MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Melting Characteristics of Frozen Desserts in Function of Temperature and Composition

Beka, Altina (2024) Melting Characteristics of Frozen Desserts in Function of Temperature and Composition. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 839465505.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839465505.pdf

Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 839465505; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-N-EN-ELELM; 839465505.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:40
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kenesei, György
MNC3FF
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/9839
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése