Montero, Daniela Carolina Rubio (2020) Development of non-alcoholic beer using alternative cereals as adjuncts and different types of yeast. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegDaniela_Rubio.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ425425; Budapest; Bibliogr.: p. [44-50.]; Sör. tanszéki jel; alkoholmentes sörök; élelmiszer-adalékanyagok; élesztők |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2020 |
| Utolsó változtatás: | 25 Okt 2023 12:28 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun-Farkas, Gabriella - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/980 |


