MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Böngészés, Szerző

Exportálás mint [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Csoportosítás: Tétel típusa | Nincs
Ugrás ide: Értekezés
Tételek száma: 3.

Értekezés

Herczeg, Csilla (2019) A hő- és HHP kezelés hatása tojáslevek fehérjeszerkezetére és technofunkcionális tulajdonságaira. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Herczeg, Csilla (2016) Frissen préselt narancslében bekövetkező változások nyomon követése a nagy hidrosztatikus nyomású technológia paramétereinek hatására. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Herczeg, Csilla (2016) Frissen préselt narancslében bekövetkező változások nyomon követése a nagy hidrosztatikus nyomású technológia paramétereinek hatására. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

A lista elkészültének dátuma: Sun May 4 09:25:15 2025 CEST.