MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

ENZYMATIC GLYCEROLYSIS OF VEGETABLE OILS AND ITS APPLICATION IN THE PRODUCTION OF HIGHLY UNSATURATED CHOCOLATE SPREADS

Janeta Lazo, Maybeth Alejandra (2024) ENZYMATIC GLYCEROLYSIS OF VEGETABLE OILS AND ITS APPLICATION IN THE PRODUCTION OF HIGHLY UNSATURATED CHOCOLATE SPREADS. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 839466610.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839466610.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 839466610_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839466610_szdkivonat1.pdf

Letöltés (151kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 839466610; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-N-EN-ELELM; 839466610.pdf; 839466610_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:40
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Mardanihosseinabadi, Mohsen
I3M4HX
-
Konzulens
Badakné Dr. Kerti, Katalin Borbála
UF3P5L
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/9881
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése