Józsa, Mónika (2017) Csökkentett energiatartalmú joghurtok fejlesztése kollagén peptidekkel való dúsítással. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegJozsa_Monika.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ375323; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, állatitermék technológia szakirány; Bibliogr.: p. 44-46.; Ht. tanszéki jel; Joghurtok; Tejipari technológia; Élőflórás joghurtok; Színmérés; pH-érték; Érzékszervi vizsgálat; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2017 |
| Utolsó változtatás: | 24 Okt 2023 11:19 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/928 |


