Kertész, István (2013) Development of a novel measurement and evaluation method for ultrasonic cheese texture investigation. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kertesz_Istvan.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kertesz_Istvan.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ333700; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszeripari folyamattervezés; Bibliogr.: p. 42-45.; Fi. tanszéki jel; Sajtok; Élelmiszer-vizsgálat; Szerkezetvizsgálat; Ultrahangos mérés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 25 Okt 2023 12:20 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Felföldi, József - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/979 |