Pavlicsek, Csaba (2024) Magyarországi berkenyefajtákból, különböző élesztőtörzsekkel es lepárlási technologiával készített párlatok érzékszervi tulajdonságainak változása, elemzése. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
837031068.pdf
Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
837031068_szdkivonat1.pdf
Letöltés (165kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 837031068; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Pálinkamester szaktanácsadó; szakirányú továbbképzés; S-BUD-L-HU-PAMS2; 837031068.pdf; 837031068_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:40 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Gere, Attila M56EUG - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/9797 |