Dobronyi, Andrea (2020) Cukorral és almasűrítménnyel készült gyümölcsbefőttek előállítása, valamint fizikai tulajdonságainak és beltartalmi értékeinek összehasonlító elemzése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető. |
Kulcsszavak: | ENTZ430846; Budapest; Bibliogr.: fol 49-51.; Kot. tanszéki jel; Gyümölcsfeldolgozás; Befőttgyártás; Polifenolok; Antioxidáns kapacitás; Érzékszervi vizsgálat; Almasűrítmény; Cukortartalom; Állományvizsgálat; Beltartalmi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 24 Okt 2023 11:21 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szabó-Nótin, Beatrix - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/945 |