Józsa, Mónika (2017) Csökkentett energiatartalmú joghurtok fejlesztése kollagén peptidekkel való dúsítással. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Jozsa_Monika.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Jozsa_Monika.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ375323; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, állatitermék technológia szakirány; Bibliogr.: p. 44-46.; Ht. tanszéki jel; Joghurtok; Tejipari technológia; Élőflórás joghurtok; Színmérés; pH-érték; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 24 Okt 2023 11:19 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/928 |