Németh, Tamás (2014) A csökkentett sótartalmú szárazáruk nyomáskezelése élelmiszer-biztonsági céllal. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Nemeth_Tamas.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Nemeth_Tamas.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370766; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 42-44.; Ht. tanszéki jel; Szalámigyártás; Sótartalom; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Sonka; Mikrobiológiai vizsgálat; Érzékszervi vizsgálat; Élelmiszerbiztonság; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 24 Okt 2023 11:19 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Friedrich, László Ferenc - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/933 |