MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

C-vitaminban gazdag bogyós gyümölcsök felhasználása probiotikus gyümölcsös joghurt készítéséhez

Pálfy, Nóra (2012) C-vitaminban gazdag bogyós gyümölcsök felhasználása probiotikus gyümölcsös joghurt készítéséhez. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Palfy_Nora.pdf] Szöveg
Palfy_Nora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326740; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: állatitermék-technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 44-46.; Mb. tanszéki jel; Joghurtok; Gyümölcsjoghurtok; Tejipari technológia; Probiotikus baktériumok; Csipkebogyó; Fekete bodza; Húsos som;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 24 Okt 2023 13:15
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Juhászné Román, Mariann
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/950
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése