MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A csökkentett sótartalmú szárazáruk nyomáskezelése élelmiszer-biztonsági céllal

Németh, Tamás (2014) A csökkentett sótartalmú szárazáruk nyomáskezelése élelmiszer-biztonsági céllal. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Nemeth_Tamas.pdf] Szöveg
Nemeth_Tamas.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370766; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 42-44.; Ht. tanszéki jel; Szalámigyártás; Sótartalom; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Sonka; Mikrobiológiai vizsgálat; Érzékszervi vizsgálat; Élelmiszerbiztonság;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 24 Okt 2023 11:19
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Friedrich, László Ferenc
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/933
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése