Oláh, Evelyn (2016) A cukor - zsír rendszerek stabilitásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegOlah_Evelyn.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ382719; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Édes- és zsiradékipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 34-35.; Gb. tanszéki jel; Keményítő-hidrolízis; Izocukor; Kókuszzsír; Pálmazsír; Cukorszirup; Lecitin; Viszkozitás mérés; Állományvizsgálat; Tárolási hőmérséklet; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2016 |
| Utolsó változtatás: | 24 Okt 2023 11:20 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/936 |


