MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Csökkentett energiatartalmú joghurtok fejlesztése kollagén peptidekkel való dúsítással

Józsa, Mónika (2017) Csökkentett energiatartalmú joghurtok fejlesztése kollagén peptidekkel való dúsítással. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Jozsa_Monika.pdf] Szöveg
Jozsa_Monika.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ375323; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, állatitermék technológia szakirány; Bibliogr.: p. 44-46.; Ht. tanszéki jel; Joghurtok; Tejipari technológia; Élőflórás joghurtok; Színmérés; pH-érték; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 24 Okt 2023 11:19
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pásztorné, Huszár Klára
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/928
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése