MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Sauvignon blanc fajtajelleg kialakulásának vizsgálata az élesztő- és tápsóhasználat függvényében

Székelyi, Eszter (2024) Sauvignon blanc fajtajelleg kialakulásának vizsgálata az élesztő- és tápsóhasználat függvényében. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 839465803.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839465803.pdf

Letöltés (18MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 839465803_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839465803_szdkivonat1.pdf

Letöltés (200kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 839465803; Szőlészeti és Borászati Intézet; fac_eng; Szőlész-borász mérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-SZBOR; 839465803.pdf; 839465803_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:40
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nyitrainé Sárdy, Diána Ágnes
ZAJM45
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/9848
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése