MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A cukorösszetevők és az édesítőszerek szerepe az édesipari termékek tulajdonságaiban

Bognár, Annamária (2013) A cukorösszetevők és az édesítőszerek szerepe az édesipari termékek tulajdonságaiban. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Bognar_Annamaria.pdf] Szöveg
Bognar_Annamaria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ332533; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: édes- és zsiradékipari technológiák; Bibliogr.: p. 49-53.; Gb. tanszéki jel; Cukor; Édesítőszerek; Élelmiszer-vizsgálat; Összehasonlító vizsgálat; Édesipari termékek;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 24 Okt 2023 11:20
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Soós, Anita
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/944
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése