Sujay, Ashish (2023) Reduction of milk allergenicity through enzymatic and fermentation hydrolysis. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
836217807.pdf
Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
836217807_szdkivonat1.pdf
Letöltés (77kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 836217807; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-EN-ELELM; 836217807.pdf; 836217807_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:39 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Koris, András OGKEKJ - Konzulens Nath, Arijit W1ARI4 - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/9684 |