MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Cukoralternatívák vizsgálata tejcsokoládéban

Terbe, Zsuzsa Tünde (2015) Cukoralternatívák vizsgálata tejcsokoládéban. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Terbe_Zsuzsa_Tunde.pdf] Szöveg
Terbe_Zsuzsa_Tunde.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370608; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édes- és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 65-67.; Gb. tanszéki jel; Csokoládégyártás; Diabetikus élelmiszerek; Tejcsokoládé; Édesítőszerek; Fruktóz; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 24 Okt 2023 11:20
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/939
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése