Terbe, Zsuzsa Tünde (2015) Cukoralternatívák vizsgálata tejcsokoládéban. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Terbe_Zsuzsa_Tunde.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Terbe_Zsuzsa_Tunde.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370608; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édes- és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 65-67.; Gb. tanszéki jel; Csokoládégyártás; Diabetikus élelmiszerek; Tejcsokoládé; Édesítőszerek; Fruktóz; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 24 Okt 2023 11:20 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/939 |