épített környezetére gyakorolt hatása és a tér általános elemzése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Szabó, Zsanett (2019) A HACCP kiterjesztése száraz termények gyártására a Bonduelle Central Europe Kft. békéscsabai gyárában. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Szabó-Lőte, Petra (2019) A márka hatása a fogyasztásra a kapszulás kávék piacán. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Szalma, Domonkos (2019) Az „Öreg Tölgy” tanösvény névadó fájának (Quercus pubescens WILLD.) vizuális és műszeres favizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Szekeres, Edina (2019) A Peresi-Holt-Körös vizsgálata és fejlesztési lehetőségei. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Szemigán, Kinga Tímea (2019) Gyökeresedést serkentő anyagok vizsgálata Epipremnum pinnatum szaporítása során. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Szilágyi, Dóra (2019) A folsav tartalom változásának vizsgálata a sör-készítés folyamán. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Szilágyi, Dóra (2019) A folsav tartalom változásának vizsgálata a sör-készítés folyamán. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Szmilkó, Gabriella (2019) Fogyasztói generációváltás okozta kihívások a szőlő-bor ágazat szereplői előtt. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Szolik, Viktória (2019) Élelmiszeripari és mezőgazdasági hulladékok bioenergetikai hasznosítása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Szopkó, Fanni (2019) Tájtörténeti változások és tájhasználati konfliktusok Tiszaújvárosban. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Sztanyik, Zsófia (2019) Kereskedelmi forgalomban kapható növényi alapú italok és a tehéntej összehasonlítása egyes beltartalmi paramétereik és érzékszervi tulajdonságaik alapján. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Székely, Zsolt (2019) Kávé és kakaóvaj alapú édesipari termék fejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Szöllősi, Andrea Pálma (2019) A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. minőségi követelményei a baromfihús termékek esetében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Szőke, Brigitta (2019) Az IFS és BRC szabványok összehasonlítása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Szőke, Brigitta (2019) Az IFS és BRC szabványok összehasonlítása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Szőke, Rita (2019) Raclette kecskesajt olvadásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Sándor, Viktória (2019) Levélfoltosságot okozó patogén gombák baby leaf salátákon. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Sós, Richárd (2019) Juniperus chinensis és Juniperus × media fajták kártevőkkel és kórokozókkal szembeni ellenállósága a SZIE Soroksári Kísérleti Üzem Fenyő-törzsültetvényében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Sümegi, Gábor (2019) A Balatonfüred-Csopaki Borvidék múltjának, jelenének bemutatása és jövőbeni lehetőségeinek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
T
Taksás, Bettina (2019) Az élelmiszeripari műanyaghulladék kezelése különös tekintettel a polietilén-tereftalát enzimkatalizált degradációjára. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Takács, Alexa (2019) Az Olaszrizling fajta jelentősége, illetve dűlőszelekciójának lehetőségei a Balatonfüred-Csopaki borvidéken. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Takács, Benedek Iván (2019) Almafajták szárítása különböző előkezelések alkalmazásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Tandory, Gábor (2019) Söripari csomagolóanyagok : avagy hogy kerül a sör(csizma) az asztalra. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Tar, Mátyás (2019) Elfolyó termálvíz ultraszűrésének vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teng, Cao (2019) Fourier transform NearInfrared spectrophotometric method for monitoring galactooligosaccharides production. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teng, Cao (2019) Fourier transform NearInfrared spectrophotometric method for monitoring galactooligosaccharides production. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Tislér, Dina (2019) Látványos, klímatűrő és fenntartható? : Az idegenhonos növények városi tájban való alkalmazásának nyilvános megítélése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Tokár, Beáta (2019) Szelektált lestyán (Levisticum officinale Koch.) egyedek értékelése gyökérdrog-tömegük és illóolaj-tartalmuk alapján. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Trabalka, Krisztián (2019) Phylazonit talajoltókészítmények hatásvizsgálata hibridkukoricában. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Tósaki, Ferenc (2019) Szélenergia hasznosításának lehetősége egy családi ház esetében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Tósaki, Ágnes (2019) Rezisztenciagének által kiváltott tünetek az étkezési paprikában a Xanthomonas euvesicatoria-val szemben. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Tóth, Barnabás (2019) Szombathely tér-, és zöldfelületi rendszerének elemzése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Tóth, Barnabás (2019) Tápközeg optimálás probiotikus Lactobacillus törzsek intracelluláris β-galaktozidáz termelésére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Tóth, Brigitta (2019) Gyáli-patak (1. Főcsatorna) fejlesztése, revitalizációja Vecsés és Gyál között. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Tóth, Csaba (2019) HHP technológiával kiegészített natúrlé-gyártó kisüzem kialakítása termelői bázison. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Tóth, Ditta (2019) Afrika kávé kultúrája. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Tóth, Eszter Boglárka (2019) Nagytarcsa zöldfelületi rendszerének fejlesztési terve. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Tóth, Olivér (2019) PLC-vel irányított klímadoboz tervezése, megépítése és szabályozása széleskörű felhasználásra. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Tóth, Ronetta (2019) Az Apiaceae családba tartozó fűszernövények antimikrobás hatása és az ezért felelős endogén komponensek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Tóth, Szabina (2019) Német szilvafajták (Prunus domestica L.) tárolásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Tóth, Zoltán (2019) Fűszernövények aktív komponenseinek és a nagy hidrosztatikus nyomás kombinálásának lehetőségei csirkehús esetén. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Tóth, Zoltán (2019) Fűszernövények aktív komponenseinek és a nagy hidrosztatikus nyomás kombinálásának lehetőségei csirkehús esetén. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Tóth, Ádám (2019) Rovarfehérje, mint alternatív megoldás. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Tóth-Péter, Beatrix (2019) Hazai termesztésbe vont, új fekete bodza fajták beltartalmi jellemzőinek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Török, Gergő (2019) Őszi búzafajtajelöltek lisztharmat fogékonyságának vizsgálata provokációs kísérletben. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
U
Ujvári, Gabriella (2019) Kiskereskedelmi forgalomban kapható borsmentadrogok (teák) minőségének értékelése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Urbán, Imola (2019) Probiotikus Lactobacillus törzsek hidrogén-peroxid szintézisének tanulmányozása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
V
Vajda, Eszter Krisztina (2019) Kávéblendek antioxidáns hatásának alakulása az összetétel és a pörkölés körülményeinek függvényében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Varga, Balázs Bendegúz (2019) Galakto-oligoszacharidok gyártási lehetőségeinek szimulációja SuperPro Designer programcsomag segítségével. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Varga, Diána (2019) Hőkezelés validálása a Sága Foods Zrt-nél, illetve főzőprogramok összevonási lehetőségei. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Varga, Gréta (2019) Ehető virágőrleménnyel dúsított keményítőbázisúszáraztészta fejlesztése és minősítése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Varga, Levente (2019) A klímaváltozás hatásai a szőlőtermesztésre a Balatonfüred-Csopaki borvidéken. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Varga, Sándor (2019) Baktérium készítmények hatása a szója növénymorfológiájára és terméseredményére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Varga, Zita Beáta (2019) Tejfokozó (galaktogóg) készítmények szerepe, klinikai háttere és felhasználói szokások. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Vas, Anna (2019) Tejsavófehérje koncentrátumok hamisításának kimutathatósága közeli infravörös spektroszkópiával. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Velegi, Csaba (2019) Az elemzési eszközök szerepe az online marketingben : a Google Analytics bemutatása egy online webshop működésén keresztül. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Velkey, Márton András (2019) Szinva-patak településformáló hatásai és belső településszegély helyzetei. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Vernyihel, Lívia (2019) Induló vállalkozás üzleti tervezése. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Vetor, Szonja Mercédesz (2019) Budapesti tömbbelsők zöldfelületi fejlesztési lehetőségei. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Vida, Bertalan (2019) Törökbálinti téglagyár tájrehabilitációs tanulmányterve. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Vidák, Beatrix (2019) Fenntarthatóság a mogul kertművészetben. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Vigyázó, Dorottya (2019) Kávéőrlemény felhasználási lehetősége spread típusú termék fejlesztésében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Virág, Szabina (2019) Fehérborok érzékszervi minőségének profilanalitikus elemzése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Virágh, Anna (2019) Háztartási szilárd hulladék csökkentése életmódváltással. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Vitális, Flóra (2019) Paradicsomsűrítmények hamisításának kimutatása közeli infravörös spektroszkópiával és elektronikus nyelvvel. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Vizhányó, Fanni (2019) Mórahalom, a fejlődő kisváros vizsgálata és jövőbeni lehetőségei. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Váradiné Varró, Xénia (2019) Vizek, kávé és teaitalok ásványi anyag tartalom és kémhatás vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Vörös, Boldizsár (2019) A zöld almalevéltetű (Aphis pomi DeGeer) és a zöld gyöngyvessző levéltetű (Aphis spiraecola Patch) elterjedtsége európai almaültetvényekben egy észak-déli gradiens mentén. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
W
Weisz, János (2019) Egy fasor élete a tervezőasztaltól a kivágásig. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Whyte, Fredrica (2019) Evaluation of selected strains of yarrow (Achilleacollina Becker). Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Wittmann, Vivien (2019) Fotokatalitikus bevonat antimikrobiális hatásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Wittmann, Vivien (2019) Fotokatalitikus bevonat antimikrobiális hatásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Y
Yixuan, Ma (2019) Electrical impedance parameters of acacia honey after heat processing during long storage time. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Z
Zakariás, Fanni (2019) Hidegen sajtolt növényi olajok redukáló és antimikrobás hatásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Zelnik, János (2019) Öntözési rendszerek az Új-világi szőlőtermesztésben. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Zirig, Dóra (2019) A vinka alkaloidok és a taxánok a kemoterápia vonatkozásában. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Zsenyei, Patrik (2019) Nagy tisztaságú galakto-oligoszacharidok előállításának vizsgálata tejsavbaktériummal. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Zsidi, Fruzsina (2019) Használt sütőolaj begyűjtésének, előkezelésének és elszállításának bemutatása életciklus értékeléssel. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Zsólyomi, Fruzsina (2019) A csemegekukorica beltartalmi összetételének és állományának. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Záhonyi-Lukács, Réka (2019) Reggeli cereália termékeken feltüntetett tápanyag-összetételre és egészségre vonatkozó állítások vizsgálat. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Zámbó, Dóra (2019) Innovatív péksütemények termékkoncepcióinak tesztelése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Ó
Óbéri, Róbert (2019) Körte módosított atmoszférás csomagolása és tárolása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.