MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Szójaliszt minták fehérje és zsír tartalmának meghatározása közeli infravörös spektroszkópiával

Krassóné Józsa, Ildikó (2024) Szójaliszt minták fehérje és zsír tartalmának meghatározása közeli infravörös spektroszkópiával. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 823748853.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
823748853.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 823748853_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
823748853_szdkivonat1.pdf

Letöltés (134kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 823748853; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-L-HU-ELELM; 823748853.pdf; 823748853_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:34
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kovács, Zoltán
E9F468
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/9298
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése