MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Reduction of milk allergenicity through enzymatic and fermentation hydrolysis

Sujay, Ashish (2023) Reduction of milk allergenicity through enzymatic and fermentation hydrolysis. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 836217807.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
836217807.pdf

Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 836217807_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
836217807_szdkivonat1.pdf

Letöltés (77kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 836217807; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-EN-ELELM; 836217807.pdf; 836217807_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:39
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Koris, András
OGKEKJ
-
Konzulens
Nath, Arijit
W1ARI4
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/9684
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése