Pálfy, Nóra (2012) C-vitaminban gazdag bogyós gyümölcsök felhasználása probiotikus gyümölcsös joghurt készítéséhez. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Palfy_Nora.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Palfy_Nora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326740; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: állatitermék-technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 44-46.; Mb. tanszéki jel; Joghurtok; Gyümölcsjoghurtok; Tejipari technológia; Probiotikus baktériumok; Csipkebogyó; Fekete bodza; Húsos som; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 24 Okt 2023 13:15 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Juhászné Román, Mariann - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/950 |