Ta, Phuong Linh (2012) Dán bodzafajták természetes színezékként történő alkalmazásának lehetőségei. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegTa_Phuong_Linh.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (10MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ326670; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. [48-55].; Kot. tanszéki jel; Fekete bodza; Természetes adalékanyagok; Természetes színezékek; |
| Szakterület(ek): | Q Science QK Botany |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2012 |
| Utolsó változtatás: | 24 Okt 2023 13:33 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stégerné Máté, Mónika - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/952 |


