Székelyi, Eszter (2024) Sauvignon blanc fajtajelleg kialakulásának vizsgálata az élesztő- és tápsóhasználat függvényében. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
839465803.pdf
Letöltés (18MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
839465803_szdkivonat1.pdf
Letöltés (200kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 839465803; Szőlészeti és Borászati Intézet; fac_eng; Szőlész-borász mérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-SZBOR; 839465803.pdf; 839465803_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:40 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nyitrainé Sárdy, Diána Ágnes ZAJM45 - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/9848 |