MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Cukorral és almasűrítménnyel készült gyümölcsbefőttek előállítása, valamint fizikai tulajdonságainak és beltartalmi értékeinek összehasonlító elemzése

Dobronyi, Andrea (2020) Cukorral és almasűrítménnyel készült gyümölcsbefőttek előállítása, valamint fizikai tulajdonságainak és beltartalmi értékeinek összehasonlító elemzése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető.
Kulcsszavak: ENTZ430846; Budapest; Bibliogr.: fol 49-51.; Kot. tanszéki jel; Gyümölcsfeldolgozás; Befőttgyártás; Polifenolok; Antioxidáns kapacitás; Érzékszervi vizsgálat; Almasűrítmény; Cukortartalom; Állományvizsgálat; Beltartalmi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 24 Okt 2023 11:21
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szabó-Nótin, Beatrix
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/945
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése