Mózes, Dániel (2020) Csökkentett allergéntartalmú tejtermék számítógépes modellezése és összehasonlítása a tradicionális technológiával SuperPro Designer program alkalmazásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Mozes_Daniel_JO.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Mozes_Daniel_JO.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ411904; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, Alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 35-37.; Ég. tanszéki jel; Allergénmentes élelmiszerek; Funkcionális élelmiszerek; Számítógépes modellezés; Joghurtok; Membrán-szűrési eljárások; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 24 Okt 2023 11:19 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Koris, András - - Konzulens Csighy, Attila - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/924 |