MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Magyarországi berkenyefajtákból, különböző élesztőtörzsekkel es lepárlási technologiával készített párlatok érzékszervi tulajdonságainak változása, elemzése

Pavlicsek, Csaba (2024) Magyarországi berkenyefajtákból, különböző élesztőtörzsekkel es lepárlási technologiával készített párlatok érzékszervi tulajdonságainak változása, elemzése. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 837031068.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
837031068.pdf

Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 837031068_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
837031068_szdkivonat1.pdf

Letöltés (165kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 837031068; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Pálinkamester szaktanácsadó; szakirányú továbbképzés; S-BUD-L-HU-PAMS2; 837031068.pdf; 837031068_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:40
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Gere, Attila
M56EUG
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/9797
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése